Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
40 ve 36 yaşındaki 2 yetişkin olarak kendi düğün borcunuzu ödememiş başkalarına yıkmış üstüne üstlük bir de borcu olan bir insanlardan altın beklemişsiniz. Hata bu konuda sizde bence. Arkadaşlar gibi eşinizin itip kakmasını doğru bulmuyorum ama tavırlarınız yanlış. Kendi borcunuzu kendiniz ödeyin.

Hanimefendinin çok haksız olduğu noktalar olmasına rağmen bir yıl boyunca kadını çocuğa ikna et çeyrek dedi diye istemiyorum aldır diyen adama ne denebilir ki bilmiyorum .
Konuda zaten konu sahibi haklı her konuda demedim ama zaten iki gün kalmış çocuk aldırmak için ve adam baskı yapıyor evde cam çerçeve inmiş tek konuşulan konu "altın " yazık . Tüm söylediklerinize katılıyorum

Adam 40 yasında, daha siz hayatına gireli 3 yıl olmuş, 1 yıldır evlisiniz. Tabi ki ailesine bağımlı. Böyle olmasa çoktan hayatını kurar çoluğa çocuga karısırdı.
Siz de 33yaşındasınız ama yazdıklarınız, yaptıklarınız 23 gibi.

Hala kimse aldırmak için hamile kalmaz diyorsunuz, 8 haftadan sonra aldıramayacağınızı açıp okumamışsınız sanırım.

Ben artık bizimle kafa bulduğunuza inanıyorum.
Size sadece altın yorumu yapılmadı burada.
Adam şiddete meyilli, sıkıntılı dedik, ne yapacaksın dedik sen cevap olarak altın dedin yine.
Konu altından saptıkça yine konuyu altına bağladın.
Şimdide sizin için boşanmayacağım, kendim için diyorsun.
Ailesini kafaya taktım sürekli laf soktum dedin, sonra onlar bana neler neler yaptı dedin.

Üstüne 1 yıllık evliyim, 4 ay önce düğün oldu dedin. Şimdi 1.5 yıllık evliyim diyorsun.

Canın sıkılmış belli...

Bebek konusunda ikna edene kadar akla karayı seçti 1.5 yıllık evliyiz...benden nefret ediyormuş çocuk gözü görmüyormuş

Adam ailesi konusunda sürekli beklenti halinde onlar hatalı konuşsa ya da saygısızlık etse yaşlıdır diye sus diyebilen biri
Ailesi zaten uzakta adamın? “En azından bir çeyrek” beklentisi olan sizsiniz. Adam sizi aldığına niye şükretsin? Ömür törpüsü ve gram olgun olmayan biri olduğunuzu ben bir konuyla ve cevaplarınızla anladım. Çok mu zenginsiniz ya da çok mu güzel? Niye tahammül etsin. ( Devlette olan kardeşiniz yüzü suyu hürmetine mi? ) Adam öfkesini kontrol edemeyerek haklıyken haksız duruma düşmüş sadece. Siz de tahammül etmeyin ve boşanın.

NE güzel şehir dışındalarmış keşke adamın damarına basmasaydın ailesi sonuçta toz kondurmaz hamile halinle üzülüyorsun şuan ailesi için eşinle aranı bozma

Benim sülalem okumuş bir yerlere gelmiş insan kaynıyor, kardeşimin eşi de varlıklı, kendisi öğretmen, erkek kardeşim polis, amcam var hakim. Ne faydası var bana? Ya da faydası olmak zorunda mı, değil. Bana faydası olmayanın kocama ne faydası olur? İlginç cidden yani.

dur yav biz de devletteyiz.meğersem karun kadar zengünmüşüz itibarlıymışız da haberimiz yokmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…