Hamileyim çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bile bile kendinizi yakmissiniz 26 haftalik bebegi nasil aldiracaksiniz acaba simdi oturup cekeceksiniz gerekirse gidip annesi ilede yasayacaksiniz sizin sorumsuzlugunu o sabiye cektiremezsiniz

Peki karnımdaki çocuk ne olacak ben boşanırsam istemiyorum çocuğu aldırabilseydim aldırmak isterdim. bakamam maddi gücüm yok ailem kapısını açmaz çocuk varken istemiyorlar ben tek başıma sorumluluk alamamki ben boşandigim adamın çocuğunu doğurmak istemem
Allah o çocuğa acısın yardım etsin inşallah, ama sen başına gelenleri hak ediyosun

Karnındaki bebegi aldırmaktan bahsedip sonra aynı bebeği benden alırlar diye korktugunu söylüyorsun, ikiside aynı şey değil mi? 26 haftalık bebegin kalbi atıyor, vücudu oluşmuş nereye aldırıyorsun?
Bile bile dönmüşsünüz adama hadi biraz deneyin cocuk yapmıssınız hemen. Ben cocuga üzüldüm.
Böylede mutsuzsunuz, ne desem bilemedim. Allah yardımcınız olsun, ama o adamdan olmaz ve asla değişmez. Ailenize gidin , çocuğa annenız baksın dogunca sizde bi işe girip çalışın.
Gidip o adama ve kayınvalidenize hizmetçilik edeceğinize ailenizden iki laf işitip çalışmanız daha iyidir.

Peki karnımdaki çocuk ne olacak ben boşanırsam istemiyorum çocuğu aldırabilseydim aldırmak isterdim. bakamam maddi gücüm yok ailem kapısını açmaz çocuk varken istemiyorlar ben tek başıma sorumluluk alamamki ben boşandigim adamın çocuğunu doğurmak istemem
26 haftalık bebeği ne aldırması öldürmek oluyo o. Boşandığın adamın diye değil kendi çocuğum diye bakman gerek. İnanamıyorum bakış açınız berbat. Çocuğa çok üzüldüm.

26 haftalık bebeği ne aldırması öldürmek oluyo o. Boşandığın adamın diye değil kendi çocuğum diye bakman gerek. İnanamıyorum bakış açınız berbat. Çocuğa çok üzüldüm.
Peki çocuğa nasıl bakcam iş yok güç yok ailem kabul etmiyor gidecek yerim yok napayım elden çare gelmeyince ben kendime bile bakamam ayrılırsam ona nasıl bakcam

Peki çocuğa nasıl bakcam iş yok güç yok ailem kabul etmiyor gidecek yerim yok napayım elden çare gelmeyince ben kendime bile bakamam ayrılırsam ona nasıl bakcam
Kusura bakmayın ama bu bebeğin problemi değil. Madem bakamayacaktınız neden yaptınız. Sosyal hizmetlere verin o zaman. İlk haftalarda olsa burda aldırın derdik siz 26 haftalık bebeği nasıl aldırmayı düşünüyorsunuz. Şu an bile doğsa yaşama ihtimali var. Babası size yeni böyle davranmaya başlamamış ki baştan beri böyleymiş. Çocuk büyümeden gidip aldırsaydınız.

Arkadaşım konu sahibi belliki bosanmayacaksin o net.anlasildi arkadaşlar çenenizi yormayın en mantıklı çözümü söylüyorum.
O iğrenç mahlukat kocanı ve anasını görmeden duymadan doğumunu yapacaksın sağlıkla ikiyüzlü davranıp bunları seviyormuşum gibi yapacaksın bebeğe baktiracaksin kaynana madem çöm hevesliymis git kal onları. Evinde kızım doğum dediğin şey kolay değil yardıma çok ihtiyacın olacak bak bende dahil tüm anne olanlar bilir bunu.sonra bir yandan evden çalışılan çağrı merkezi gibi bir iş bulacaksın yada gizli gizli para birkktireceksin bebek 3 yada 4 yaşına geldiğinde epey birikmiş olur elin güçlenince sende toparlanınca başka bir şehirde iş bulup kaçacak izini kaybettireceksin.
Tabi tüm bu süre içinde bebeğini ve kendini koruyacaksin şiddet uygularlarsa kayıt altına alacaksin.kacip giderken bunları dava da edeceksin hem de intikamını da güzel almış olursun pislik insan musveddelerinden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X