Anlıyorum sizi desteğiniz için çok sağolun sadece düşünüyorum adım atmak içinNe anlatsak boş ya anlamıyor hala adama boyun büküyor korkma diyorum polise git diyorum ailene git diyorum anlamıyor sustum.artik daha yorum yapmak istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum sizi desteğiniz için çok sağolun sadece düşünüyorum adım atmak içinNe anlatsak boş ya anlamıyor hala adama boyun büküyor korkma diyorum polise git diyorum ailene git diyorum anlamıyor sustum.artik daha yorum yapmak istemiyorum
Çok haklısınız ana oğul problemli insanlar zaten anası yılan iftiraci biri geçmişte yapmadığım şeyleri oğluna anlatır beni kötülerdi oğlu da tencere kapakSonra sana çok iftiralar atarlar ondan sen önce davran sonra bebeği dövüyor diye seni onlar karakola şikayet eder cocukdan uzaklaştırma alırsın iftira maruz kalırsın kendin ailen sana laf da dese çocuğun yanında olacak ondan direk git ailene kovmaz ister ve alırlar seni torun tatlıdır severler alisirlar merak etme
Sonra sana çok iftiralar atarlar ondan sen önce davran sonra bebeği dövüyor diye seni onlar karakola şikayet eder cocukdan uzaklaştırma alırsın iftira maruz kalırsın kendin ailen sana laf da dese çocuğun yanında olacak ondan direk git ailene kovmaz ister ve alırlar seni torun tatlıdır severler alisirlar merak etme
Benim endişem bu şekilde basladi. eşim normalde annesiyle oturmak istiyordu ölse evi ayırmaz eşimin işi yok serbest meslek ben annenle oturmak istemiyorum diyince şuan kiraya çıkamam şuan diyor doğuma üç ay kaldı ben iş bulayim düzenli çalışayım evin eşyaları için para biriktireyim sen doğumu yap çocuk toparlansın ondan sonra evimize çıkarız diyor sabret diyor doğumu niye bekliyorsun ondan önce evini ayır diyorum olmaz diyor illa çocuğu doguracam toparlancak öyle çıkarız diyor niyeti olan insan şuanda evini ayırır doğumu beklemez öyle diyince ben şüphelendim annesi tekin biri değil zaten beni istemiyor sevmiyor çocuğu alıp annesiyle birlik olup beni kapıya koymalarindan şüphe ettim eşim şimdiden aileni Arıcam gelip seni alsınlar seni istemiyorum annemde istemiyor diyor ama çocuğa birşey olmasın seni yakarım diyor o benim çocuğum sen delisin sen analık yapamazsın ben bakarım diyor beni kötülüyor aklınca zaten onlar öyle yapınca benim korkum başladı ileriye dönükSonra sana çok iftiralar atarlar ondan sen önce davran sonra bebeği dövüyor diye seni onlar karakola şikayet eder cocukdan uzaklaştırma alırsın iftira maruz kalırsın kendin ailen sana laf da dese çocuğun yanında olacak ondan direk git ailene kovmaz ister ve alırlar seni torun tatlıdır severler alisirlar merak etme
Haklısınız bakalım ne olacakMerak etme babalar yavrularına kıyamaz. Kanıtları al ve babanı ara. Dediklerimi yap. Gerekirse babanın elini ayağını öp yalvar. Yoksa bebeği de döver bunlar.
Çocuk şu an doğsa yaşayacak kıvamda koca bebek ne aldırması? Zaten devlet almaz merdiven altı bir yer belki anca alır sağlıklı bir bebekse. Madem bebeksiz olmak istiyorsunuz doğunca babasına kayınvalidene bırakırsın. Küçük olsa neyse diyeceğim de şu an sağlıklı koca bebeği aldırmak katillik olur. Alım sürecini de söyleyim. Ultrasonda bakarken karnına iğne yapılıp kalbinin duruşunu izleyip bebek ölünce suni sancı verip doğumun başlatılacak. Anlıyorum sağlıklı düşünemiyorsun yaşadığın durumdan ötürü ama bu düşünceden çıkmalısın sonrası daha kötü.Peki karnımdaki çocuk ne olacak ben boşanırsam istemiyorum çocuğu aldırabilseydim aldırmak isterdim. bakamam maddi gücüm yok ailem kapısını açmaz çocuk varken istemiyorlar ben tek başıma sorumluluk alamamki ben boşandigim adamın çocuğunu doğurmak istemem
Beni tercihte bırakıyor ya annemle oturcaz yada kapı orda diyor bende çocuğum ölsün istemiyorum mutlu bı evlilikte istiyorum tabiki ama mutsuz boşanırsam hem bakamam hemde o haketmeyenlere bırakmak istemiyorum buyuzden her yönden düşünüyorum ki zaten aldıramam öyle bı şansım yok peşimi bırakmaz burda mesele benim anneliğim değil bakamayacağım bı çocuğu dünyaya getirmek istemem doğurupta cadı kaynanama bı lütufmuş gibi niye vereyim onların istediği bu zaten gelini kapıya koyayım torunum oğlum yeter bana derlerPolise mi gidiyorsun sığınma evine mi gidiyorsun tv ye mi çıkıyorsun ne yapacaksan yap kurtar kendını o evden yazık günah o çocuğu da şiddete meyilli babaya bırakma . Senınde iyice psikolojini bozmuşlar
Ailene de söyle belki umduğun gibi olmayacak kabul edecekler seni ?
Tehtit ediyor die nie korkuyorsun arayacağı kim anan baban korkma o heriften Vıdeo çek kayıt aç tarihi belirt videolarında mahkemede de çocuğu falan vermezler o adama bugün böyle diyorsun ama 4 ay dolmuş ruh üflenmiş o çocuğa doğsun kucağına al kokusunu içine çek bırakamazsın mesleği yokmuş kendıne bakamayan adam yaşlı anasıyla çocuğun peşine düşmez korkma anca seni manipüle ediyor bu şekilde . Aklını başına al bi tane hayatın var onu da böyle rezil etme korkma gittiğin gidecegın yer kocanın evi kadar kötü olmaz illa ki
Beni tercihte bırakıyor ya annemle oturcaz yada kapı orda diyor bende çocuğum ölsün istemiyorum mutlu bı evlilikte istiyorum tabiki ama mutsuz boşanırsam hem bakamam hemde o haketmeyenlere bırakmak istemiyorum buyuzden her yönden düşünüyorum ki zaten aldıramam öyle bı şansım yok peşimi bPolise mi gidiyorsun sığınma evine mi gidiyorsun tv ye mi çıkıyorsun ne yapacaksan yap kurtar kendını o evden yazık günah o çocuğu da şiddete meyilli babaya bırakma . Senınde iyice psikolojini bozmuşlar
Tehtit ediyor die nie korkuyorsun arayacağı kim anan baban korkma o heriften Vıdeo çek kayıt aç tarihi belirt videolarında mahkemede de çocuğu falan vermezler o adama bugün böyle diyorsun ama 4 ay dolmuş ruh üflenmiş o çocuğa doğsun kucağına al kokusunu içine çek bırakamazsın mesleği yokmuş kendıne bakamayan adam yaşlı anasıyla çocuğun peşine düşmez korkma anca seni manipüle ediyor bu şekilde . Aklını başına al bi tane hayatın var onu da böyle rezil etme korkma gittiğin gidecegın yer kocanın evi kadar kötü olmaz illa ki
Haklısınız benimde pskolojimi bozdular zaten anam anam diyerek şimdide bana deli diyorlar sırf kendi evime çıkmak istediğim için deli muamelesi yedim yiyorum ya benden özür diler bana uyum sağlar anamla oturursun yada kapı orda diyorPolise mi gidiyorsun sığınma evine mi gidiyorsun tv ye mi çıkıyorsun ne yapacaksan yap kurtar kendını o evden yazık günah o çocuğu da şiddete meyilli babaya bırakma . Senınde iyice psikolojini bozmuşlar
Hiçbir kadın istemez çocuk aldırmayı istememeyi ama mecbur kalinca beni tercihte bırakıyor ya gelir özür diler annemle oturmayı kabul edersin yada kapı orda diyor anası için siler beniÇocuk şu an doğsa yaşayacak kıvamda koca bebek ne aldırması? Zaten devlet almaz merdiven altı bir yer belki anca alır sağlıklı bir bebekse. Madem bebeksiz olmak istiyorsunuz doğunca babasına kayınvalidene bırakırsın. Küçük olsa neyse diyeceğim de şu an sağlıklı koca bebeği aldırmak katillik olur. Alım sürecini de söyleyim. Ultrasonda bakarken karnına iğne yapılıp kalbinin duruşunu izleyip bebek ölünce suni sancı verip doğumun başlatılacak. Anlıyorum sağlıklı düşünemiyorsun yaşadığın durumdan ötürü ama bu düşünceden çıkmalısın sonrası daha kötü.
Ayrıca bebeği istemiyorum diyorsunuz ama babasına almasın diyorsunuz. Sizde çok normal gelmediniz bana. Sadece karşı taraf problemli değil. Olan bebeğe olmuş yazık günahsız yavrum kaosa doğacak
Bebeği babasına anasına vermektense bebeği istemiyorum dedimÇocuk şu an doğsa yaşayacak kıvamda koca bebek ne aldırması? Zaten devlet almaz merdiven altı bir yer belki anca alır sağlıklı bir bebekse. Madem bebeksiz olmak istiyorsunuz doğunca babasına kayınvalidene bırakırsın. Küçük olsa neyse diyeceğim de şu an sağlıklı koca bebeği aldırmak katillik olur. Alım sürecini de söyleyim. Ultrasonda bakarken karnına iğne yapılıp kalbinin duruşunu izleyip bebek ölünce suni sancı verip doğumun başlatılacak. Anlıyorum sağlıklı düşünemiyorsun yaşadığın durumdan ötürü ama bu düşünceden çıkmalısın sonrası daha kötü.
Ayrıca bebeği istemiyorum diyorsunuz ama babasına almasın diyorsunuz. Sizde çok normal gelmediniz bana. Sadece karşı taraf problemli değil. Olan bebeğe olmuş yazık günahsız yavrum kaosa doğacak
Siz gerçekten iyi değilsiniz. Bebek babasıyla olmasındansa ölsün diyorsunuz yok daha nelerBebeği babasına anasına vermektense bebeği istemiyorum dedim
Bebek ölsün demedim sorumluluk alamam dedim napayım doğurup onamı vereyim taşıyıcı anne gibi kaynanama mı çocuk doğuruyorum sanki zaten aldırma falan yok izin vermezler ben kaldım böyle şu akılsız kafamla hayatımı mahvettim sadeceSiz gerçekten iyi değilsiniz. Bebek babasıyla olmasındansa ölsün diyorsunuz yok daha neler![]()
Aileniz izin verse bile bebeği aldıramazsınız yasal sınır max 10 hafta, hadi bugün kocanız aldır derse bunu nasıl yapacaksınız? Biri ihbar etsin sizi, bu cinayete teşebbüs kusura bakmayın. Sırf kaynananız mutlu olmasın diye kocaman bebeği cidden merdiven altı bir yerde öldürecek misiniz?Bebek ölsün demedim sorumluluk alamam dedim napayım doğurup onamı vereyim taşıyıcı anne gibi kaynanama mı çocuk doğuruyorum sanki zaten aldırma falan yok izin vermezler ben kaldım böyle şu akılsız kafamla hayatımı mahvettim sadece
Madem bosanacagin adamın çocuğunu istemiyorsun doğurup ona ver nihayetinde babası bakar ailende seni kabul eder çocuğun bir günahi yok ki zaten aldiramazsin hangi doktor alır senin içinde zararlı kendini düsün bir çok erkek annesine düskün anladığım kadarıyla kaynanan yalnız onu tek bırakmak istemesinin nedeni de o herhalde nerelisiniz nerede yaşıyorsunuzAklımdaki eğer aldırabilseydim boşanırdim aldıramazsam boşanıp çocuğa bakamamaktan perişan olmaktan korkuyorum
Adam zaten anam cocugumundan önce gelir diyor ,çocuğu alır mı ?Ne anlatsak boş ya anlamıyor hala adama boyun büküyor korkma diyorum polise git diyorum ailene git diyorum anlamıyor sustum.artik daha yorum yapmak istemiyorum
Şu kürtaj konusunda eş imzası şartı çok yanlış bir yasa.Herkese mrb yaşadığım hayatı sizinle paylaşmak istiyorum 26 haftalık hamileyim ve çok mutsuzum her günüm stres kaygı mutsuzlukla geçiyor.. eşimle daha önce evlenip ayrıldık çocuk yoktu yıllar sonra tekrar barıştık aileler istemedi ailem çok karşıydı ona rağmen barıştım herşeyin güzel olacağına inandım hamile kaldım eşim çok anneci biri annesine bağımlı tek çocuk maddi durumları yok evleri arabası yok bı mesleği yok geçmişte ev muhabbeti yüzünden ayrıldık ailesiyle birlikte oturmak istedi kabul ettim oturdum fakat anlaşamayınca evi ayırmak istedim ama zehir ettiler annesi oğlumu bırakmam benden ayıramazsın diyerek boşanmamıza sebeb oldu oğlunu benle paylaşamadı beni oğluna kötüledi falan neyse yıllar sonra tekrar barıştık bu defa herşeyin düzeleceğine inandım ev konusuna gelince birlikte oturmak istemediğimi belirttim tamam ayrı otururuz dedi inandım aileme sırt çevirdim geldim şimdi 26 haftalık hamileyim işi sebebiyle ayrı oturuyoruz ama annesiyle oturacak benim durumum yok çalışıp iki eve bakamam annemi yalnız bırakamam diyor maddiyat bahane anne oğul birbirinden ayrılmıyor kuyruk gibiler evde bı kavga olsa annesini arayıp dert yakınıyor beni kötülüyor her kavgamızda beni ailemle tehdit ediyor aileni arayacam gelsin kızlarını götürsün diyecem diyor bana sahip çıkmıyor varsa yoksa annesi beni annesiyle oturtmak zorunda bırakıyor ben istemiyorum diyorum mecbursun diyor annesi oturulacak bı kadın değil şeytanın ta kendisi ikiyüzlü oğlunu dolduran beni sevmeyen bı kadın beni sevmiyor zaten sırf onunla beraber oturmadım diye adımı kötü geline çıkardı oğluna yapışmış benle paylaşamıyor bende bundan dolayı vede ev üstüne ev olmaz kendi yuvam olsun istiyorum eşim beni oturmak zorunda bırakıyor hamileyim hergün bu konudan dolayı stres yapıyorum eşimle kavga ediyoruz iş şiddete kadar gidiyor annesi için ev için bana vurmaktan kırmaktan üzmekten çekinmiyor anlayışsız biri işten gelince elinden telefon düşmüyor hep telefonla uğraşıyor yada eve gelir gelmez yemek yiyip hemen uyuyor sabaha kadar birlikte uyumuyoruz zaten bı paylaşım yok ilgisiz eve alışveriş yapmıyor zaten hamileyim buzdolabı boş diye günlerce aç kaldığımı biliyorum açlıktan ağladım sorumsuz biri sırf annesi için birlikte oturmak istemediğim için değer vermiyor bana hep önceligi annesi oldu soruyorum ben çocuğun ve annen mi tabikide annem diyor çocuktan önce annem diyor. Ben zorladım kavga bela simdide Annemle biraz oturalım çocuk doğsun toparlansın kendime çeki düzen vereyim sonra evimize çıkarız diyor Korkuyorum çocuk doğduktan sonra çocuğu benden alıp beni kapı önüne koymasından şuan ortada çocuk yok diye beni oyalıyor gibime geliyor çocuk doğunca anasıyla bir olup beni boşatır bunlar oyuzden korkum var eşime güvenmiyorum annesi berbat bi kadın bı gün bile tahammül edilecek biri değil geçmiste yuvamı yıktı oğlunu benden aldı şuanki tek korkum benim oğlumi benden almaları endişem var ama eşim beni anlamıyor illa annesiyle oturtacak mecbur bırakiyor çocuk doğduktan sonra evi ayırırız diyor bı işim mesleğim yok ailemde beni kabul etmez artık babam kapısını kapattı bana gelecekte bana ne olacak bilmiyorum bu çocuk olmasa boşanırdim belki ama elimi kolumu bağlayan bu çocuk eşim çocuğa birşey olursa seni mahvederim aileni yeryüzünden silerim diyor aldıramıyorum da kaldım böyle hergün ağlıyorum stres kaygı üzüntü evlendiğime pişman oldum hayalimdeki hamilelik bu değildi 6 aydır eşimden yana yüzüm gülmedi kıymet vermedi değer vermedi hamilelik sıradan bı olaymış gibi davrandı bana bı defa saçımı okşamadı anlayış empati yok varsa yoksa anası annem yalnız annemi bırakamam annemsiz olmaz diyip duruyor evin alışverisini zorla yaptırıyorum iyice zayıfladım açlıktan beslenemiyorum amacım annesinden ayırmak değil ayrı oturalım yine annene gidip gelelim sahip çıkarız diyorum herkesin evi düzeni var ben oturmam diyorum anlamıyor ev üstüne ev olur neyi paylaşamıyorsunuz annemi bırakamam diyor annesini bana ve çocuğuna tercih ediyor annesi için boşanmaktan çekinmez eşim hamile üzülmesin stres yapmasın demiyor kırıp üzüyor sürekli hasta halsiz olsam aç kalsam kalk yemeğini kendin yap ye diyor sürekli elinde telefon reesl izliyor kafasını kaldırıp benle ilgilenmiyor koltukta uyuyor evi otel gibi kullanıyor banyo tuvalete telefonla giriyor neyse çok mutsuzum stres kavga dövüş çocuğa birşey olacak diye korkuyorum çocukta etkilencek diye korkuyorum eşimle aramızda saygı kalmadı birbirimize sayıp sövüyoruz kavga esnasında bunların hepsi ev ve anası yüzünden ben mutsuzum anasıyla otursam mutsuzluktan ölecem hergün eşim bunu anlamıyor sabret dayan o senin annen suyuna git huyuna git onu idare et diyor sanki hizmetçi olacak almış gibiler beni dövüyor çenemi sıkıyor sürekli neyse uzun lafın kısası ne yapacağımı bilmiyorum boşanamıyorum çocuk var aldırmama izin vermiyor çocuk doğunca ben çocuğu asla kaynanama eşime bırakmam boşanamam artk ne yapcam bilmiyorum eşim bana kıymet vermiyor çocuğu doğursam onun için yeterli çocuğuma birşey olmasın senin üzülmen ne halde olduğun umrumda değil diyor sadece çocuğu istiyor benim ne hissettiğim umrunda değil anasına hizmet edeyim bakayım onun için yeter.. aç olduğum zamanlar açım diyorum zıkkım ye diyor bazen ağrım olunca geber diyor.. dahada kötüsü kavga edince Bi ara sancım oldu bana karnındakiyle birlikte geber demişti..
Ne aldırması? 26 haftalık yazmışsın.Peki karnımdaki çocuk ne olacak ben boşanırsam istemiyorum çocuğu aldırabilseydim aldırmak isterdim. bakamam maddi gücüm yok ailem kapısını açmaz çocuk varken istemiyorlar ben tek başıma sorumluluk alamamki ben boşandigim adamın çocuğunu doğurmak istemem