6 aylık hamileyim 22 yaşındayım severek evlendim sevgiliyken kavgalarımız vardı ama uzun sürmüyordu evlendik kavgalarımız cogaldı uzun surdu şiddet boyutları oldu şiddet gördüm ailemle biz kavga edince aileme karsı saygısızca konusmaları oldu bana sürekli kapı orda babamın evine git begenmiyorsan diyordu kavgalarda kavgalarımızda yedigin ekmegin parasını ben veriyorum küfürler ediyordu bana anneme abime enişteme ablama ailemdeki herkese küfür ediyordu asla ailesine küfür etmedim havale etdim ya sabır dedim bagırdım bende kavgalarda odaya gidip kendimi kitliyprdum kapıları yumrukluyordu son olayımızda bebegimiz olcagı için evimiz birqz küçük eşimin bir evi daha var oraya geccekdik evde kiracı var ev eski tadilat olması gerekiyor 2-3 ay önce kiracıya söyledik cıkması için neyse eşime sordum kiracı söyle abi aralıkda tadilata sokcam diye adamda onagöre ayarlasın dedim oda bana tadilat yapmadan gircez dedi neden dedim yapcakdık ne oldu para yok dedi bu arada durumları iyi kötü durumları yok haftalık 1000 tl alıyor bide kira1300 alıyor oturdugumuz evde kira degil neyse bende tamam sen verme dedim benim 3 dal bilezigim vardı ailemin bana dügünde takdıgı bilezikleri bozdurur yaparım ben dedim oraya kalkıp 100 milyarlık masraf yapcak degilim ya dedim beni idare etsin yeter ben veremem yapdıramam dedi bu arada kenarda parası filan var durumuz iyi yanı ama varlık içinde yokluk yaşatıyor bana hamilelikde şiddet görmedim ama hamilelik öncesi şiddetli kavgalarımız vardı birçok sey var hangisini anlatsam bilmiyorum sabah uyandıgımızda aynaya bakar konusur napıyorsun askım desem sanane sana mı sorcam sürekli benle kavga etmeye yer arıyor eve gelir işde telefona sarılıyor telefonla oynuyor konusalım muhabbet edelim diyorum ben akşama kadar calısdım telefonu elime almadım diyor ben o işden gelince telefonu elimden bırakıyorum ben eşimle konusmak muhabet etmek istiyorum ama benimle iki yabancı gibi işden geliyor yemek yiyor sofrası topla o telefon ben televızyon yatmak istediginde su içerken 10 dk içinde yatcaz haberin olsun diyor bu kadar çok seyler var dedigim gibi 2 bucuk senelik evlilikden yoruldum yıprandım babamın evine geldim hamileyim nasıl yapcam bilmiyorum ailem destek cıkıyor her kosulda arkandayız bebege bakarız büyütürüz diye ama bilmiyorum işde onları böyle insanla muhatap etdigim için üzülüyorum ev olayında babamla lan lı lunlu konusuyor anneme o kadın onurumu gururum çok kırıldı