- 19 Şubat 2025
- 67
- -63
- 1
- Konu Sahibi yalnzcicek
-
Yalnız bundan daha iyi bi dizi vardı. Bir Zamanlar Çukurova.Kilzar hakkınızı helal edin yaa senaryo yazmayı düşünüyorum okuluna gidiyorumda böyle bir hikaye yazayım dedim bakalım inandırıcı gelecek mi diye
Aynen biraz anımsattı ya dur bakalım üzerinde calsiuyorum burdaki ablalarida kizdirdim özür dilerimYalnız bundan daha iyi bi dizi vardı. Bir Zamanlar Çukurova.
Yaratıcılık 0. Kendini baya geliştirmen lazımKilzar hakkınızı helal edin yaa senaryo yazmayı düşünüyorum okuluna gidiyorumda böyle bir hikaye yazayım dedim bakalım inandırıcı gelecek mi diye
Yalniz sen bu kadar bilgiyle ilerde korunurken hamile kalirsin demedi demeKeşke en başta size soyleseydim ama acaba senaryom nasıl olurd bilemedim burda fikir almak istedim gerçekten özür dilerim lütfen beni affedin burda yazidugim konuyu silemiyorumda en baştan sinemam TV okucagimi soyleseydim sizlere
Yaaa gerçekten mi üzüldüm şimdiYaratıcılık 0. Kendini baya geliştirmen lazım
Nasip yapacak birşey yok evliyim zaten ben 2022 de evlendim şuanlik çocuk düşünmüyoruz eşimde bende yazar yada senartist olmak istiyoruz ya bilmiyorumYalniz sen bu kadar bilgiyle ilerde korunurken hamile kalirsin demedi deme
Bi de tam tersini yazarsın belki bebek sahibi isteyen bir versiyonYaaa gerçekten mi üzüldüm şimdi
Bana yardımcı olur musunuz ne tür birşey yazicam hiç bilmiyorumKalitesiz bir dizi senaryosu sanki. Konuya inanmadığım gibi bunun daha ilginçleri yazılmıştı. Cıks, olmamış.
Tamam canım onu dusunememistim özür dilerim gerçekten hepsinizden hakkımızı helal edin ne olurBi de tam tersini yazarsın belki bebek sahibi isteyen bir versiyonancak dikkat et olur mu kayıt yaşına ve konuda belirttiğin yaşa, sonradan gizleyince kaçmıyor tüm gözlerden
Benim yazacaklarımı siz yazmışsınız ağzınıza sağlık.Eski sevgilin seni yeteri kadar sevmiş olsaydı her halukarda iletişimi kesmezdi.Sevgi emek ister.emek vereni seni dardan cıkaranı sevmen lazım.Seni çocuğunla kabul etmiş bir adamdan evladını nasıl çalarsın ? Onun hakkı değil mi baba olmak .. eşiniz için çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda sizin gerçek yüzünüzü görüp ayrılır sizden
Dramaturji yazarlığı kurslarına gitmeni tavsiye ederim ilgiliysen. Bari işi kuralıyla öğren.Bana yardımcı olur musunuz ne tür birşey yazicam hiç bilmiyorum
Teşekkürler ederimDramaturji yazarlığı kurslarına gitmeni tavsiye ederim ilgiliysen. Bari işi kuralıyla öğren.
Senaryo canım senaryoAy hiç inanamadım konuya eee teknoloji çağında diğer sevgilin nasıl ulaşamadı sana? Yoksa babası kuleye mi hapsetti saçlarını uzatıyordur sana kaçmak için
Nasıl anlamadımSenaryo yazip bizi kandirdin da ne oldu? Birazdan ban gelince daha pisman olursun
Ve bu kadar şey yaşamış bir kız, şu yazısında iki tutam drama bağlar, ajite olurdu. Sıfır duygu emaresi... Ana karakterin, sosyopat olmadığı sürece, bu kadar duygusal olayların arasında üç beş "Kalbim acıyor" benzeri laf olurdu. Psikopat gibi yazmışsın :)))Teşekkürler ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?