- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
keyfi dışarda değil. patronu çağırıyor...Eşiniz sizi dövüyor hamile halinizle, ilgilenmiyor siz diyorsunuz ki hala seviyor pişman oldu , yatak odasına yansımaz vs. Ya bırakın sevgiymiş, laf yani. Bir özürle bitiyormu herşey? Bitmiyor ki özür dilediği halde ilgisizliğinden, gezip tozmasından feragat etmiyor.
Sosyal medya hesap şifrelerinizi veriyorsunuz, şifre değiştiriyor veyahut kapatiyor hesaplarınızı hala diyorsunuz ki benim başım dik vs. Neyi ispatladınız peki siz? Dahada doğrusu eşiniz verdi mi aynı şifreleri size? Açıp baktınızmı kimlerle konuşuyor? Hayır.
Hamilesiniz sert olduysa kusura bakmayın ama sizde de yanlışlar var fazlasıyla. Evlenip boşanan o, kendini ispatlamak durumunda kalan siz. Bu işte bir yanlışlık yokmu sizcede?
Lütfen bundan sonra sizi hırpalamasına müsade etmeyin.
yok eşi de aynısını söyledibir kadının boşadığı adamların yüzde doksanı arızalıdır zaten ,kadına suç atmış ama eminim aldatan kendisiydi
çok teşekkür ederimBen ''ne yapmam gerek'' kısmına cevap vermek istiyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun bebeğinizi kaybetmişsiniz ama kısmet olmuş bi bebeğiniz daha olacak artık yalnız değilsiniz.
'O bebekle ne yapacaksın şimdi, niye yine hamile kaldın... ' veryansınlarına kulağını kapalı tut bence.
O sana yük değil, minicik yüreğiyle koskoca bir destek.
Eşinizin pişman olduğunu düşünüyorsunuz, öyleyse de değilse de bırak hamile bi kadını hastanelik etmenin vicdanıyla baş başa kalsın.
Esas ne yapmam gerek kısmına gelince artık sıfır taviz olarak hayatını idame et vee en önemlisi bunu eşine söyle ki bilsin. Bi daha yapacağı hatanın telafisi olmadığını söyle. Hissettir. Net ol. Kendine güven.
En kötü ne olabilir ki zaten önceden çalışıyormuşsun en kötü kendi yolunu çizersin bebeğinle.
İnşallah her şey daha güzel olur senin ve miniğin için..
siz de saçma görüyorsunuz bu durumu.
belki hata ediyorum ama büyüklerimizden böyle gördük. sabrı
kadınlardan intikam alıyormş güyapeki neden sizi aldatmış açıklaması neydi
sağlıklı bir ruh hali değilki bu, tedavi olması lazım.sadece size acı çektiriyor sizden intikam almış oluyorkadınlardan intikam alıyormş güya
1 aydır psikoloğa gidiyorsağlıklı bir ruh hali değilki bu, tedavi olması lazım
sadece face şifresi değil konu...Başı dik olmayı face şifresi vermek zanneden konu sahibi için bir alkış istiyorum
o kadar çok kavgamız olmuyor ki
3ü geçmemiştir kavgamız
YOK POLİS GELMEDİSizin ki kavga değil darp. Hastahane de polis gelmedi mi ifade almak için?
Gelmesi lazım darp olduğu için ifade almalı. Ne dediniz doktora merdivenden düştüm mü?YOK POLİS GELMEDİ
Gelmesi lazım darp olduğu için ifade almalı. Ne dediniz doktora merdivenden düştüm mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?