ASIL BURDAKİ KISKANÇ BAYANLARIN GİTMESİ LAZIM. HİÇBİRİNDE TİP OLMADIĞI İÇİN. ONLARDA ÇİRKİN ŞANSI VAR. BENDE DE GÜZEL SANSİZLİGİ
Bakın şimdi biri gelip size ''Eşiniz demek ki yeteri kadar güzel bulmuyormuş, aldatmış.'' yazacak, çıldıracaksınız.
İLK GELDİĞİMDE KENDİ RESMİMİ KOYMUŞTUM. BAZILARI O KADAR KISKANMIŞ Kİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSİN
Bakın şimdi biri gelip size ''Eşiniz demek ki yeteri kadar güzel bulmuyormuş, aldatmış.'' yazacak, çıldıracaksınız.
İLK GELDİĞİMDE KENDİ RESMİMİ KOYMUŞTUM. BAZILARI O KADAR KISKANMIŞ Kİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSİN
MaviiiiiYaa niye kimse bana inanmiyi
Niye herkes hala yazıyo
Ben polemik sona ersin diye küçük bi oyun yapmıştım
Fotoğrafı da googledan mı buldun, odam diye gösterdiğin gibi. :))
Bu ne yaaaİLK GELDİĞİMDE KENDİ RESMİMİ KOYMUŞTUM. BAZILARI O KADAR KISKANMIŞ Kİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSİN
Tabi buradaki bütün kadınlar, hepimiz seni gördük ve cekemedigimiz için bunlari yazdık demiDEDİM YA ANTEN BELEŞ
Kak gız soğan doğra
Uzaklaşş yievrum buralardan
Kak gız soğan doğra
Uzaklaşş yievrum buralardan
SENİN TAKİP ETTİGİN KESİNTabi buradaki bütün kadınlar, hepimiz seni gördük ve cekemedigimiz için bunlari yazdık demiAllahim beni de su hatun gibi güzel yaratsaydin
Sende benim gibi çirkin misin ablaDayanamıyorum yaa
gece gece öldürdün beni sen ya
SENİN GİBİLER UZUN YAŞAR KORKMAgece gece öldürdün beni sen ya
BANA ONU DİYEN APTAL DAHA 1 YILLIK EVLİ VE TÜP BEBEK YAPIYOR O NE KADAR TANIYOR KOCASİNİ DA BANA AKIL VERİYOR. ÜSTELİK DAHA ÇOCUKSiz ne dediğinizin farkindamisiniz önce bi kendinize gelin bu ne terbiyesizlik!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?