• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEYİM. AMA HALA GÜVEN YOK :(

Ne ettin arkadaşım sen. . Önüne gelene saydirdin. Sen bir can tasiyorsun ve bir canın ölmesi için beddua ediyorsun. Bu nasıl birşeydir.
Sakinles biraz.
BEN HAKSIZ YERE BEDDUA ETMEM.
BELLİ Bİ YERE KADAR SUSTUM.
HAKARETLER DEVAM EDİNCE İYİCE SİNİR OLDUM

çekilmeyecek bi durumunuz yokki.konunuz derdiniz ortada.bunu mu çekemeyecek insanlar?kendinizi çok övüyorsunuz ve bu dışarıdan çok çirkin görünüyor.güzel olabilirsiniz,daha bir sürü artı yönleriniz olabilir ama bunu dile getirmek çok itici.bence bir an önce narsisizm tedavisine başlamalısınız.(dalga geçmiyorum ciddiyim)

BENCE BURDAKİ BEYİN ÖZÜRLÜ APTAL ÜYELERİN TEDAVİ OLMASI ŞART.
GECE GECE BELANİZİ ARAMAYİN

BENCE BURDAKİ BEYİN ÖZÜRLÜ APTAL ÜYELERİN TEDAVİ OLMASI ŞART.
GECE GECE BELANİZİ ARAMAYİN
çok agresifsiniz.şu tavırlarınıza bir bakar mısınız?normal hayattada böyleyseniz yanınızdakilerin vay haline.hakaret ediyorsunuz herkese sürekli.ayrıca dediğim kötü bir şey değil.kendinizi övüyorsunuz sürekli.bu normal bir şey değil tedavi gerektiren bir durum.neyse sağlıcakla kalın.

Çok acınacak durumdasın. Burada ki insanlar ancak senin yerinde olmamak için dua eder. Çok güzelim diyorsun ama aldatılmışsın demek ki bir işe yaramıyor. Ayrıca bu kadar çok güzelim dediğine göre kendinle ilgili sorunların var. Böyle mi tatmin ediyorsun kendini güzelim diyem çok ezik duruma düştüğünün farkında mısın. Biz beyin özürlü değiliz. Ama sende birazcık zeka sorunu var. O çocuğumun odası diye Google'dan çaldığın fotoğrafı bulabileceğimizi düşünmedin dimi. :) Ettiğin hakaretler Bile karakter yapını ortaya çıkarıyor. Allah aşkına senin neyini çekemiyelim?

Çok acınacak durumdasın. Burada ki insanlar ancak senin yerinde olmamak için dua eder. Çok güzelim diyorsun ama aldatılmışsın demek ki bir işe yaramıyor. Ayrıca bu kadar çok güzelim dediğine göre kendinle ilgili sorunların var. Böyle mi tatmin ediyorsun kendini güzelim diyem çok ezik duruma düştüğünün farkında mısın. Biz beyin özürlü değiliz. Ama sende birazcık zeka sorunu var. O çocuğumun odası diye Google'dan çaldığın fotoğrafı bulabileceğimizi düşünmedin dimi. :) Ettiğin hakaretler Bile karakter yapını ortaya çıkarıyor. Allah aşkına senin neyini çekemiyelim?
söylediklerine katılıyorum canım.narsisizm ciddi bir rahatsızlıktır.bu arkadaştada olduğu kesin.bir insan kendini güzelim diye överken ne kadar çirkinleştiğinin farkında olmalı

söylediklerine katılıyorum canım.narsisizm ciddi bir rahatsızlıktır.bu arkadaştada olduğu kesin.bir insan kendini güzelim diye överken ne kadar çirkinleştiğinin farkında olmalı

O kendini bu kadar övse ne olur ki tatlım görmüyoruz ki. Belki de kendine güveni yok ve böyle mutlu olup kendini tatmin ediyor. Farkında mısın her iki lafindan birisi ben güzelim. Narsizmi bile geçmiş bu. Benim arkadaşımın kuzenine de bu tanı konmustu. Ama o kendini çok seviyordu. Bu kişi ile arasında dağlar var. O mesela kendine tapiyordu o olsa anında boşanırdı. Çünkü kendine aşık olduğu için kimsenin uzmesine gelemez. Bu kişinin belkide başka sorunları var. Bilmiyorum. Bence kendisi ile muhattap olmamak en iyisi. sürekli beddua ediyor. Bir yerden bulur ama neden böyle oldu demez. Etsin bakalım bedduaları.

O kendini bu kadar övse ne olur ki tatlım görmüyoruz ki. Belki de kendine güveni yok ve böyle mutlu olup kendini tatmin ediyor. Farkında mısın her iki lafindan birisi ben güzelim. Narsizmi bile geçmiş bu. Benim arkadaşımın kuzenine de bu tanı konmustu. Ama o kendini çok seviyordu. Bu kişi ile arasında dağlar var. O mesela kendine tapiyordu o olsa anında boşanırdı. Çünkü kendine aşık olduğu için kimsenin uzmesine gelemez. Bu kişinin belkide başka sorunları var. Bilmiyorum. Bence kendisi ile muhattap olmamak en iyisi. sürekli beddua ediyor. Bir yerden bulur ama neden böyle oldu demez. Etsin bakalım bedduaları.
Allah korusun canım ya.üzüldüm gerçekten arkadaşının kuzenine."deli kendini metheder" diye bir söz var ya ne kadar doğru.konu sahibine deli demiyorum ama akıllı insan işi değil kendisini övmek.çok klişe bir söz olacak ama Allah huy güzelliği versin ilk önce insana.huyu güzel olan her insan sevilir.

Bİ HATA EDİP DERDİMİ BURDA PAYLAŞTIM.
EKSİK VEYA KAFA KARIŞIKLIĞI YÜZÜNDEN BELKİ YANLIŞ ŞEYLER YAZMIŞ OLABİLİRİM BİLMEDEN.
AMA İNSANLAR BİRBİRLERİNİ ANLAMIYOR...
HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ.
BEN DE SEKİZBUÇUK AYLIK HAMİLE BİRİ OLARAK DUA EDİYORUM TÜM HAKARETLERİNİZE RAĞMEN
İNŞALLAH KİMSE YAŞADIKLARIMI YAŞAMAZ
konu sahibi konu silmek ,içerik değiştirmez yasaktır,ceza sebebidir

2 aylik hamileyken aldatilip bebeginizi bahane ederek ayrilmiyorsunuz, peki bebeginizi kaybettikten sonra neden ayrilmadiniz ustune bi de hamile kaldiniz?

Basiniza geleceklerin zeminini boylece hazirlamissiniz zaten... hamile karisini aldatan, bebegini kaybettigi halde 2. Gebeliginde de doven bir adamdan her sey beklenir, zaten yaptiklari da yeter daha ne yapsin adam :KK14:
nasıl bunu unutuyorlar anlayamıyorum. olan çocuklara oluyor işte. böyle bir evlilikte psikolojileri örselenmiş bir şekilde yaşamaya çalışıyorlar

Back
X