HAMİLEYİM. AMA HALA GÜVEN YOK :(

BANA HAKSIZ YERE İTHAM EDEN HERKES ALLAHTAN BULSUN. YALAN SÖYLÜYORSAM ALLAH BENİM YALAN SÖYLEMİYORSAM DA BU HAKARET EDENLERİN BELASINİ VERSİN İNŞALLAH
Bugün dahakocam beni hic aldatması bana değer verir falan yazmissin o mesaja cevap versene kabadayılık yapmak kolay

Bu forumda ilk defa bu kadar sinirlendiği mi görüyorum! Artik vazgecin ya tutarsız, yalan yazmaktan. VAZGECİN !!! İyi duygularımızı zedelediniz artik.. Kimseye inanasim gelmeyecek ya. Birde kalkmış beddua ediyorsun. Valla sinirden ellerim titriyor

SenÖNCE FAKE ADİNİ DEGİSTİR.
BEN İLK KEZ DERT PAYLAŞTIM. ONDAN ÖNCE İNSANLAR BENİ MUTLU ŞANSIN İSTEDİM. İÇİMDE YAŞADM

SenÖNCE FAKE ADİNİ DEGİSTİR.
BEN İLK KEZ DERT PAYLAŞTIM. ONDAN ÖNCE İNSANLAR BENİ MUTLU ŞANSIN İSTEDİM. İÇİMDE YAŞADM
O fake ad benim değil bdv yi FAKEBOOK A çeviren sizlere ithafen ayrıca içinde yasamamissin, sorunundan kimseye bahsetmeden anlarim ama çok mutluyum eşim soyle boyle diyorsun sonra buraya dayak yedim vb diye konu açıp inanmayinca bize beddua ediyorsun

ÇOK KİZDİYSAN BUZDOLABİNA GİR. İYİ GELİR. SENİN GİBİ EGOCULARA LAYIK

İNŞALLAH DAHA BETERİNİ YAŞARSİNİZ

İNŞALLAH SEN DE EVLAT ACİSİ YAŞAR VE ALDATİLİRSIN. O ÇOCUĞUN DOĞMAZ İNŞALLAH TERBİYESİZ.

BANA HAKSIZ YERE İTHAM EDEN HERKES ALLAHTAN BULSUN. YALAN SÖYLÜYORSAM ALLAH BENİM YALAN SÖYLEMİYORSAM DA BU HAKARET EDENLERİN BELASINİ VERSİN İNŞALLAH

Haddinizi bilin. Daha sonra da derhal bir psikiyatriye görünün.

Bugün ne çok konuda beddua okudum yahu.
Ne çirkin bir tablo.
Hayır böyle pervasızca beddua edenlerin de burnu b.ktan kurtulmaz..Neden diye de dönüp bakmazlar hiç.

Şimdiye kadar polyannacılık yaptım anladın mi! İlk KEZ sorunumu anlattim

ASIL BURDAKİ KISKANÇ BAYANLARIN GİTMESİ LAZIM. HİÇBİRİNDE TİP OLMADIĞI İÇİN. ONLARDA ÇİRKİN ŞANSI VAR. BENDE DE GÜZEL SANSİZLİGİ

Şimdiye kadar polyannacılık yaptım anladın mi! İlk KEZ sorunumu anlattim

Polyannacılık başka bir şey, kadın olan elinde tutar, hata sende yazmak başka bir şey.

Yazdığınız her kötü şey sizde mevcut bana göre.

Hem ayrılmaya cesaret edemeyin, hem başkasına kadın olsaydın da elinde tutsaydın yazın? Ne yazık ki böyle insanlarla dolu bu forum.

İLK GELDİĞİMDE KENDİ RESMİMİ KOYMUŞTUM. BAZILARI O KADAR KISKANMIŞ Kİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSİN

ASIL BURDAKİ KISKANÇ BAYANLARIN GİTMESİ LAZIM. HİÇBİRİNDE TİP OLMADIĞI İÇİN. ONLARDA ÇİRKİN ŞANSI VAR. BENDE DE GÜZEL SANSİZLİGİ

Bakın şimdi biri gelip size ''Eşiniz demek ki yeteri kadar güzel bulmuyormuş, aldatmış.'' yazacak, çıldıracaksınız.

GÖZLÜK TAK BENCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…