- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.038
- 198
- 34
Ben yanlış görmedim demi, başka konuda söylediği şeyi bende alintilarken baktım da onu bugün yazmış bir konuya demi.Utanmadan beddua ediyor buradaki herkese.
Bugün dahakocam beni hic aldatması bana değer verir falan yazmissin o mesaja cevap versene kabadayılık yapmak kolayBANA HAKSIZ YERE İTHAM EDEN HERKES ALLAHTAN BULSUN. YALAN SÖYLÜYORSAM ALLAH BENİM YALAN SÖYLEMİYORSAM DA BU HAKARET EDENLERİN BELASINİ VERSİN İNŞALLAH
Ben yanlış görmedim demi, başka konuda söylediği şeyi bende alintilarken baktım da onu bugün yazmış bir konuya demi.
SenÖNCE FAKE ADİNİ DEGİSTİR.Aaa evet simdi sen dedin diye yaşarız kesinsen once başka konuda kızlara erkek evinde huzur ister, ben hic aldatilmadim yazdığını cevabını ver bi. Googledan bulup koyduğunu bebek odası ne oluyor. Biz sana nasıl inanalim. Bir konuda kocam beni aldatmaz sever falan yazıyorsun, hemde bugün, sonra bu konu ne...cevap ver beddua etmeyi birakip
O fake ad benim değil bdv yi FAKEBOOK A çeviren sizlere ithafenSenÖNCE FAKE ADİNİ DEGİSTİR.
BEN İLK KEZ DERT PAYLAŞTIM. ONDAN ÖNCE İNSANLAR BENİ MUTLU ŞANSIN İSTEDİM. İÇİMDE YAŞADM
ÇOK KİZDİYSAN BUZDOLABİNA GİR. İYİ GELİR. SENİN GİBİ EGOCULARA LAYIKBu forumda ilk defa bu kadar sinirlendiği mi görüyorum! Artik vazgecin ya tutarsız, yalan yazmaktan. VAZGECİN !!! İyi duygularımızı zedelediniz artik.. Kimseye inanasim gelmeyecek ya. Birde kalkmış beddua ediyorsun. Valla sinirden ellerim titriyor
İNŞALLAH DAHA BETERİNİ YAŞARSİNİZ
İNŞALLAH SEN DE EVLAT ACİSİ YAŞAR VE ALDATİLİRSIN. O ÇOCUĞUN DOĞMAZ İNŞALLAH TERBİYESİZ.
BANA HAKSIZ YERE İTHAM EDEN HERKES ALLAHTAN BULSUN. YALAN SÖYLÜYORSAM ALLAH BENİM YALAN SÖYLEMİYORSAM DA BU HAKARET EDENLERİN BELASINİ VERSİN İNŞALLAH
Şimdiye kadar polyannacılık yaptım anladın mi! İlk KEZ sorunumu anlattimO fake ad benim değil bdv yi FAKEBOOK A çeviren sizlere ithafenayrıca içinde yasamamissin, sorunundan kimseye bahsetmeden anlarim ama çok mutluyum eşim soyle boyle diyorsun sonra buraya dayak yedim vb diye konu açıp inanmayinca bize beddua ediyorsun
Olur emin ol buzdolabı daha iyidir.ÇOK KİZDİYSAN BUZDOLABİNA GİR. İYİ GELİR. SENİN GİBİ EGOCULARA LAYIK
Şimdiye kadar polyannacılık yaptım anladın mi! İlk KEZ sorunumu anlattim
ASIL BURDAKİ KISKANÇ BAYANLARIN GİTMESİ LAZIM. HİÇBİRİNDE TİP OLMADIĞI İÇİN. ONLARDA ÇİRKİN ŞANSI VAR. BENDE DE GÜZEL SANSİZLİGİ
GÖZLÜK TAK BENCEPolyannacılık başka bir şey, kadın olan elinde tutar, hata sende yazmak başka bir şey.
Yazdığınız her kötü şey sizde mevcut bana göre.
Hem ayrılmaya cesaret edemeyin, hem başkasına kadın olsaydın da elinde tutsaydın yazın? Ne yazık ki böyle insanlarla dolu bu forum.
DEDİM YA ANTEN BELEŞBakın şimdi biri gelip size ''Eşiniz demek ki yeteri kadar güzel bulmuyormuş, aldatmış.'' yazacak, çıldıracaksınız.
Siz ne dediğinizin farkindamisiniz önce bi kendinize gelin bu ne terbiyesizlik!!!!!!!İNŞALLAH SEN DE EVLAT ACİSİ YAŞAR VE ALDATİLİRSIN. O ÇOCUĞUN DOĞMAZ İNŞALLAH TERBİYESİZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?