• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEYİM. AMA HALA GÜVEN YOK :(

SELAM BAYANLAR
NERDEN BAŞLAYACAĞIMI BİLMİYORUM. KARIŞIK Bİ DURUM ASLINDA...
BEN 24, EŞİM 35 YAŞINDA VE EŞİMİN 2. EVLİİĞİYİM. VE ÇOCUĞU VAR...
EŞİ KENDİSİNİ ALDATTIĞI İÇİN AYRILMIŞLAR...
BİZ EŞİM İLE TANIŞTIĞIMIZDA BEN OYUNCULUK VE MANKENLİK GİBİ BİŞEY YAPIYORDUM.
NEYSE BİZ TANIŞTIK ÇIKMAYA BAŞLADIK DERKEN BANA YAŞADIKLARINI ANLATTI VE BENDEN TÜM SOSYAL MEDYA ŞİFRELERİMİ İSTEDİ. BENİM BAŞIM DİK ÇOK ŞÜKÜR. TÜM ŞİFRELERİMİ VERDİM...EEE TABİ MESLEK MEDYA OLUNCA YÖNETMENLER, SANATÇILAR VE OYUNCULARLA KONUŞUYORUM GENELDE. HİÇ MESAJ DA SİLMEM... BENİMLE CİDDİ GÖRÜŞMEK İSTEYEN MEDYA SEKTÖRÜNDEN O KADAR KİŞİ İLE YAZIŞMALARIMIZ DURUYORDU. BU DA 2 HAFTA İÇİNDE HEPSİNİ OKUMUŞ VE BANA DEDİ Kİ SENİNLE Bİ KEZ DAHA GURUR DUYDUM... ŞEREFLİ VE GÜVENİLİR BİRİSİN. AMA BEN HEPSİNİ KAPATIP ŞİFRELERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM DEDİ. TAMAM HAYATIM DEDİM...
HER ZAMAN BAŞM DİK VE NAMUSLU Bİ İNSAN OLMUŞUMDUR...
NEYSE ARADAN Bİ KAÇ AY GEÇTİ VE AİLELER TANIŞTI. EVLENDİK...
DAHA İLK YILIMIZDA BENİ ALDATTI. DAHA 2 AYLIK HAMİLEYDİM...BOŞANMAYA KARAR VERDİM VE DAVA AÇTIM... DERKEN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM VE BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİM ÇOCUĞUM İÇİN. AİLEM BUNU ÖĞRENİNCE ÇOCUĞU ALDIRMAZSAM BENİ SİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.
EŞİM DE PİŞMANDI ZATEN. BEN AİLEMİ KARŞIMA ALIP EŞİMLE BARIŞTIM...
AMA ÇOK ZOR Bİ DÖNEMDEN GEÇTİM VE 45 KİLOYA DÜŞTÜM VE BEBEĞİMİ KAYBETTİM.5 AY SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIM...
EŞİM ARKADAŞIMLA YAKINEN GÖRÜŞÜYORDU VE BU DA BENİ ÇOK SİNİRLENDİRDİ. EE Bİ DE HAMİLELİK HORMONLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRİP DAMACANAYI YERE ATTIM. YERLER ISLANDI DİYE BENİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ VE HASTANELİK OLDUM. BEBEĞİMİ DÜŞÜRECEKTİM O GÜN. TEDAVİ İLE KURTARDIK...O DA SİNİRLİYDİ BEN DE SİNİRLİYDİM. BİRBİRİMİZDEN ÖZÜR DİLEDİKK. O KADAR PİŞMAN OLDU Kİ SÜREKLİ UYKUSUNDA SAYIKLIYORDU. GÜNLERCE SANA BİŞEY OLSA YAŞAYAMAZDIM DEDİ.
TAMAM BARIŞTIK. NE KADDAR KAVGA ETSEK DE ASLA YATAK ODAMIZA YANSIMAZ KAVGALARIMIZ...BU KADAR FEDAKARLIK YAPTIM ONUN İÇİN...ŞUAN SEKİZ BUÇUK AYLIK HAMİLEYİM VE BU ARALAR DIŞARDA ÇOK ZAMAN GEÇİRİYOR. HATTA DÜN VE BUGÜN DIŞARDA FULL. BELKİ ALDATMIYORDUR AMA BEN ONA GÜVENMİYORUM ARTIK. NE YAPMAM LAZIM?????????

Arkadaşım başta yapman gerekeni yapmamışsın.
Şimdi ne yapmam lazım diye mi soruyorsun?
Yapman gereken şey zaten belli değil mi?

Bu arada içerik silmek yasak. Kibledim.

ha akasya hatırladım ben o bebek odasını koyduğnu gördüm. nette görmüştüm. sanırım bunu yaptırıyorlar diye düşündümdü. ama kafamda soru işaretleri oluşmadı değil

Al Elmiğim hediyem olsun :KK45:

SELAM BAYANLAR
NERDEN BAŞLAYACAĞIMI BİLMİYORUM. KARIŞIK Bİ DURUM ASLINDA...
BEN 24, EŞİM 35 YAŞINDA VE EŞİMİN 2. EVLİİĞİYİM. VE ÇOCUĞU VAR...
EŞİ KENDİSİNİ ALDATTIĞI İÇİN AYRILMIŞLAR...
BİZ EŞİM İLE TANIŞTIĞIMIZDA BEN OYUNCULUK VE MANKENLİK GİBİ BİŞEY YAPIYORDUM.
NEYSE BİZ TANIŞTIK ÇIKMAYA BAŞLADIK DERKEN BANA YAŞADIKLARINI ANLATTI VE BENDEN TÜM SOSYAL MEDYA ŞİFRELERİMİ İSTEDİ. BENİM BAŞIM DİK ÇOK ŞÜKÜR. TÜM ŞİFRELERİMİ VERDİM...EEE TABİ MESLEK MEDYA OLUNCA YÖNETMENLER, SANATÇILAR VE OYUNCULARLA KONUŞUYORUM GENELDE. HİÇ MESAJ DA SİLMEM... BENİMLE CİDDİ GÖRÜŞMEK İSTEYEN MEDYA SEKTÖRÜNDEN O KADAR KİŞİ İLE YAZIŞMALARIMIZ DURUYORDU. BU DA 2 HAFTA İÇİNDE HEPSİNİ OKUMUŞ VE BANA DEDİ Kİ SENİNLE Bİ KEZ DAHA GURUR DUYDUM... ŞEREFLİ VE GÜVENİLİR BİRİSİN. AMA BEN HEPSİNİ KAPATIP ŞİFRELERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM DEDİ. TAMAM HAYATIM DEDİM...
HER ZAMAN BAŞM DİK VE NAMUSLU Bİ İNSAN OLMUŞUMDUR...
NEYSE ARADAN Bİ KAÇ AY GEÇTİ VE AİLELER TANIŞTI. EVLENDİK...
DAHA İLK YILIMIZDA BENİ ALDATTI. DAHA 2 AYLIK HAMİLEYDİM...BOŞANMAYA KARAR VERDİM VE DAVA AÇTIM... DERKEN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM VE BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİM ÇOCUĞUM İÇİN. AİLEM BUNU ÖĞRENİNCE ÇOCUĞU ALDIRMAZSAM BENİ SİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.
EŞİM DE PİŞMANDI ZATEN. BEN AİLEMİ KARŞIMA ALIP EŞİMLE BARIŞTIM...
AMA ÇOK ZOR Bİ DÖNEMDEN GEÇTİM VE 45 KİLOYA DÜŞTÜM VE BEBEĞİMİ KAYBETTİM.5 AY SONRA TEKRAR HAMİLE KALDIM...
EŞİM ARKADAŞIMLA YAKINEN GÖRÜŞÜYORDU VE BU DA BENİ ÇOK SİNİRLENDİRDİ. EE Bİ DE HAMİLELİK HORMONLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRİP DAMACANAYI YERE ATTIM. YERLER ISLANDI DİYE BENİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ VE HASTANELİK OLDUM. BEBEĞİMİ DÜŞÜRECEKTİM O GÜN. TEDAVİ İLE KURTARDIK...O DA SİNİRLİYDİ BEN DE SİNİRLİYDİM. BİRBİRİMİZDEN ÖZÜR DİLEDİKK. O KADAR PİŞMAN OLDU Kİ SÜREKLİ UYKUSUNDA SAYIKLIYORDU. GÜNLERCE SANA BİŞEY OLSA YAŞAYAMAZDIM DEDİ.
TAMAM BARIŞTIK. NE KADDAR KAVGA ETSEK DE ASLA YATAK ODAMIZA YANSIMAZ KAVGALARIMIZ...BU KADAR FEDAKARLIK YAPTIM ONUN İÇİN...ŞUAN SEKİZ BUÇUK AYLIK HAMİLEYİM VE BU ARALAR DIŞARDA ÇOK ZAMAN GEÇİRİYOR. HATTA DÜN VE BUGÜN DIŞARDA FULL. BELKİ ALDATMIYORDUR AMA BEN ONA GÜVENMİYORUM ARTIK. NE YAPMAM LAZIM?????????
offişim sen çok yaşa emi

Yapıcı eleştiriler mi?

Konu sahibi zavallı ve kader kurbanı falan değil.

Aldatıldığını bildiği sırada başka bir kadına, benim kocam harika, kadın olan elinde tutar, beni hiç aldatmadı yazmış. Bu kadına mı yapıcı eleştiriler yapılacak?

Bahsettiğiniz refleks de bu sebeplerle oluşturuldu. Gururu onuru olmayan kadınlar gelip gelip bu forumda başka kadınlara kadınlık dersi veriyor. Benim evliliğim harika yazıyor. 5 gün sonra ortaya çıkıyor ki o da aldatılmış. Burada kötü niyetten başka bir şey var mı? Varsa açıklar mısınız?
hatırladım o olayı

ha akasya hatırladım ben o bebek odasını koyduğnu gördüm. nette görmüştüm. sanırım bunu yaptırıyorlar diye düşündümdü. ama kafamda soru işaretleri oluşmadı değil
Yok hatta resimdeki duvara isim yazmış wordde. Hoşgeldin yusuf mu ne. Sanki isim duvarda yazıyor gibi. Ve demiski odamız bu nefesini degistirebilirim ? Biz yalanları yakalayıp sana nasıl inanalim demeye başladığımızda bir saldırmaya başladı. Bu arada burda kocam beni aldatti vs. Diye konu açıyor ama sabahında kocam beni aldatmaz, şöyle sever boyle sever, kadın ol kocanı elinde tut yazıyor başka konuya.... Sonra da güzelmiş biz onu cekememisiz falan. :KK12:

biz sana kötü birşey demiyoruz ki. benden büyük olduğun için terbiyemi koruyorum. sen ise bana beddua ediyorsun

BEN HAKSIZ YERE BEDDUA ETMEM.
BELLİ Bİ YERE KADAR SUSTUM.
HAKARETLER DEVAM EDİNCE İYİCE SİNİR OLDUM

öyle her beddua geçmez,peynir ekmek gibi dağıtılan beddualara alışkın kk

gerçekten merak ettim neyinizi çekemesin insanlar? böyle düşünüyorsanız ciddi anlamda üzüldüm sizin için,bizim gördüğüm hayatınızla sizin hayal ettiğiniz hayat çok farklı demek ki.

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

Sevgili konu sahibi, hamile olduğunuz bilgisinin de vermiş olduğunuz diğer temelsiz ve tutarsız bilgiler gibi olduğunu içtenlikle umuyorum. Umarım tavırlarınızdaki ergenlik gerçek yaşınızı yansıtıyordur ve yazmış olduğunuz her şey yalnızca bir rol yapma oyunundan ibarettir. Her durumda profesyonel yardıma ihtiyacınız var gibi görünüyor. Sevgiler.
(Yazmadan edemedim.. Bir araba beddua da bana gelmeden adminler konuyu kapatsa bari..:KK14:)

Sevgili konu sahibi, hamile olduğunuz bilgisinin de vermiş olduğunuz diğer temelsiz ve tutarsız bilgiler gibi olduğunu içtenlikle umuyorum. Umarım tavırlarınızdaki ergenlik gerçek yaşınızı yansıtıyordur ve yazmış olduğunuz her şey yalnızca bir rol yapma oyunundan ibarettir. Her durumda profesyonel yardıma ihtiyacınız var gibi görünüyor. Sevgiler.
(Yazmadan edemedim.. Bir araba beddua da bana gelmeden adminler konuyu kapatsa bari..:KK14:)
BATIYOR MU SANA ACABA

oyunculuk mankenlik gibi bişey nasıl bir meslek:KK64:

Back
X