• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEYİM. AMA HALA GÜVEN YOK :(

BANA ONU DİYEN APTAL DAHA 1 YILLIK EVLİ VE TÜP BEBEK YAPIYOR O NE KADAR TANIYOR KOCASİNİ DA BANA AKIL VERİYOR. ÜSTELİK DAHA ÇOCUK
Bu durum size hakaret ve beddua etme hakkını mı veriyor peki? Bebeğine neden dil uzatiyorsunuz. Lütfen gidip uyuyun artık!!!

Bu durum size hakaret ve beddua etme hakkını mı veriyor peki? Bebeğine neden dil uzatiyorsunuz. Lütfen gidip uyuyun artık!!!
PEKİ BU TERBİYESİZ BANA ÖZELDEN NEDEN MESAJ ATIYOR. AYNI AYDA DOĞUM YAPACAZ ABLA. TECRÜBELERİNİ PAYLAS DİYOR İKİ YUZLU AHLAKSİZ

RUYA112233
SEN NE İKİ YUZLU BİR İNSANSIN.
BANA MESAJ ATMADİN Mİ KAÇ KEZ AYNI AYDA DOĞUM YAPACAZ. TECRÜBE VE BİLGİLERİ PAYLAŞMAMİ İSTEMEDİN Mİ KAÇ KEZ. SORUNLARINA ÇÖZÜM ÖNERMEDİM Mİ NANKÖR.
UMARIM AYNI AYDA DOĞUM YAPMAM SENİN GİBİ İKİ YUZLU BİR ÇOCUK İLE

Bu nedir ya? Bu konuyu açan şahıs kadar dengesizine daha önce rastlamadım.
Beddua hakaret filan etmiş. Yok beni çekemeyen anten taksın filan. Ergen misin nesin?
Ne derdin var milletle.
Buna cevap vermeyin ya, kendi kendine yazsın sussun. Deli midir divane midir anlamadım.

Bak konu sahibi bu mesajdan.sonra ne dersen de kufur de etsen sana mesaj yazmiycam. Cunku yeterince indik o seviyeye sana laf anlatacagiz diye.
Hayatta mutlu olursun umarim cocugunla . Anlattigin ve sana yapilan.eziyet dogruysa bunu kendine reva gorme. Gencsin guzelsin (!) kendine YALANSİZ saygi ve sevgi merkezli bir hayat kur bebeginle beraber. Beddua etmeyi beceremeyecegim cunku kusura bakma. Bebegin sagliklica dogsun insallah. Hepimiz hata yapariz ama lutfen insanlarin iyi niyetini kullanma ve bir bebege dil uzatma. Helede beddua da. Selametle kal ...

Bu nedir ya? Bu konuyu açan şahıs kadar dengesizine daha önce rastlamadım.
Beddua hakaret filan etmiş. Yok beni çekemeyen anten taksın filan. Ergen misin nesin?
Ne derdin var milletle.
Buna cevap vermeyin ya, kendi kendine yazsın sussun. Deli midir divane midir anlamadım.
NE SAÇMALIYOSUN YEŞİLLİ.
HAKEDENE BEDDUA ETTİM VE PİSMAN DEĞİLİM

NE SAÇMALIYOSUN YEŞİLLİ.
HAKEDENE BEDDUA ETTİM VE PİSMAN DEĞİLİM

Sana ne yaptılar, ne dediler ki beddua ettin?
Haksız yere yapılan beddua göklere yükselir, sonra edenin başına yağar bunu bil.
Elalemin doğmamış bebeğine ne salça oluyorsun.
Psikolojin bozuksa git tedavi ol. Burada kimse senin beddualarını hakaretlerini kaldırmaz.

ruya112233 ruya112233 'e neden bu kadar taktın ki konu sahibi daha bugun uye olmuş 50 mesajı da tamamlamamış sana mesaj atamaz yani.

Aynı kişimisiniz yoksa sürekli onun üzerinden gidiyorsun?
İKİ YUZLU .İŞ İNSAN OLDUĞUNU GÖRDÜM. BANA ÖZELDEN MESAJ ATMIŞ VE BENİ ELESTİRİYOR. KİM OLURSA OLSUN İKİ YÜZLÜLÜK YAPARSA BURDA AÇIKLARİM. KORKUM YOK KİMSEDEN. ATTIĞI TÜM MESAJLARİ DA BURAYA KOPYALİYCAM

Sana ne yaptılar, ne dediler ki beddua ettin?
Haksız yere yapılan beddua göklere yükselir, sonra edenin başına yağar bunu bil.
Elalemin doğmamış bebeğine ne salça oluyorsun.
Psikolojin bozuksa git tedavi ol. Burada kimse senin beddualarını hakaretlerini kaldırmaz.
O BOŞ YERE İTHAM VE HAKARET EDENLERE BEDDUAM

Su gibi34 Allahim yardimciniz olsun .. İnsanlarida goruslerini begenmiosaniz Allaha havale edin ama bebegi icin beddua etmeyin sizde hamilesiniz Allah korusun doner dolasir size gelirse? Esinizle cocugunuzla mutlu olun insallah..

Su gibi34 Allahim yardimciniz olsun .. İnsanlarida goruslerini begenmiosaniz Allaha havale edin ama bebegi icin beddua etmeyin sizde hamilesiniz Allah korusun doner dolasir size gelirse? Esinizle cocugunuzla mutlu olun insallah..
HAKSIZ YERE İTHAM ETTİLER HEP SUSTUM AMA BENİM DE PATLAMA NOKTAM VAR

Konu nasıl olsa kapanacak, muhtemelen banlanacaksınız da boyunuz kaç gerçekten merak ettim. Gider ayak cevaplarsanız ne güzel olur. Çok kısayım deyip manken olmanızı anlayamıyordum bir aydınlatıverin durumu.
BURDA BANLANMASİ GEREKEN SİZLERSİNİZ.
VAY BE BUDA BİLE SIKI TAKİPÇİLERİM VARMIŞ

TEKRAR SÖYLÜYORUM.
DOĞRU SÖYLÜYORSAM ALLAH BU ÜSTÜME GELENLERİN YALAN SÖYLÜYORSAM DA BENİM BELAMİ VERSİN.
BÖYLE DE BÜYÜK KONUŞUYORUM.
CESARETİ OLAN VARSA BÖYLE NET YAZSIN

Ne ettin arkadaşım sen. . Önüne gelene saydirdin. Sen bir can tasiyorsun ve bir canın ölmesi için beddua ediyorsun. Bu nasıl birşeydir.
Sakinles biraz.

Back