- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.038
- 198
- 34
Etmedim ama butun anneler guzeldir zaten. Neden.guzel. Olduguunu gozumuze sokuyorsun kiSENİN TAKİP ETTİGİN KESİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etmedim ama butun anneler guzeldir zaten. Neden.guzel. Olduguunu gozumuze sokuyorsun kiSENİN TAKİP ETTİGİN KESİN
Bu durum size hakaret ve beddua etme hakkını mı veriyor peki? Bebeğine neden dil uzatiyorsunuz. Lütfen gidip uyuyun artık!!!BANA ONU DİYEN APTAL DAHA 1 YILLIK EVLİ VE TÜP BEBEK YAPIYOR O NE KADAR TANIYOR KOCASİNİ DA BANA AKIL VERİYOR. ÜSTELİK DAHA ÇOCUK
PEKİ BU TERBİYESİZ BANA ÖZELDEN NEDEN MESAJ ATIYOR. AYNI AYDA DOĞUM YAPACAZ ABLA. TECRÜBELERİNİ PAYLAS DİYOR İKİ YUZLU AHLAKSİZBu durum size hakaret ve beddua etme hakkını mı veriyor peki? Bebeğine neden dil uzatiyorsunuz. Lütfen gidip uyuyun artık!!!
NE SAÇMALIYOSUN YEŞİLLİ.Bu nedir ya? Bu konuyu açan şahıs kadar dengesizine daha önce rastlamadım.
Beddua hakaret filan etmiş. Yok beni çekemeyen anten taksın filan. Ergen misin nesin?
Ne derdin var milletle.
Buna cevap vermeyin ya, kendi kendine yazsın sussun. Deli midir divane midir anlamadım.
NE SAÇMALIYOSUN YEŞİLLİ.
HAKEDENE BEDDUA ETTİM VE PİSMAN DEĞİLİM
İKİ YUZLU .İŞ İNSAN OLDUĞUNU GÖRDÜM. BANA ÖZELDEN MESAJ ATMIŞ VE BENİ ELESTİRİYOR. KİM OLURSA OLSUN İKİ YÜZLÜLÜK YAPARSA BURDA AÇIKLARİM. KORKUM YOK KİMSEDEN. ATTIĞI TÜM MESAJLARİ DA BURAYA KOPYALİYCAMruya112233 'e neden bu kadar taktın ki konu sahibi daha bugun uye olmuş 50 mesajı da tamamlamamış sana mesaj atamaz yani.
Aynı kişimisiniz yoksa sürekli onun üzerinden gidiyorsun?
O BOŞ YERE İTHAM VE HAKARET EDENLERE BEDDUAMSana ne yaptılar, ne dediler ki beddua ettin?
Haksız yere yapılan beddua göklere yükselir, sonra edenin başına yağar bunu bil.
Elalemin doğmamış bebeğine ne salça oluyorsun.
Psikolojin bozuksa git tedavi ol. Burada kimse senin beddualarını hakaretlerini kaldırmaz.
HAKSIZ YERE İTHAM ETTİLER HEP SUSTUM AMA BENİM DE PATLAMA NOKTAM VARSu gibi34 Allahim yardimciniz olsun .. İnsanlarida goruslerini begenmiosaniz Allaha havale edin ama bebegi icin beddua etmeyin sizde hamilesiniz Allah korusun doner dolasir size gelirse? Esinizle cocugunuzla mutlu olun insallah..
SEZDİĞIM BAZI ŞEYLER OLDU
BURDA BANLANMASİ GEREKEN SİZLERSİNİZ.Konu nasıl olsa kapanacak, muhtemelen banlanacaksınız da boyunuz kaç gerçekten merak ettim. Gider ayak cevaplarsanız ne güzel olur. Çok kısayım deyip manken olmanızı anlayamıyordum bir aydınlatıverin durumu.