- 13 Aralık 2020
- 12
- 7
-
- Konu Sahibi Cameron1905
Teşekkür ederimbu elindeki LH testi doğurganlık dönemini gösterir. adetin ortası gibi doğurganlık dönemin yüksek olur. 15 gün olduysa adetin geçeli bu şekilde çıkması çok normal.
bu hamilesin demek değil
bu aralar ilişki yaşarsan hamile kalma ihtimalin yüksek demek.
Tatlı dillim yeni tahliye olduğunu bu kadar belli etme.Test hcg testi olmali yani gebelik hormonunu olcmeli. Size yanlislikla lh testi vermisler yani yumurtlama zamani salgilanan hormonu olcuyor. Hamile olma ihtimaliniz yok bence ama yine de bi test alin iciniz rahat etsin
Pazartesi ilk işim olacak test alıp yapacağım teşekkürlerTest hcg testi olmali yani gebelik hormonunu olcmeli. Size yanlislikla lh testi vermisler yani yumurtlama zamani salgilanan hormonu olcuyor. Hamile olma ihtimaliniz yok bence ama yine de bi test alin iciniz rahat etsin
Yok be normalde de durduk yere laf soylemem ben hakkimi yemeTatlı dillim yeni tahliye olduğunu bu kadar belli etme.
Bence dogru bu konuValla ben ilk defa bir konuya inanmadım normalde herkese kızarım böyle yaptıklarında ama gerçekten aşırı çelişkili ve mantıklı değil
Ben de inandım.Yok be normalde de durduk yere laf soylemem ben hakkimi yemekonuya da inandim ben valla
Bu şekilde cıkmadıkca korkma ama asagıdakı gıbıyse hayırlı olsun nur topu gıbı anne adayısın sıçtın demektirİyi günler kızlar adet günüm 14 gün gecikti erkek arkadaşımla sadece sürtünme ile bir şeyler yaşadık. Daha sonra günüm gecikti bende bir test yaptım testin kullanım kılavuzunda silik çizgi hamile değilsin demek diyor ama içime bir şüphe düştü sizce hamile kalmış olabilir miyim. Bu arada son adetimden sonra lazer gitmiştim daha önceki yıllarda yaptırdığım lazer sonrasında da gecikme olmuştu aşağıya yaptığım testtin markasını ve testlerin fotoğrafını attım lütfen cevap verinnn.
Bacım sen hayırdır?Bu şekilde cıkmadıkca korkma ama asagıdakı gıbıyse hayırlı olsun nur topu gıbı anne adayısın sıçtın demektir
Sormussun yanıtladım erkek arkadasından hamıle kalmayı ıstıyosan o baska surtunme yoluyla ılıskıye gırıp hamıle kalmak ısteyene pek rastlamadık haksız mıyım ?Bacım sen hayırdır?
O değil de sırayla atacak mısın konulara pozitif testini? Bir de biz bu forumda üslubumuza dikkat ediyoruz instagram gibi konuşamazsınız burda.Sormussun yanıtladım erkek arkadasından hamıle kalmayı ıstıyosan o baska surtunme yoluyla ılıskıye gırıp hamıle kalmak ısteyene pek rastlamadık haksız mıyım ?
Canımıniçi Bak şimdi doğru olsa kullanma talimatında silik çizgi olduğunda yumurtlama yok aynı koyulukta iken yumurtanız bilmem kaç saat aralığında çatlayacak şeklinde yazar. Ama bu arkadaşımız başka şeyler okuduğunu söylüyor ve prospektüsü gönder dediğimizde yok diyor. Ürünün kutusu taze yapılmış testin kendisi herşey varken nasıl atmış olabilir kullanma talimatını? Bunlar pek tutarlı değil. Tabiki temennim senin gibi konunun doğru olması. Hatta olmaması gençlerin bu korkuya düşmemeleriBence dogru bu konu
Peki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruzO değil de sırayla atacak mısın konulara pozitif testini? Bir de biz bu forumda üslubumuza dikkat ediyoruz instagram gibi konuşamazsınız burda.
Bu mesaja yazacak cok seyim var da hepsi ban sebebi absjabakabnsPeki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruzıyı geceler
Peki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruzıyı geceler
ay cevap yazmadan edemicem gece gece.Peki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruzıyı geceler
usulünce yazmaya çalıştım. ban yemem sanırım...Bu mesaja yazacak cok seyim var da hepsi ban sebebi absjabakabns
Kız ben 29 yaşındayım, burda bi abla varsa o benim. Tüp bebek yaptırıyom konu da benim değil.Peki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruzıyı geceler
Bence yemezsiniz bu mesajla ama patron bilir tabiusulünce yazmaya çalıştım. ban yemem sanırım...
Sen artık şöyle dökme demirden bekaret kemeri taksan anca kurtarırKız ben 29 yaşındayım, burda bi abla varsa o benim. Tüp bebek yaptırıyom konu da benim değil.inşallah hamile kalırım. Ama zar diktirmem be aşkısı daha düzelmez benimki bu saatten sonra bana anca labioplasti. Bi de zar dikimine karşıyım. Herkesler dürüst olsun. ️
Aşkısı karşıyım diyom.Sen artık şöyle dökme demirden bekaret kemeri taksan anca kurtarır