Hamilemiyimmmmm?????

Kizlar bence silik cizgi ovulasyon yok falan yaziyordu, konu sahibi bilmediginden onu gebelik yok olarak yorumladi ve buraya da oyle yazdi. Her konuya fake demeyin ya cidden yardima ihtiyaci olanlar soru sormaya cekiniyor artik
Valla ben ilk defa bir konuya inanmadım normalde herkese kızarım böyle yaptıklarında ama gerçekten aşırı çelişkili ve mantıklı değil

Evet hamilesiniz tebrikler ya da geçmiş olsun mu demeliyim erkek arkadaşınıza atın fotosunu.
Bir de pazartesi eczaneye gidip sürtünmeyle bir şey yaşama sonucu hamileliği ölçen test verir misiniz deyin onun ismi de SCG(s sürtünme nin s si) bi de onunla deneyin emin olun

ben fake olduğunu düşünmedim ama.
evlenmeden ben de hcg lh falan bilmezdim. hatta çocuk istemediğim dönemde bile anlamazdım.
bana da yanlış test verseler inanırdım yani.
konu sahibi arkadaş, adetinin üstünden 10-15 gün falan mı geçti şu an?

ben fake olduğunu düşünmedim ama.
evlenmeden ben de hcg lh falan bilmezdim. hatta çocuk istemediğim dönemde bile anlamazdım.
bana da yanlış test verseler inanırdım yani.
konu sahibi arkadaş, adetinin üstünden 10-15 gün falan mı geçti şu an?
15 gün oldu bilmediğim uzak olduğum bir konu arkadaşlar sağolsun yeterince laf ettiler

15 gün oldu bilmediğim uzak olduğum bir konu arkadaşlar sağolsun yeterince laf ettiler
bu elindeki LH testi doğurganlık dönemini gösterir. adetin ortası gibi doğurganlık dönemin yüksek olur. 15 gün olduysa adetin geçeli bu şekilde çıkması çok normal.
bu hamilesin demek değil
bu aralar ilişki yaşarsan hamile kalma ihtimalin yüksek demek.

Test hcg testi olmali yani gebelik hormonunu olcmeli. Size yanlislikla lh testi vermisler yani yumurtlama zamani salgilanan hormonu olcuyor. Hamile olma ihtimaliniz yok bence ama yine de bi test alin iciniz rahat etsin

X