Hamilelik testi

gozdecim15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
2
0
1
26
Kızlar merhaba dört gün önce test yaptım soluk çizgi çıktı sonra üç gün arka arkaya daha yaptım erken hamilelik testi ve normal test de hepsinde çift çizgi çıktı solukluk daha anlaşılır oldu doktora gidicem kan vermeye aşırı göğüslerim acıyor adet olucam sanıyorum 2.gün adet gecikmem düzenli de değil yani yazdım da yazdım size böyle bir deneyim yaşayan var mı negatif çıkarsa bir daha gideyim miii

Eklentiler

• IMG_2668.webp
    IMG_2668.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2674.webp
    IMG_2674.webp
    173,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2682.webp
    IMG_2682.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar merhaba dört gün önce test yaptım soluk çizgi çıktı sonra üç gün arka arkaya daha yaptım erken hamilelik testi ve normal test de hepsinde çift çizgi çıktı solukluk daha anlaşılır oldu doktora gidicem kan vermeye aşırı göğüslerim acıyor adet olucam sanıyorum 2.gün adet gecikmem düzenli de değil yani yazdım da yazdım size böyle bir deneyim yaşayan var mı negatif çıkarsa bir daha gideyim miii
Bu çizgilerle olmaması pek mümkün gelmedi bana var gibi duruyor. Bence hemen kan verin bu çizgilerle kanda kesinlikle çıkar şu an

Dua eder misin canım Allah isteyen herkese nasip etsin çok heyecanlıyım 🙏🏻 bugün vericem yarın 11 de çıkar sonuç dediler
Bana da bir gün sonra demişlerdi bir kaç saat sonra e nabiza düşmüştü mutlaka oradan takip et yarına kalmadan çıkabilir. İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın 🙏🏻

Back
X