- 3 Eylül 2018
- 8.611
- 45.707
- Konu Sahibi Cameron1905
Karşı olman geçince arkadaşın 10larca çalışanlı merkezine gidebilirsin kırkyama falan yapacak öyle işinde maharetliAşkısı karşıyım diyom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşı olman geçince arkadaşın 10larca çalışanlı merkezine gidebilirsin kırkyama falan yapacak öyle işinde maharetliAşkısı karşıyım diyom.
Kesınlıkle katılıyorum sana su sıralar sırf bu tarz yerlere hamılelıgım ıcın gırıp goz atıyorum ısımde fazla ıyı olduğum ıcın 17 subem var umarım paranız bogazımdan gecmemıstır öbur tarafta bunları gorucez sonuctaKarşı olman geçince arkadaşın 10larca çalışanlı merkezine gidebilirsin kırkyama falan yapacak öyle işinde maharetli
konu kimin kim kime laf sokmus kim suclu kim seyirci karıstır pazarı olmus tiftiklenmiş yün gibi pamuk gibi anlatabiiliiyo muyumPeki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruz ıyı geceler
Pozitik test fotomu atmak için demek istediniz sanırımKesınlıkle katılıyorum sana su sıralar sırf bu tarz yerlere hamılelıgım ıcın gırıp goz atıyorum ısımde fazla ıyı olduğum ıcın 17 subem var umarım paranız bogazımdan gecmemıstır öbur tarafta bunları gorucez sonucta
Üsluptan banlanırsınız güle güle sizeBu şekilde cıkmadıkca korkma ama asagıdakı gıbıyse hayırlı olsun nur topu gıbı anne adayısın sıçtın demektir
Evet kesınlıkle öyle kız soruyo sılık bu cızgı hamıle mıyım degıl mıyım benımde oldu bı ara degıl cıktı sonra boyle benn burdayımmm dıyınce demekkı hamıleyım dedım testte de aynısı cıktıPozitik test fotomu atmak için demek istediniz sanırım
Pozitik test fotomu atmak için demek istediniz sanırım
üslubunuz hiç hoş değil.Kesınlıkle katılıyorum sana su sıralar sırf bu tarz yerlere hamılelıgım ıcın gırıp goz atıyorum ısımde fazla ıyı olduğum ıcın 17 subem var umarım paranız bogazımdan gecmemıstır öbur tarafta bunları gorucez sonucta
İyi hayırlı olsunEvet kesınlıkle öyle kız soruyo sılık bu cızgı hamıle mıyım degıl mıyım benımde oldu bı ara degıl cıktı sonra boyle benn burdayımmm dıyınce demekkı hamıleyım dedım testte de aynısı cıktı
Çok onemı yokki oylesıne baktıgım yerler daha dun gırdım gece gece bı kusmam vardı merakımdan oda yasaklardan oturu sorun yok banlanabılırımÜsluptan banlanırsınız güle güle size
Aklına gelmemiştir kadın meşgul onlarca şube çalışan kolay mıKeşle profil afişi yapsa rahaylasa
OğğnnnyediiğğAklına gelmemiştir kadın meşgul onlarca şube çalışan kolay mı
Boru değil sonuçta. benim hayatım boyunca 17 kere güzellik merkezine gitmişliğim yok rezil haldeyimOğğnnnyediiğğ
Abla yanlıs anlamada sankı ona senın daha cok ihtiyacın var gıbı not kalbını kırmak ıcın degıl ama 2 yasda olsa buyugumsun saygılı ol benceKeşle profil afişi yapsa rahaylasa
Dövüşmen guzumAbla yanlıs anlamada sankı ona senın daha cok ihtiyacın var gıbı not kalbını kırmak ıcın degıl ama 2 yasda olsa buyugumsun saygılı ol bence
Kesınlıkle tavsıye ederım ozellıkle dermapen 30 yas ustu bayanlarda en etkılı yontem bırebır kendım uygulucam sana söz verıyorum ozelden yaz bana hangı sehırdeysen subemız varsa bendensın bak söz derken cıdden sözBoru değil sonuçta. benim hayatım boyunca 17 kere güzellik merkezine gitmişliğim yok rezil haldeyim
30 yaş üstü olunca yazarım.Kesınlıkle tavsıye ederım ozellıkle dermapen 30 yas ustu bayanlarda en etkılı yontem bırebır kendım uygulucam sana söz verıyorum ozelden yaz bana hangı sehırdeysen subemız varsa bendensın bak söz derken cıdden söz
ben kapısından bile geçmem bu üsluptaki birinin işletmesinin30 yaş üstü olunca yazarım.
Yav işte he de nazikçe teklif etmiş kadınben kapısından bile geçmem bu üsluptaki birinin işletmesinin
Bebeğim 24 yazıyo profilinde bu matematikle mi saydın şubelerini? Bi daha say. Sandığından fazla şuben olabilir.Abla yanlıs anlamada sankı ona senın daha cok ihtiyacın var gıbı not kalbını kırmak ıcın degıl ama 2 yasda olsa buyugumsun saygılı ol bence