Hamilemiyimmmmm?????

Karşı olman geçince arkadaşın 10larca çalışanlı merkezine gidebilirsin kırkyama falan yapacak öyle işinde maharetli 😅
Kesınlıkle katılıyorum sana su sıralar sırf bu tarz yerlere hamılelıgım ıcın gırıp goz atıyorum ısımde fazla ıyı olduğum ıcın 17 subem var 👍🏻😀 umarım paranız bogazımdan gecmemıstır öbur tarafta bunları gorucez sonucta 😂

Peki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruz 😀 ıyı geceler
konu kimin kim kime laf sokmus kim suclu kim seyirci karıstır pazarı olmus :KK70: tiftiklenmiş yün gibi pamuk gibi anlatabiiliiyo muyum :KK70:

Kesınlıkle katılıyorum sana su sıralar sırf bu tarz yerlere hamılelıgım ıcın gırıp goz atıyorum ısımde fazla ıyı olduğum ıcın 17 subem var 👍🏻😀 umarım paranız bogazımdan gecmemıstır öbur tarafta bunları gorucez sonucta 😂
Pozitik test fotomu atmak için demek istediniz sanırım

Boru değil sonuçta. benim hayatım boyunca 17 kere güzellik merkezine gitmişliğim yok rezil haldeyim 😅
Kesınlıkle tavsıye ederım ozellıkle dermapen 30 yas ustu bayanlarda en etkılı yontem bırebır kendım uygulucam sana söz verıyorum ozelden yaz bana hangı sehırdeysen subemız varsa bendensın bak söz derken cıdden söz

Kesınlıkle tavsıye ederım ozellıkle dermapen 30 yas ustu bayanlarda en etkılı yontem bırebır kendım uygulucam sana söz verıyorum ozelden yaz bana hangı sehırdeysen subemız varsa bendensın bak söz derken cıdden söz
30 yaş üstü olunca yazarım.

X