- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
-
- Konu Sahibi Cameron1905
Umarım msj bolumune bakarsınız ıyı geceler daha fazla ugrasmıcamBebeğim 24 yazıyo profilinde bu matematikle mi saydın şubelerini? Bi daha say. Sandığından fazla şuben olabilir.
Abla M merve candan 17 şubesinin reklamını bana özelden yapmış. Burda da onla övündü bolca.Hanımlar konu nedir? Yine bir şeyler olmuş belli ki.
Bu arada lütfen rica ediyorum reklama girebilecek yorumlar da yazılmasın olur mu?
kusura bakmayın ama dayanamadım.Peki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruzıyı geceler
Hanımlar konu nedir? Yine bir şeyler olmuş belli ki.
Bu arada lütfen rica ediyorum reklama girebilecek yorumlar da yazılmasın olur mu?
Mune hanım şu üsluba bi bakar mısınız? Kusura bakmayın eğer SİZE saygısızlık ettiysem ancak gerçekten delirdim yani bu nasıl bir üsluptur? hiç tanımadığı insan hakkında böyle terbiyesizce yorumlar yapmak falan?Peki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruzıyı geceler
24 yasındasın yapamıyo denıstınız ya ABLA hanı görmen daha ıyı olur dıye dusundum demekkı neymiş kucumsememek gerekmıs dımıAbla M merve candan 17 şubesinin reklamını bana özelden yapmış. Burda da onla övündü bolca.
Canım balım. Neyi yapamıyo demişim?24 yasındasın yapamıyo denıstınız ya ABLA hanı görmen daha ıyı olur dıye dusundum demekkı neymiş kucumsememek gerekmıs dımı