- 13 Aralık 2020
- 12
- 7
-
- Konu Sahibi Cameron1905
Önereceğiniz bir test markası var mı ve sizce hamile kalmış olabilir miyim teşekkürlerYanlış test. Hcg testi almalıydınız.
Eczanede nasıl böyle bir yanlış yapmışlar yaEczaneden gecikmem var hamilelik testi diyince bunu verdi
Marka mühim değil. Bu gebelik testi değil ovulasyon testi.Önereceğiniz bir test markası var mı ve sizce hamile kalmış olabilir miyim teşekkürler
Ki zaten silik çizgi de pozitif demek değil mi? Net bir şekilde kıpkırmızı çizgi çıkması gerekmiyor kiBu ovülasyon testi dolayısıyla da prospektüsünde öyle birşey yazması imkansız dalga geçecek başka yer bulun kendinize
Aynen. Sallıyor yaKi zaten silik çizgi de pozitif demek değil mi? Net bir şekilde kıpkırmızı çizgi çıkması gerekmiyor ki
Eczanede nasıl böyle bir yanlış yapmışlar ya
Neden dalga geçeyim ki eczane verdi kullanım kılavuzunu atmasaydım onunda fotoğrafını çekerdimBu ovülasyon testi dolayısıyla da prospektüsünde öyle birşey yazması imkansız dalga geçecek başka yer bulun kendinize
Bir de eczanede bu kadar saçma bir yanlış yapmaları neredeyse imkansızAynen. Sallıyor ya
Bu marka ovulasyon testi almadım şindi yazıyodur filan çok da şeyapmamak lazım.Bu ovülasyon testi dolayısıyla da prospektüsünde öyle birşey yazması imkansız dalga geçecek başka yer bulun kendinizemerve konu sahibi kullanım kılavuzunda hayali yazılar okumuş hamilsn değilsin gibi
Yeni bir çalışan filandır. Aynı kutu köşedeki yazı farklı sadece.Bir de eczanede bu kadar saçma bir yanlış yapmaları neredeyse imkansız
Kutu duruyor test duruyom ama kullanım kılavuzunu atmışKullanım kılavuzunun o cümlesini çek at bize cici kız
Nereye atmış olabilirsin ki kutusu duruyosa kağıt da en fazla çöptedirNeden dalga geçeyim ki eczane verdi kullanım kılavuzunu atmasaydım onunda fotoğrafını çekerdim
Canım benim ovülasyon testlerinin kullanma talimatında hamilesin ya da değilsin yazmaz aksine gebelik için kullanılmamalıdır yazar söylediklerin doğru olsa okuduğunda bunu görürdünNeden dalga geçeyim ki eczane verdi kullanım kılavuzunu atmasaydım onunda fotoğrafını çekerdim
Ben aldım, yazmıyor rahat ol :))Bu marka ovulasyon testi almadım şindi yazıyodur filan çok da şeyapmamak lazım.
Attığı yer de klozet ve ah o da ne sifonu çekmiş amann gece geceKutu duruyor test duruyom ama kullanım kılavuzunu atmış
genç bir kızdı bilmiyorum ilk defa başıma geldiYeni bir çalışan filandır. Aynı kutu köşedeki yazı farklı sadece.