Hamilemiyimmmmm?????

17634C98-25FA-493D-8ED2-34258D9CDDD3.jpeg

Hanımlar konu nedir? Yine bir şeyler olmuş belli ki.

Bu arada lütfen rica ediyorum reklama girebilecek yorumlar da yazılmasın olur mu?

Peki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruz 😀 ıyı geceler
kusura bakmayın ama dayanamadım.

siz ne kadar terbiyesiz ve hadsiz bir insansınız ya? konunun sahibi bile olmayan başka bir üyeye sarıyorsunuz,özel hayatıyla ilgili yorum-hatta hadsizce yorum- yapıyorsunuz?

nereymiş o güzellik merkeziniz söyleyin de bi şikayet edeyim ben orayı. DOKTOR değilseniz öyle işlemleri kıytırık GÜZELLİK MERKEZİNİZDE yapamazsınız. YASAK!

Ipl harici lazer epilasyonu bile yalnızca doktorların yapma yetkisi varken siz kalkmış kıytırık merkezinizle hava atıp bir de orada hymen dikiyoruz diyorsunuz.

haydi söyleyin bana neresiymiş bu merkeziniz?? kapattırayım ben bi güzel orayı.

siz çemkirmeden söyleyeyim ben doktorum, kız kardeşim avukat ve kuzenim savcı. boşa sallamıyorum yani.

terbiyenizi takının!!

Hanımlar konu nedir? Yine bir şeyler olmuş belli ki.

Bu arada lütfen rica ediyorum reklama girebilecek yorumlar da yazılmasın olur mu?
Peki o zaman inşallah hamile kalırsın canım benim Allah analı babalı büyütsün bol şans hamıle kalmak da pek düşündüğün gıbı degıl emın ol. Bu arada instagram agzı dedıgın kişinin güzellik merkezi ve 10 larca calısanı var bil istedim öpüyorum cok senın gıbı kızlık zatı dıktıre bılır mıyızz ablaaa dıye gelenlerle ugrasıyoruz 😀 ıyı geceler
Mune hanım şu üsluba bi bakar mısınız? Kusura bakmayın eğer SİZE saygısızlık ettiysem ancak gerçekten delirdim yani bu nasıl bir üsluptur? hiç tanımadığı insan hakkında böyle terbiyesizce yorumlar yapmak falan?

X