- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Cameron1905
Yav mervem konu ovülasyon testi değil tamam bilmiyordur almıştır eczacı da hatalı verdi diyelim okuduğu not tamamen yalan anlamadın mı mevzuyuYeni bir çalışan filandır. Aynı kutu köşedeki yazı farklı sadece.
Kendi evimde yapmadım yaptım sadece bunları çekip attım yalan borcum yok yaAttığı yer de klozet ve ah o da ne sifonu çekmiş amann gece gece
lan dedim nasıl ya sürtünmeyle hamile kalmış sandım. yuh neyi başarmışlar diyecektim.Marka mühim değil. Bu gebelik testi değil ovulasyon testi.
İnşallah yanlış okumuşumdur siz haklı çıkın sorun değilYav mervem konu ovülasyon testi değil tamam bilmiyordur almıştır eczacı da hatalı verdi diyelim okuduğu not tamamen yalan anlamadın mı mevzuyu
Tamam cicikız bu test ile gebelik ölçemeyiz . Hcg testi almalısınKendi evimde yapmadım yaptım sadece bunları çekip attım yalan borcum yok ya
İnerdi yüreciğime ben bu kadar uğraşırkenlan dedim nasıl ya sürtünmeyle hamile kalmış sandım. yuh neyi başarmışlar diyecektim.
Üzerinize mi boşaldı?genç bir kızdı bilmiyorum ilk defa başıma geldi
TeşekkürlerTamam cicikız bu test ile gebelik ölçemeyiz . Hcg testi almalısın
Valla ben ilk defa bir konuya inanmadım normalde herkese kızarım böyle yaptıklarında ama gerçekten aşırı çelişkili ve mantıklı değilKizlar bence silik cizgi ovulasyon yok falan yaziyordu, konu sahibi bilmediginden onu gebelik yok olarak yorumladi ve buraya da oyle yazdi. Her konuya fake demeyin ya cidden yardima ihtiyaci olanlar soru sormaya cekiniyor artik
iki sene ben de az amuda kalkmadım kuzuİnerdi yüreciğime ben bu kadar uğraşırken
Anlayışınız için teşekkür ederimKizlar bence silik cizgi ovulasyon yok falan yaziyordu, konu sahibi bilmediginden onu gebelik yok olarak yorumladi ve buraya da oyle yazdi. Her konuya fake demeyin ya cidden yardima ihtiyaci olanlar soru sormaya cekiniyor artik
Kiz olduguna pek emin degilim acikcasiTamam cicikız bu test ile gebelik ölçemeyiz . Hcg testi almalısın
İnan ben deKiz olduguna pek emin degilim acikcasi
15 gün oldu bilmediğim uzak olduğum bir konu arkadaşlar sağolsun yeterince laf ettilerben fake olduğunu düşünmedim ama.
evlenmeden ben de hcg lh falan bilmezdim. hatta çocuk istemediğim dönemde bile anlamazdım.
bana da yanlış test verseler inanırdım yani.
konu sahibi arkadaş, adetinin üstünden 10-15 gün falan mı geçti şu an?
bu elindeki LH testi doğurganlık dönemini gösterir. adetin ortası gibi doğurganlık dönemin yüksek olur. 15 gün olduysa adetin geçeli bu şekilde çıkması çok normal.15 gün oldu bilmediğim uzak olduğum bir konu arkadaşlar sağolsun yeterince laf ettiler
Test hcg testi olmali yani gebelik hormonunu olcmeli. Size yanlislikla lh testi vermisler yani yumurtlama zamani salgilanan hormonu olcuyor. Hamile olma ihtimaliniz yok bence ama yine de bi test alin iciniz rahat etsin15 gün oldu bilmediğim uzak olduğum bir konu arkadaşlar sağolsun yeterince laf ettiler