Hamilemiyim sizce

yosun4646

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
151
41
13
27
İlk 1 dk içinde böyle hafif kıl gibi çıktı softec marka regl 5 gün var sizce varmıdır gecede kaset test yapmıştım gölge vardı hafif sabah kuruyunca oda belli olmuş yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_3943.webp
    IMG_3943.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_3942.webp
    IMG_3942.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 62
İlk 1 dk içinde böyle hafif kıl gibi çıktı softec marka regl 5 gün var sizce varmıdır gecede kaset test yapmıştım gölge vardı hafif sabah kuruyunca oda belli olmuş yorumlar mısınız
Buraya attığınızda kalite düşüyor o yüzden sizin gördüğünüz netlikte göremiyoruz çizgi gözükmüyor ama siz görüyorsanız olma ihtimali var ama başında dayanırsanız gecikme bekleyin dayanamam derseniz iki gün sonra ilk idrarla yapın

hamilelik çok yeniyse cizgi çok silik oluyor ertesi gün tekrar yapın sabah test burda paylaşın birazdaha belirgin olur🫶🏼

Buraya attığınızda kalite düşüyor o yüzden sizin gördüğünüz netlikte göremiyoruz çizgi gözükmüyor ama siz görüyorsanız olma ihtimali var ama başında dayanırsanız gecikme bekleyin dayanamam derseniz iki gün sonra ilk idrarla yapın
Evet çünkü ilk dakika içinde çizgiyi gördüm çekerken belli olmuyor tam ama var hala gelip gidiyorm bakıyorum teste heveslendim rabbim nasip eder inşallah

Benim de 4 gün kala gördüm ikinci çizgi çıktı 2 gün kala yaptım tamamen negatif:( bende umutlanmistim iyi de markaydı . Çok umutlanmadan beklemek gerek insallaj vardir

Canım ben sanki ikisinde de çizgi görüyorum inşallah vardır canım

Kizlar merhaba adete 5gün kaldi kasiklarimda agri sanki gezip duran bi agri gibi belde agri goguste ara ara yanma oluyor sizce hamilelik belirtisi varmidr erken diye test yapmiyorum sanki adet olcakmisim gibi hissetiren bi agri kasikta

Back
X