Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk 1 dk içinde böyle hafif kıl gibi çıktı softec marka regl 5 gün var sizce varmıdır gecede kaset test yapmıştım gölge vardı hafif sabah kuruyunca oda belli olmuş yorumlar mısınız
İlk 1 dk içinde böyle hafif kıl gibi çıktı softec marka regl 5 gün var sizce varmıdır gecede kaset test yapmıştım gölge vardı hafif sabah kuruyunca oda belli olmuş yorumlar mısınız
Buraya attığınızda kalite düşüyor o yüzden sizin gördüğünüz netlikte göremiyoruz çizgi gözükmüyor ama siz görüyorsanız olma ihtimali var ama başında dayanırsanız gecikme bekleyin dayanamam derseniz iki gün sonra ilk idrarla yapın
Buraya attığınızda kalite düşüyor o yüzden sizin gördüğünüz netlikte göremiyoruz çizgi gözükmüyor ama siz görüyorsanız olma ihtimali var ama başında dayanırsanız gecikme bekleyin dayanamam derseniz iki gün sonra ilk idrarla yapın
Evet çünkü ilk dakika içinde çizgiyi gördüm çekerken belli olmuyor tam ama var hala gelip gidiyorm bakıyorum teste heveslendim rabbim nasip eder inşallah
Benim de 4 gün kala gördüm ikinci çizgi çıktı 2 gün kala yaptım tamamen negatif bende umutlanmistim iyi de markaydı . Çok umutlanmadan beklemek gerek insallaj vardir
Evet çünkü ilk dakika içinde çizgiyi gördüm çekerken belli olmuyor tam ama var hala gelip gidiyorm bakıyorum teste heveslendim rabbim nasip eder inşallah
Kizlar merhaba adete 5gün kaldi kasiklarimda agri sanki gezip duran bi agri gibi belde agri goguste ara ara yanma oluyor sizce hamilelik belirtisi varmidr erken diye test yapmiyorum sanki adet olcakmisim gibi hissetiren bi agri kasikta