Arkadaşlar ilk kez böyle birşey başıma geliyor sizlerinde fikrini almak istedim.. adetime iki gün var dün ve bugün gebelik testi yaptım 10 dk sonra silik gölge gibi çizgi çıkıyor fakat dün yaptığım testle bugün yaptığım test arasında çizgide koyulaşma yok..
Dün iki tane yaptım aynı çıktı bugün iki tane yaptım yine aynıydı kan testi vermelimiyim yoksa adet gecikmesini beklemelimiyim bilemedim bu arada benim adet döngüm 20+4 yani 24 günde bir adet görüyorum ovulasyondan 13 gün sonra test yapmış oldum çokmu erken bir kaç gün daha beklemelimiyim? gebelik testi markası laboquick bu test için güvenilir değil yanıltıyor gibi yorumlar okumuştum bu testle gebe olduğunu öğrenen arkadaşlar oldumu? ayrıca bende bu ay çok fazla kasık ağrısı batma var bunun yanı sıra uyku hali, akıntının artması, bel ağrısı, göğüslerde hassasiyet ve şişkinlik.. mide yanması ve halsizlik gibi şikayetlerim var daha önceki gebeliğimde bu tarz şikayetlerim olmamıştı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
bence hamilesin canım adetin kaç gün geçmişti
geçmedi canım iki gün var aslında
benimde 2 gün var gerçi ben tahmini 30 günü baz olarak söylüyorum normalde adetlerim kaç günde bir oluyor bilmiyorum
bende bu sabah test yaptım gölge gibi senin çizgilerden daha silik bir çizgi çıktı şüphem var diye yaptım bakalım bekleyeceğim mecburen geçmesini :18:gerçi beklemek çok zor:18:
canım bence hamilesin tebriklerrr
yaseku test fotosuna göre gebesin arkadaşım..
hayırlı olsun..
kan sonucunu da haber ver mutlaka
allah bi avazda kurtarsın canım
sağlıklı sıhhatli büyütürsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?