- 27 Aralık 2010
- 149
- 4
evet bende anlayamıyorum her açıdan bu bebek için müsaitiz ama neden istemiyo hala anlamış değilim.. çok garip bi durum konuşmaya çalışıyorum sadece şunu söylüyo 'ben bi çocuk sahibi olmaya hazır değilim' evleneli 7 ay oldu acaba ondan erken olduğunumu düşünüyo
anladığım kadarıyla eşinizin tek düşündüğü, hayır ben daha baba olamam.. korkmuş o korkmuş ben anladım şimdii... yani başka bi prob yok bence... ne yalan söliyim bi acaba dedim ama, yok yanii.. bence onun bu fikre alışması direk travma modunda olmuşşş bi de daha 7 aylık evlisiniz yaaa.. daha evliliğe yeni alışmaya çlşıodur, mutlaka zorlandığı şeyler vardır, bi de şimdi başka bi değişiklik, al sana travma bence direk biraz düşünmesi gerektiğini söyleyin.. nası olsa daha zmnınız var, gerçekten ona kıymaya kararlı mısın die sorun.. mesela önümüzdeki yazın ne kadar güzel olabiliceğinden bahsedin mesela, tam o zmnlar ayaklanmış olur yürür knşmaya başlar, yani 30 yaşında baba olabiliceğini, aslında 30 yaşın baba olmak için en uygun zmn olduğunu düşündüğünüzden bahsedin.. yani böle böle yavaş yavaş sakin bi şekilde düşünmesini sağlayın bence..