Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim? Cizgi cok cok ince Resimli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kac gün arayla test yaptin ki? Koyulasma 2 3 günde oluO sanirim dogru biliyorsam
1-2 aralıktayaptim.sonradan silik cizgi cikti.3 aralıkta erken gebelik testi yaptım.hemen koyulasti ayni idrarla normal testte yaptim aninda koyulasti canim bugun yapmadım sabah tekrar yapicam bakalim.insallah daha da netlesir

1-2 aralıktayaptim.sonradan silik cizgi cikti.3 aralıkta erken gebelik testi yaptım.hemen koyulasti ayni idrarla normal testte yaptim aninda koyulasti canim bugun yapmadım sabah tekrar yapicam bakalim.insallah daha da netlesir
Insallah sende bari tutmustur ama bence tutmus ki koyulasiyor bende yok öyle kaldi hatta azaldi cizgi erkenden test yapmayin diye bosa demiyolar saglik olsn birdahaki aya insallah senden hayirli haberini bekliyorum canmm

Insallah sende bari tutmustur ama bence tutmus ki koyulasiyor bende yok öyle kaldi hatta azaldi cizgi erkenden test yapmayin diye bosa demiyolar saglik olsn birdahaki aya insallah senden hayirli haberini bekliyorum canmm
Bu sabah ki testim Rabbım insallah boşa umitlendirmez

Eklentiler

• 16071464816917890965543692397657.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 53
Buda 3 Aralık testim

Eklentiler

• 16071466297567199580540992601935.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 48
Erken gebelik testi degilse korkma bence cünkü erkende hcg orani 10 ise cikar yada ona yakin ise diger normal testlerde 25 olursa idrarda
Daha cok kucuk.zaten tahminlerime göre 10 gunluk en gec hemen aniden koyulasmasini beklemiyorum

Daha cok kucuk.zaten tahminlerime göre 10 gunluk en gec hemen aniden koyulasmasini beklemiyorum
Tabi öyle ama her 2 3 güne koyu olmqsi gerekmiyomu hcg urinde 2 3 güne bi artiyormus ikiliyor yani onun icinde her gün daha cok netlesmesi lazm mantiken

Tabi öyle ama her 2 3 güne koyu olmqsi gerekmiyomu hcg urinde 2 3 güne bi artiyormus ikiliyor yani onun icinde her gün daha cok netlesmesi lazm mantiken
Bende öyle biliyorum ama bakalim ben minik oldugu.icin minik minik artacak diye düşünüyorum

Bazen batma oluyor dis gebelik oyle mi oluyor bilmiyorum ki benim.en cok belirtim hiç gitmeyen goguslerim ve midemdeki baski
Bende sürekli batma var gögüslerde veya basla biyerde bksey yok bilmiyorum ki tqm ortada agri ne sol ne sag hep ayni yerde batma

Bende sürekli batma var gögüslerde veya basla biyerde bksey yok bilmiyorum ki tqm ortada agri ne sol ne sag hep ayni yerde batma
Bekle bakalım.adetin sali günüydü sanirim senin.o zamana kadar 2 gunde bir test yap degerlendir insallah bebisin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…