Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederim Allahim razi olsunArtışın cok güzel. sağlıkla gelsin inşallah. hayırlı olsun
Bence her gün tekrarla canim bugun ki testte silik cizgi görüyorum bat ne zamandiBana da bakın
7 gün var dahaBence her gün tekrarla canim bugun ki testte silik cizgi görüyorum bat ne zamandi
Bende de öyle olmustu her gün tekrarla erken gebelik testini de 3 gun kala yap bakalim7 gün var daha
Sonucunda gebe kaldınız dimi korkuyorum daBende de öyle olmustu her gün tekrarla erken gebelik testini de 3 gun kala yap bakalim
Aa hamilesin demek? Cok sevindim kuzum saglikla gelsn insallah darisi tüm.isteyenlereİnşallah canim
çok güzel. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinKizlar beta hcg
7 Aralık 95 9 Aralık 264 cikti sizce nasil
Evet gebeyim daha çok yeniSonucunda gebe kaldınız dimi korkuyorum da
Amin inşallah kuzum cok saolAa hamilesin demek? Cok sevindim kuzum saglikla gelsn insallah darisi tüm.isteyenlere
Allahim razi olsun cok saolun her isteyene nasip etsin inşallahçok güzel. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ilk bebeginmi canim?Allahim razi olsun cok saolun her isteyene nasip etsin inşallah
Evet rabbim.izin verirse ilk olucakIlk bebeginmi canim?
Insallah canm saglikla al kucagina insallah iyi düsün iyi olsun kendine dikkat et ❤Evet rabbim.izin verirse ilk olucak