Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim? Cizgi cok cok ince Resimli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hic olmuyo kuruma cizgileri csnm bembeyaz kaliyor bu markada
Anladım canım normalde çizgi görsem küçücük dahi umutlu konuşurum ama bu çizgi değil ona eminim soldan sağa kadar idrar rengi gitmiş koyu bi idrardı herhalde. Kan şansında yokmuş on gün bekle direkt ultrasona gidersin adet gelmezse

Ama 3 testtedemi öyle? Bu zamana kadar kac tane test kullandim hic böLe iz birakmadi bembeyaz kaldi

Ama 3 testtedemi öyle? Bu zamana kadar kac tane test kullandim hic böLe iz birakmadi bembeyaz kaldi
İdrar rengine göre değişebilir hevesinizi kırmak asla istemem bende bebek istiyorum iki tane kaybettim anlıyorum ama bende çok yanıldım testlerle umutlandım boşa çıktı daha da üzülüyor insan on yüzden söylüyorum yanlış anlamayın lütfen. Başka marka kaset test alma imkanı varsa tekrar yapın testi inşallah gönlünüze göre olur

Merhaba bu testler genelde doğru sonuç veriyor bende de en düşük değerle göstermişti sizinki gibiydi. Muhtemel hamilesiniz. 2 gün sonra tekrarlayabilirsiniz testi kan veremediğiniz icin. Biraz daha koyulasirsa zaten doktora muayeneye gidersiniz:)

Aynen 2 günde bir yükselis oluyor degilmi idrarda kan aldirma imkanim yok malesef

Aynen 2 günde bir yükselis oluyor degilmi idrarda kan aldirma imkanim yok malesef
Aynen değerler sağlıklı hamileliklerde 2 katına çıkıyor o yuzden testte de koyulaşır. 2 gun sonra yine yaparsınız. Test sonucuzunu merakla bekliyorum. Insaallah hamilesinizdir:)

Aynen değerler sağlıklı hamileliklerde 2 katına çıkıyor o yuzden testte de koyulaşır. 2 gun sonra yine yaparsınız. Test sonucuzunu merakla bekliyorum. Insaallah hamilesinizdir:)
Bugünün testi

Eklentiler

• 20201203_134156.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 70
Ayrica kizlar iki gündür feci hava var karnimda ve rahim kisminda tam ortada sürekli bi batma hafif agri var

İnnovita ise marka bence var çizgi koyulasmasini hergun takip edebilirsin sağlıkla tutunur ins

2.çizgide var gıbı bende gördüm ama bence erken beklemelisin adet gününe kadar. Hergün yapıp sonrasında hayal kırıklığı yaşama. Hakkında hayırlısı olsun umarim sonunda çift cizgiyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…