Pek sanmiyorum bence kaybolur onun icin adet gününü beklicem az kaldi zaten2.çizgide var gıbı bende gördüm ama bence erken beklemelisin adet gününe kadar. Hergün yapıp sonrasında hayal kırıklığı yaşama. Hakkında hayırlısı olsun umarim sonunda çift cizgiyi görürsün
İnşallah net biçimde çıkar, mesajlarından dahi ne kadar istediğin anlaşılıyor. Çok içten dua ettim sana.Ben demin yine yaptm ayni testi cuzgi bu kadar belli degil sürekli degisiyor bu ne bicim is anlamadm bence düsük yine
Canım diğer testler dununmuydu? Bugün hemen koyulaşmaz cunku. Bir de bat a kac gun var. Diğer yorumlarını da okudum insaallah düşük deildir. Olumlu düşünmeye çalış canimBugünün testi
Canm 5 gün var adetimr daha. Dündendi ilk attigim resimler iki günde bir koyulasir sanirsamCanım diğer testler dununmuydu? Bugün hemen koyulaşmaz cunku. Bir de bat a kac gun var. Diğer yorumlarını da okudum insaallah düşük deildir. Olumlu düşünmeye çalış canim
Allah razi olsun canm. Cok tesekkür ederim. Gercekten cok istiyorum bir yavrum var ama kardeside olsun istiyorum. Allah olmayanlara tüm isteyenlere versinİnşallah net biçimde çıkar, mesajlarından dahi ne kadar istediğin anlaşılıyor. Çok içten dua ettim sana.
Daha varmis baya erken cikmis :) o zaman değerin cok düşük oldugundan bu kadar silik çıkıyor. Yani değer yükselir ınsallah:) Cmt sabah erkenden yine yaparsin testi. O zaman daha net belli olur canim.Canm 5 gün var adetimr daha. Dündendi ilk attigim resimler iki günde bir koyulasir sanirsam
Aynen adet gününü bekle zaten. Aynı süreçlerden bende gectigim için seni çok iyi anlıyorum. İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsınPek sanmiyorum bence kaybolur onun icin adet gününü beklicem az kaldi zaten
Insallah istryen herkes kalir canm AminAynen adet gününü bekle zaten. Aynı süreçlerden bende gectigim için seni çok iyi anlıyorum. İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın
Insallah canm ya hayirlisini versin rabbimDaha varmis baya erken cikmis :) o zaman değerin cok düşük oldugundan bu kadar silik çıkıyor. Yani değer yükselir ınsallah:) Cmt sabah erkenden yine yaparsin testi. O zaman daha net belli olur canim.
Senin adetin yarinmi gelmesi gerekio? Aynen bekle biraz deger artsinBenimde böyle silik cikti bat 5 Aralık erken gebelik testi yaptım 3 dakka da netleşti bende 1 hafta bekleyip oyle kan vermeyi düşünüyorum erken gidersem kana az cikar değer diye korkuyorum
Aynen canim 1 gunum var inşallah artarSenin adetin yarinmi gelmesi gerekio? Aynen bekle biraz deger artsin
Demin test yaptim ayni hic gelisme yok carsamba görmüstüm ilk cizgiyi bugün ayni cok hafif görünüyor koyulasma yok cizgide. Her iki günde bir biraz olsn koyulasmasi gerekir degilmi bide aninda cikmiyor cizgi 4 5 dk icinde cikiyor ama oda belli belirsiz bence tutnamadi gibime geliyor...Aynen canim 1 gunum var inşallah artar
Bak benimde erken gebelik testim böyle cikmisti 2 gun once sen de bi yap istersen adetine kac gun varDemin test yaptim ayni hic gelisme yok carsamba görmüstüm ilk cizgiyi bugün ayni cok hafif görünüyor koyulasma yok cizgide. Her iki günde bir biraz olsn koyulasmasi gerekir degilmi bide aninda cikmiyor cizgi 4 5 dk icinde cikiyor ama oda belli belirsiz bence tutnamadi gibime geliyor...
Gec dollenme oldugu için de hemen koyulasmayabiliyor sanirim.canim beklemedeyim bende dun yaptim normal.test hemen oldu ama acikti yarin da yapicam bakalm ne olucakDemin test yaptim ayni hic gelisme yok carsamba görmüstüm ilk cizgiyi bugün ayni cok hafif görünüyor koyulasma yok cizgide. Her iki günde bir biraz olsn koyulasmasi gerekir degilmi bide aninda cikmiyor cizgi 4 5 dk icinde cikiyor ama oda belli belirsiz bence tutnamadi gibime geliyor...
ben dün kan testi yaptırdım 31.9 çıktı bugun tekrar test yaptırsam bi günde artış olurmu cmrtesı pazar yasak varya p yuzden bugun yaptırsamGec dollenme oldugu için de hemen koyulasmayabiliyor sanirim.canim beklemedeyim bende dun yaptim normal.test hemen oldu ama acikti yarin da yapicam bakalm ne olucak
Bence pazartesi yaptir canim biraz daha bekle bakalım bat ne zamandıben dün kan testi yaptırdım 31.9 çıktı bugun tekrar test yaptırsam bi günde artış olurmu cmrtesı pazar yasak varya p yuzden bugun yaptırsam
bugünBence pazartesi yaptir canim biraz daha bekle bakalım bat ne zamandı
Bat dan sonra daha da artış olduğunu biliyorum canim araştırmalarıma göre bence bekle benimde bat yarin bende pazartesi yaptiricam iki günde bir de test yapicam kendim gozlemlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?