Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim? Cizgi cok cok ince Resimli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pek sanmiyorum bence kaybolur onun icin adet gününü beklicem az kaldi zaten

Ben demin yine yaptm ayni testi cuzgi bu kadar belli degil sürekli degisiyor bu ne bicim is anlamadm bence düsük yine

Ben demin yine yaptm ayni testi cuzgi bu kadar belli degil sürekli degisiyor bu ne bicim is anlamadm bence düsük yine
İnşallah net biçimde çıkar, mesajlarından dahi ne kadar istediğin anlaşılıyor. Çok içten dua ettim sana.

Canım diğer testler dununmuydu? Bugün hemen koyulaşmaz cunku. Bir de bat a kac gun var. Diğer yorumlarını da okudum insaallah düşük deildir. Olumlu düşünmeye çalış canim
Canm 5 gün var adetimr daha. Dündendi ilk attigim resimler iki günde bir koyulasir sanirsam

İnşallah net biçimde çıkar, mesajlarından dahi ne kadar istediğin anlaşılıyor. Çok içten dua ettim sana.
Allah razi olsun canm. Cok tesekkür ederim. Gercekten cok istiyorum bir yavrum var ama kardeside olsun istiyorum. Allah olmayanlara tüm isteyenlere versin

Canm 5 gün var adetimr daha. Dündendi ilk attigim resimler iki günde bir koyulasir sanirsam
Daha varmis baya erken cikmis :) o zaman değerin cok düşük oldugundan bu kadar silik çıkıyor. Yani değer yükselir ınsallah:) Cmt sabah erkenden yine yaparsin testi. O zaman daha net belli olur canim.

Benimde böyle silik cikti bat 5 Aralık erken gebelik testi yaptım 3 dakka da netleşti bende 1 hafta bekleyip oyle kan vermeyi düşünüyorum erken gidersem kana az cikar değer diye korkuyorum

Pek sanmiyorum bence kaybolur onun icin adet gününü beklicem az kaldi zaten
Aynen adet gününü bekle zaten. Aynı süreçlerden bende gectigim için seni çok iyi anlıyorum. İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın

Benimde böyle silik cikti bat 5 Aralık erken gebelik testi yaptım 3 dakka da netleşti bende 1 hafta bekleyip oyle kan vermeyi düşünüyorum erken gidersem kana az cikar değer diye korkuyorum
Senin adetin yarinmi gelmesi gerekio? Aynen bekle biraz deger artsin

Aynen canim 1 gunum var inşallah artar
Demin test yaptim ayni hic gelisme yok carsamba görmüstüm ilk cizgiyi bugün ayni cok hafif görünüyor koyulasma yok cizgide. Her iki günde bir biraz olsn koyulasmasi gerekir degilmi bide aninda cikmiyor cizgi 4 5 dk icinde cikiyor ama oda belli belirsiz bence tutnamadi gibime geliyor...

Bak benimde erken gebelik testim böyle cikmisti 2 gun once sen de bi yap istersen adetine kac gun var

Eklentiler

• 20201203_082540.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 38
Gec dollenme oldugu için de hemen koyulasmayabiliyor sanirim.canim beklemedeyim bende dun yaptim normal.test hemen oldu ama acikti yarin da yapicam bakalm ne olucak

Gec dollenme oldugu için de hemen koyulasmayabiliyor sanirim.canim beklemedeyim bende dun yaptim normal.test hemen oldu ama acikti yarin da yapicam bakalm ne olucak
ben dün kan testi yaptırdım 31.9 çıktı bugun tekrar test yaptırsam bi günde artış olurmu cmrtesı pazar yasak varya p yuzden bugun yaptırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…