Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim? Cizgi cok cok ince Resimli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat dan sonra daha da artış olduğunu biliyorum canim araştırmalarıma göre bence bekle benimde bat yarin bende pazartesi yaptiricam iki günde bir de test yapicam kendim gozlemlicem
ama benim 4 gündür kahverengi lekelenmem var o yuzden hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum

Bak benimde erken gebelik testim böyle cikmisti 2 gun once sen de bi yap istersen adetine kac gun var
Dünkü böyleydi bendede bende hafif cikiyo gölgesi kurudukca belirginlesiyor. Bugünkü daha hafif cikti yani koyulasacagina kayboluyo gibi seninki net positif canm. Bugün adet olacaksn degilmi normalde

Gec dollenme oldugu için de hemen koyulasmayabiliyor sanirim.canim beklemedeyim bende dun yaptim normal.test hemen oldu ama acikti yarin da yapicam bakalm ne olucak
O olabilir evet sali günü hep ayni yerde batma oldu ertesi gün positif cikti cok hafif dünde cikmisti bugn daha hafif hic gelisme yok yani koyulasmiyor

Bat dan sonra daha da artış olduğunu biliyorum canim araştırmalarıma göre bence bekle benimde bat yarin bende pazartesi yaptiricam iki günde bir de test yapicam kendim gozlemlicem
Ama artis her iki güne bir olmasi lazm yoksa iyi ilerlemiyo anlamins geliyomus yada tutunamadinoluyomus ben de öyle olmustu füspk yaptigimda

Dünkü böyleydi bendede bende hafif cikiyo gölgesi kurudukca belirginlesiyor. Bugünkü daha hafif cikti yani koyulasacagina kayboluyo gibi seninki net positif canm. Bugün adet olacaksn degilmi normalde
Evet bugün adet günüm insallah bir supriz olmaz cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…