ama benim 4 gündür kahverengi lekelenmem var o yuzden hamilemiyim değilmiyim bilmiyorumBat dan sonra daha da artış olduğunu biliyorum canim araştırmalarıma göre bence bekle benimde bat yarin bende pazartesi yaptiricam iki günde bir de test yapicam kendim gozlemlicem
Adetini bekle.canim.bence bi kac gun geçsin oyle kan ver bende de 2 ay ince oyle oldu prolaktin hormonundan dolayi lekelenmeler olmustuama benim 4 gündür kahverengi lekelenmem var o yuzden hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum
Dünkü böyleydi bendede bende hafif cikiyo gölgesi kurudukca belirginlesiyor. Bugünkü daha hafif cikti yani koyulasacagina kayboluyo gibi seninki net positif canm. Bugün adet olacaksn degilmi normaldeBak benimde erken gebelik testim böyle cikmisti 2 gun once sen de bi yap istersen adetine kac gun var
Lekelenmen varsa hamilesindir insallah canim benim hamilelil belirtileri bunlar hadi insallah vardir testinde positif zatenama benim 4 gündür kahverengi lekelenmem var o yuzden hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum
O olabilir evet sali günü hep ayni yerde batma oldu ertesi gün positif cikti cok hafif dünde cikmisti bugn daha hafif hic gelisme yok yani koyulasmiyorGec dollenme oldugu için de hemen koyulasmayabiliyor sanirim.canim beklemedeyim bende dun yaptim normal.test hemen oldu ama acikti yarin da yapicam bakalm ne olucak
Yok her iki güne bir artis oluyor yaptirma hamilesin masallah kuzmmmben dün kan testi yaptırdım 31.9 çıktı bugun tekrar test yaptırsam bi günde artış olurmu cmrtesı pazar yasak varya p yuzden bugun yaptırsam
Ama artis her iki güne bir olmasi lazm yoksa iyi ilerlemiyo anlamins geliyomus yada tutunamadinoluyomus ben de öyle olmustu füspk yaptigimdaBat dan sonra daha da artış olduğunu biliyorum canim araştırmalarıma göre bence bekle benimde bat yarin bende pazartesi yaptiricam iki günde bir de test yapicam kendim gozlemlicem
inş öyledirLekelenmen varsa hamilesindir insallah canim benim hamilelil belirtileri bunlar hadi insallah vardir testinde positif zaten
teşekkür ederim sağlıklı hamilelik olur inşYok her iki güne bir artis oluyor yaptirma hamilesin masallah kuzmmm
Evet bugün adet günüm insallah bir supriz olmaz cok korkuyorumDünkü böyleydi bendede bende hafif cikiyo gölgesi kurudukca belirginlesiyor. Bugünkü daha hafif cikti yani koyulasacagina kayboluyo gibi seninki net positif canm. Bugün adet olacaksn degilmi normalde
Insallah hamileyizdir ya rabbim her isteyene versinAma artis her iki güne bir olmasi lazm yoksa iyi ilerlemiyo anlamins geliyomus yada tutunamadinoluyomus ben de öyle olmustu füspk yaptigimda
AminInsallah hamileyizdir ya rabbim her isteyene versin
Insallah canmmmteşekkür ederim sağlıklı hamilelik olur inş
Sen test yaptinmi peki evde?ben dün kan testi yaptırdım 31.9 çıktı bugun tekrar test yaptırsam bi günde artış olurmu cmrtesı pazar yasak varya p yuzden bugun yaptırsam
yok yapmadım yarın sabah yapmayı düşünüyorumSen test yaptinmi peki evde?
Benim testlerde böyle bugünEki Görüntüle 2733026 pazar günü tekrarla canim bakalim sonucu yükselmişse daha koyulasir bende öyle oldu
Ben normal testlerde koyulasma görmedim adetten önceydi çünkü. Erken gebelikte koyulasma gordum iki gun once canimSende koyulasmasi kac günde oldu?
Anladm canm bu senin yaptigin erken gebelik testi ozaman?Ben normal testlerde koyulasma görmedim adetten önceydi çünkü. Erken gebelikte koyulasma gordum iki gun once canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?