Evet hep ayni gelisme yokErken gebelik testi yaptinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hep ayni gelisme yokErken gebelik testi yaptinmi
Ayrica sürekli agrim var korkuyoeum dis gebelik falan olur diye süreklimi agrir ya tamam asiri bi agru yok ama rahatsiz ediyo hic keyfim yok moralim bozuk erken test yaparsam böyle olueErken gebelik testi yaptinmi
İkinci cizgi var ama dimi sonuçtaEvet hep ayni gelisme yok
Bende de sürekli.agri var ama sen pozitif.dusunmeye calis bekle.bakalim nasip.hersey rabbimden benim de kesin değil.hamilelik doktora gidene kadar adapte olamıyorum ama kotu de düşünmüyor iyi dusun ki iyi olsun canim benimAyrica sürekli agrim var korkuyoeum dis gebelik falan olur diye süreklimi agrir ya tamam asiri bi agru yok ama rahatsiz ediyo hic keyfim yok moralim bozuk erken test yaparsam böyle olue
Yok canm hissediyorum birseyler yolunds degil malesef karnim cok sis agrilarim sürekli varBende de sürekli.agri var ama sen pozitif.dusunmeye calis bekle.bakalim nasip.hersey rabbimden benim de kesin değil.hamilelik doktora gidene kadar adapte olamıyorum ama kotu de düşünmüyor iyi dusun ki iyi olsun canim benim
Iyi düşün canim moralini yüksek tut.olmazsa sonra olur bu benim içinde geçerli hersey nasipYok canm hissediyorum birseyler yolunds degil malesef karnim cok sis agrilarim sürekli var
Aynen hersey nasip canm birdahaki aya insallah allah büyük isteyen herkese veesn senden haber bekliyorum amaIyi düşün canim moralini yüksek tut.olmazsa sonra olur bu benim içinde geçerli hersey nasip
Pazartesi.gidicem inşallah canim allahim razi olsun senden de umudum var inşallah olacakAynen hersey nasip canm birdahaki aya insallah allah büyük isteyen herkese veesn senden haber bekliyorum ama
Olmasn canm test yaptm hic cizgi cikmadi bende gelismeden adetle gidecek anlasildi insallah senden hayirli haberler gelirPazartesi.gidicem inşallah canim allahim razi olsun senden de umudum var inşallah olacak
Bakalim insallah canim.haber vericem mutlaka kesinlestirinceOlmasn canm test yaptm hic cizgi cikmadi bende gelismeden adetle gidecek anlasildi insallah senden hayirli haberler gelir![]()
Gittinmi canm benm adetim geliyor yavss yavssBakalim insallah canim.haber vericem mutlaka kesinlestirince![]()
Sonuc böyle canim doktora gidicem 4 gibiGittinmi canm benm adetim geliyor yavss yavssöbür aya insallah. Insallah sen hamilesindir kuzum
Sayi düsmüsmü? Ben yurtdisinda oldugumdan pek anlamadmSonuc böyle canim doktora gidicem 4 gibi
Yok yükselmis cooook iyi bence varSonuc böyle canim doktora gidicem 4 gibi
Insallah canim benimYok yükselmis cooook iyi bence varhadi hayirlisi kuzummmm insallah sende tutmustur
Deger düşük dedi cok kucuk olduğu için olabilir dedi doktor iki gun sonra tekrarlicaz kan testiniYok yükselmis cooook iyi bence varhadi hayirlisi kuzummmm insallah sende tutmustur
Rabbim hayirlisini versin kuzum hayirli haberini bekliyorum insallahDeger düşük dedi cok kucuk olduğu için olabilir dedi doktor iki gun sonra tekrarlicaz kan testini
İnşallah canimRabbim hayirlisini versin kuzum hayirli haberini bekliyorum insallah
Artışın cok güzel. sağlıkla gelsin inşallah. hayırlı olsunKizlar beta hcg
7 Aralık 95 9 Aralık 264 cikti sizce nasil