- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Zaten eminsin hamile olduğuna testte yapma artık kan da veremiyosun ne bileymBurda kan alinmiyor malesef ingilteredeyim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten eminsin hamile olduğuna testte yapma artık kan da veremiyosun ne bileymBurda kan alinmiyor malesef ingilteredeyim ben
Anladım canım normalde çizgi görsem küçücük dahi umutlu konuşurum ama bu çizgi değil ona eminim soldan sağa kadar idrar rengi gitmiş koyu bi idrardı herhalde. Kan şansında yokmuş on gün bekle direkt ultrasona gidersin adet gelmezseBende hic olmuyo kuruma cizgileri csnm bembeyaz kaliyor bu markada
Yok emin degilim de asiri gaz var bir kac gündür agrilarim var kasik olsn karin bölgesi olsn rahimin üst kisminde batmalar vs bunlar yoktu öncedenZaten eminsin hamile olduğuna testte yapma artık kan da veremiyosun ne bileym
Ama 3 testtedemi öyle? Bu zamana kadar kac tane test kullandim hic böLe iz birakmadi bembeyaz kaldiAnladım canım normalde çizgi görsem küçücük dahi umutlu konuşurum ama bu çizgi değil ona eminim soldan sağa kadar idrar rengi gitmiş koyu bi idrardı herhalde. Kan şansında yokmuş on gün bekle direkt ultrasona gidersin adet gelmezse
İdrar rengine göre değişebilir hevesinizi kırmak asla istemem bende bebek istiyorum iki tane kaybettim anlıyorum ama bende çok yanıldım testlerle umutlandım boşa çıktı daha da üzülüyor insan on yüzden söylüyorum yanlış anlamayın lütfen. Başka marka kaset test alma imkanı varsa tekrar yapın testi inşallah gönlünüze göre olurAma 3 testtedemi öyle? Bu zamana kadar kac tane test kullandim hic böLe iz birakmadi bembeyaz kaldi
Kız sen doğurdun mu maşallah gebelik takvimin kaybolmuş analı babalı büyütünZaten eminsin hamile olduğuna testte yapma artık kan da veremiyosun ne bileym
Doğurdum şükür 2 aylık olduk bileKız sen doğurdun mu maşallah gebelik takvimin kaybolmuş analı babalı büyütün
Amiiinnn inşallah canımDoğurdum şükür 2 aylık olduk bileçok sağol darısı başınıza artık
Eveet. Mis gibi misAmiiinnn inşallah canımsarışın mavi gözlü galiba kuzucuk bizim yerimize kokla bol bol mis kokarlar
Aynen 2 günde bir yükselis oluyor degilmi idrarda kan aldirma imkanim yok malesefMerhaba bu testler genelde doğru sonuç veriyor bende de en düşük değerle göstermişti sizinki gibiydi. Muhtemel hamilesiniz. 2 gün sonra tekrarlayabilirsiniz testi kan veremediğiniz icin. Biraz daha koyulasirsa zaten doktora muayeneye gidersiniz:)
Bugün de yaparsan idrar varsa ilk dkda çok net çıkarAynen 2 günde bir yükselis oluyor degilmi idrarda kan aldirma imkanim yok malesef
Aynen değerler sağlıklı hamileliklerde 2 katına çıkıyor o yuzden testte de koyulaşır. 2 gun sonra yine yaparsınız. Test sonucuzunu merakla bekliyorum. Insaallah hamilesinizdir:)Aynen 2 günde bir yükselis oluyor degilmi idrarda kan aldirma imkanim yok malesef
Bugünün testiAynen değerler sağlıklı hamileliklerde 2 katına çıkıyor o yuzden testte de koyulaşır. 2 gun sonra yine yaparsınız. Test sonucuzunu merakla bekliyorum. Insaallah hamilesinizdir:)
Canım var gözüküyor 3 4 dakika ise.. Allah sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin inşallah3 4 dk da cikti
Amin insallah ben bikere düsük yapmistm o yüzden sevinemiyorum pek korku var biraz ondads cizgi cikmisti ama hic netlesmedi geri kayboldu kanama ile gittiCanım var gözüküyor 3 4 dakika ise.. Allah sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin inşallah![]()