Silin cizgi var bnce hamilesiniz bnimde yumurtlama sonra pembe akinti geldi bel kasik agrisi yasadim sonra gecti adetim e 8 gun var bakalim ne cikcak insallah hamilesindnşallah öyledirsizinde vardır inşallah ya
İnşallah öyledirSilin cizgi var bnce hamilesiniz bnimde yumurtlama sonra pembe akinti geldi bel kasik agrisi yasadim sonra gecti adetim e 8 gun var bakalim ne cikcak insallah hamilesindir
Evet zor stress yapmamaya calisiyorum hayirlisi olsun hepimiz icin, gecikme varsa kan testi yapinİnşallah öyledirsizinde vardır inşallah ya sizin zamaniniz varmış daha şimdi beklemekte zor gelir
Yook ne gecikmesi aksine 2 gün erken bi şekilde lekenlenme olduEvet zor stress yapmamaya calisiyorum hayirlisi olsun hepimiz icin, gecikme varsa kan testi yapin
Yook ne gecikmesi aksine 2 gün erken bi şekilde lekenlenme oldusabahı bekliyorum adet olcam mi diye şuana kadar çok az pembe leke geldi bakalm hayırlısı
Yok çok az bi şekilde sadece peçeteye geliyo 4 defa tuvalete ciktysm 2sinde geldi sadece bilmiyorum kafam çok karıştı sabah olsun hayrolsun bakalm sabah belli olur Adetmi deilmi belkide çok stres yaptm erken geldi adet kanamamYerlesme kanamasi adet oncesi oluyor zaten. Bir kez mi oldu? Bnim diger gebeligimde adet olcakmisim’gibi agri vrdi snra pembemsi leke gelmisti snra testim de cikmisti
Anladim ama ozaman testin silik cikmazdi aynn sabah tekrar yapYok çok az bi şekilde sadece peçeteye geliyo 4 defa tuvalete ciktysm 2sinde geldi sadece bilmiyorum kafam çok karıştı sabah olsun hayrolsun bakalm sabah belli olur Adetmi deilmi belkide çok stres yaptm erken geldi adet kanamam
Bakalm kanama olmazsa test yaparım tekrar teşekkür ederim bu arada azda olsa hâlâ ümit varmışAnladim ama ozaman testin silik cikmazdi aynn sabah tekrar yap
Aynen oyle umut her zaman var buraya da haber ver iyi aksamlarBakalm kanama olmazsa test yaparım tekrar teşekkür ederim bu arada azda olsa hâlâ ümit varmış
Var gibi görünüyor inşallah hamilesinizdir :) hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik düzenli regl oluyorum bu ay çok farklı şeyler yaşadım yumurtlamadan 2 gün sonra başlayan göğüs ağrısı adete 10 gün varken kaşık bel ağrısı ve hâlâ devam ediyor belime bıçak saplanıyor sanki dün erken gebelik testi yaptm negatifti bugün yaptm çok silik bir çizgi çıktı kuruma cizgisidir diye su tuttum ama hâlâ belli bir çizgi var ben görüyorm sizcede varmıdır yanılıyor muyum yarın testi tekrarliycam 2gun sonra regl bekliyorm
Günaydın. Nasıl oldu lekelenmen ? Adete dönmedi inşallahYook ne gecikmesi aksine 2 gün erken bi şekilde lekenlenme oldusabahı bekliyorum adet olcam mi diye şuana kadar çok az pembe leke geldi bakalm hayırlısı
Yok malesef test beni yanılttıVar gibi görünüyor inşallah hamilesinizdir :) hakkınızda hayırlısı olsun
Hastlandm malesef galiba hava değişimi yaşadımAynen oyle umut her zaman var buraya da haber ver iyi aksamlar
Ben de regl oldum malesef. Önümüzdeki aya inşallahUmarım hepiniz güzel haber alırsınızbende bi dahaki aya size yetişirim
Demekki gebelik testleri gerçekten yalancı pozitif çıkarıyor benm ilk defa başıma böyle bişey geldi adetin erken olması felan da ilk defa oldu 27gunden olurum geçen ay 26nci gün oldum bu ayda 24uncu gün olmuşum gerçekten stresten oluyo herlde Allah'tan gecikmedi yoksa daha fazla kafaya takardim inşallah bi dahaki aya güzel haberler alırızBen de regl oldum malesef. Önümüzdeki aya inşallah
Tühh, pembe olunca ımutlanmıştım senin adınaYok malesef test beni yanılttıbi daha adet geçmeden hiç bir belirti aramam
Aynen sağlık olsun bende gerçekten bu ay çok değişik şeyler yaşayınca acabami dedim ama hayırlısıTühh, pembe olunca ımutlanmıştım senin adınaneyse sağlık olsun, önümüzdeki ay yeni yıl, yeni haberlerle gelir inşallah
beynimizi o kadar strese sokuyoruz ki , belki de belirtileri biz yaratıyoruz. Bende de oluyor her ay saçma sapan belirtiler, bakıyorum hepsi de erken hamilelik belirtileri ama hamilelik olmuyor. Bu stresle devam edersek olacak işi bozacağızAynen sağlık olsun bende gerçekten bu ay çok değişik şeyler yaşayınca acabami dedim ama hayırlısı
Aynen öyle valla okudukça sürekli aa bende de var diyorumbeynimizi o kadar strese sokuyoruz ki , belki de belirtileri biz yaratıyoruz. Bende de oluyor her ay saçma sapan belirtiler, bakıyorum hepsi de erken hamilelik belirtileri ama hamilelik olmuyor. Bu stresle devam edersek olacak işi bozacağız