Hamilemiyim acilllll

Aynen öyle valla okudukça sürekli aa bende de var diyorum
Bende az önce ilk idrarla kaset test yaptım, elimde sadece o vardı. 3 dk da çok sikik bir çizgi belirdi, regl de olmadım bugün de. Kafam allak bulşak gerçekten, kan testi vermekte istemiyorum aslında. Çünkü kullandığım programlara göre reglim 3 gün gecikti fakat bu ay 3 gün geç yumurtlama yakalamıştım, belki de o yüzden regl olmadım bugün diyorum. Testi ekliyorum

Eklentiler

• IMG_1719.jpeg
    39,6 KB · Görüntüleme: 16
Ilk uc dk ciktiysa olabilir

Ama her yaptığın test te çıkıyor bence var inşallah da vardır artk bi kan vermelisin varsa çıkar

Evet ilk dk larda gördüm ama çok silik olarak gördüm o çizgiyi. Şimdi 45 dk geçti hala duruyor aynı çizgi ama yine çok silik
Bende görüyorm baya belli yani bi kan ver icimiz rahatlasın

Bende görüyorm baya belli yani bi kan ver icimiz rahatlasın
Evde başka test yok, bende ovulasyon testi yaptım, onunla da öğrenenler olmuş. Ama ikisi aynı kırmızılıkta olmadı

Eklentiler

• IMG_1750.jpeg
    166,2 KB · Görüntüleme: 12
Ay hayırlı olsun bende de var

Evde başka test yok, bende ovulasyon testi yaptım, onunla da öğrenenler olmuş. Ama ikisi aynı kırmızılıkta olmadı
Ben buna inanmıyorum ya ben adete 3 gün varken yapmistm geçen ay ve ikisidi kirmiziydi ama adet olmuştum ama senin testler de çıkıyo her yaptığında bide bence var bu kadar yanıltmaz bence

Regl olmama rağmen testim pozitif çıkmıştı kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim bir ay sonra regl gördüm çok şükür inşallah güzel haberlerde duyarım yani her an herşey olabiliyor banada dua edin

Allah kucağını boş birakmasin inşallah olur herseyinn bir zamanı var demekki

Adet geciktikten sonra test yapsanız boşuna ümitlenmiş olmazsınız

Adet geciktikten sonra test yapsanız boşuna ümitlenmiş olmazsınız
Aynen ama işte isteyince sabredemiyo insan bide belirtiler olunca hemen varmı yokmu öğrenmek istyrz ama bi dahaki ay kendime eziyet etmiycem aslaa erkenden test yapmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…