Ovulasyon testinde yumurtlamamın üzerinden 20 gün geçti ama hala adet olmadım neler oluyor?

1,5 senelik evliyim 4 ay önce denemeye başladık, bu arada çikolata kistim de var.
3. Ayımda foliküler kist oluştu hayatımda ilk defa o zaman dupaston kullandım. bu sebepten 4. Ayımda yani eylül ayında doktor kontrolüyle femara+çatlatma iğnesi ovitrelle oldum ve gebe kaldım. Kasım başında da gebeliğimin boş gebelik olduğunu öğrendim. hala kanamam devam ediyor temizlenme sürecindeyim, durunca doktora gideceğim nasıl ilerleyeceğimizi konuşacağız.
bir dokundunuz bin ah işittiniz gibi oldu birden 😊

edeceğiniz dualar için de çoook teşekkür ederim Allah razı olsun😍🌸 her şeyin hayırlısı ♥️🙏
Merhabalar bende size bir şey sorabilir miyim?

Ben 18 kasımda yumurtlama gördüm 30 kasımda bir iki damla kanamam oldu bir saat sonra gerisi gelmedi 2 aralıkta regl olmam gerekiyordı ancak olmadım yaptığım tüm testler negatif kan da negatif ama ovü testi yaptım yumurtlama görüniyor bazıları geçen aydan kalmış atılmayan yumurtalıklar fiyor. Ama hala ovü testlerim yüksek atadabiliriö buraya. Pek bir bilgim yok bazıları kist diyor ama iki hafta önce gittim doktora kist yok dedi yine randevu aldım ama dah çok var içim içimi yiyor bir de bugün çok akıntım var sıvı su gibi 🥺

Ben 18 kasımda yumurtlama gördüm 30 kasımda bir iki damla kanamam oldu bir saat sonra gerisi gelmedi 2 aralıkta regl olmam gerekiyordı ancak olmadım yaptığım tüm testler negatif kan da negatif ama ovü testi yaptım yumurtlama görüniyor bazıları geçen aydan kalmış atılmayan yumurtalıklar fiyor. Ama hala ovü testlerim yüksek atadabiliriö buraya. Pek bir bilgim yok bazıları kist diyor ama iki hafta önce gittim doktora kist yok dedi yine randevu aldım ama dah çok var içim içimi yiyor bir de bugün çok akıntım var sıvı su gibi 🥺
Bahsettiğiniz şeyi ben yaşadım foliküler kist çıktı, yumurta çatlamıyor büyüyor içi su dolu kesecik oluyor. Progesteron kullandım 5 gün bıraktıktan 4 gün sonra periyodum başlayıp temizlenmişti. Eğer periyodunuz düzenliyse yüksek ihtimalle sizin de böyle olmuştur. farklı doktora da gözükmenizi öneririm. Süreci detayıyla anlatın ilk başta ona göre kontrol etsinler.

Ben 18 kasımda yumurtlama gördüm 30 kasımda bir iki damla kanamam oldu bir saat sonra gerisi gelmedi 2 aralıkta regl olmam gerekiyordı ancak olmadım yaptığım tüm testler negatif kan da negatif ama ovü testi yaptım yumurtlama görüniyor bazıları geçen aydan kalmış atılmayan yumurtalıklar fiyor. Ama hala ovü testlerim yüksek atadabiliriö buraya. Pek bir bilgim yok bazıları kist diyor ama iki hafta önce gittim doktora kist yok dedi yine randevu aldım ama dah çok var içim içimi yiyor 🥺

Bahsettiğiniz şeyi ben yaşadım foliküler kist çıktı, yumurta çatlamıyor büyüyor içi su dolu kesecik oluyor. Progesteron kullandım 5 gün bıraktıktan 4 gün sonra periyodum başlayıp temizlenmişti. Eğer periyodunuz düzenliyse yüksek ihtimalle sizin de böyle olmuştur. farklı doktora da gözükmenizi öneririm. Süreci detayıyla anlatın ilk başta ona göre kontrol etsinler.
Yok düzenli değil döngüm ama dediklerinizi uygulayacağım teşekkür ederim

X