Hamilemiyim acilllll

Kızlar kesinlikle FREELY marka testi almayın ben şimdi elimdeki testi (merakimdan) deneyim ne çıkacak diye yaptm dünki gibi silik bi çizgi çıktı yani bu test yalancı pozitif gösteriyor demekki zaten anlamaliydim bir gün öncesinde negatif 1 hafta öncesinde negatifken bunla yapınca çizgi çıkmasindan dahaki önce ki AWOX tu tertemiz negatifi görüyordm eğer ki bugün de adet olmasaydım bu teste göre ben kesin hamileyim diye kan vermeye giderdim boşuna o kadar yol cekecektm

şuan aadet oluyorum birde vallahi duygularımızla oynanıyor.

İnşallah olur beklemek çok zor biliyorm bu ay fazlası ile yaşadım bu stresi
Yok ya ben bu ay kasmıcam olursa olur olmazsa marta kadar beklerim sonra gider aşılama yaptırtırım napıyım tıpta çözüm bitmez öyle bakıyorum artık olaya Allah sağlıkla nasip etsin de hepimize kafi

Yok ya ben bu ay kasmıcam olursa olur olmazsa marta kadar beklerim sonra gider aşılama yaptırtırım napıyım tıpta çözüm bitmez öyle bakıyorum artık olaya Allah sağlıkla nasip etsin de hepimize kafi
Aynen öyle sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da geç olsun güç olmasın napalım

Aynen öyle sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da geç olsun güç olmasın napalım
Aynen öyle canım saldım gitti yapıcak bir şey yok takınca olmadı artık bıraktım bende vakit zamanı var demekki adam da hasta zaten ilk onu iyi ediyim de sonrasına bakıcam 4 güne iyi olması lazım

Aynen öyle canım saldım gitti yapıcak bir şey yok takınca olmadı artık bıraktım bende vakit zamanı var demekki adam da hasta zaten ilk onu iyi ediyim de sonrasına bakıcam 4 güne iyi olması lazım

Aynen bende hala olmadım sanırım çatlamayı hesap edemedim sabah 10 ml algılayan test yaptım negatif çıktı benim ümidim yok artık olsaydı çıkardı diye düşünüyorum sadece 1 haftayı geçik göğüslerim çok hassas anlayamadım gebelik yoksa bile bu belirtiye göre adet olmam lazımdı ama tuhaf

Canim umudunu kesme on bes yirmi gun sonda pozitif görenler var gec yumurtlama gec oluyor bende ikinci gecikme gunundeyim, 30 una dr randevu aldim bebek yoksa bile regl icin bakar diye

Canim umudunu kesme on bes yirmi gun sonda pozitif görenler var gec yumurtlama gec oluyor bende ikinci gecikme gunundeyim, 30 una dr randevu aldim bebek yoksa bile regl icin bakar diye
Öyle canım ama o geç döllenmeyle olur muhtemelen yumurtlama döneminden sonra ilişki olmadı bizim o yüzden geç döllenme de olacağını sanmıyorum. Vardır vakti saati olsaydı çıkardı şimdiye geç yumurtladım demek ki . Evet doktor baksın geç yumurtlamış da olabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…