Hamilemiyim acilllll

busra099

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
60
10
Merhaba bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik düzenli regl oluyorum bu ay çok farklı şeyler yaşadım yumurtlamadan 2 gün sonra başlayan göğüs ağrısı adete 10 gün varken kaşık bel ağrısı ve hâlâ devam ediyor belime bıçak saplanıyor sanki dün erken gebelik testi yaptm negatifti bugün yaptm çok silik bir çizgi çıktı kuruma cizgisidir diye su tuttum ama hâlâ belli bir çizgi var ben görüyorm sizcede varmıdır yanılıyor muyum yarın testi tekrarliycam 2gun sonra regl bekliyorm

Eklentiler

• 1000033136.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 110
  • 1000033138.jpg
    135,9 KB · Görüntüleme: 105
Freely pek yalancı pozitif çıkarmıyor. Yani var gibi görünüyor. Kaç gün var bata canım

Teşekkür ederim inşallah ben 3 aylık korunma iğnesi yaptırmıştım üstünden 9 ay geçti 4.5aydir deniyoruz ama hep negatif sonuç bu sefer inşallah olmuştur artık Dediğim gibi bu ayda farklı şeyler yaşayınca sormak istedim düşündükçe pskolojim bozuluyor artık

Kan testi verip netleştirebilirsin. Ben yarın vericem sabah. 3 erken gebelik silik çıktı ama kasetler negatif iyice psikolojim bozuldu.

Kan testi verip netleştirebilirsin. Ben yarın vericem sabah. 3 erken gebelik silik çıktı ama kasetler negatif iyice psikolojim bozuldu.
Valla korkuyorm yine sonuç negatif olacak diye yarin bi test daha yapayım yine aynı olursa kan vermeye giderim ve ilk defa böyle silik çizgi oldu daha önce silik dahi görmüyordum siz ne zamandır deniyosunuz ilk gebelik mi

Valla korkuyorm yine sonuç negatif olacak diye yarin bi test daha yapayım yine aynı olursa kan vermeye giderim ve ilk defa böyle silik çizgi oldu daha önce silik dahi görmüyordum siz ne zamandır deniyosunuz ilk gebelik mi
Allah bağışlasın bir oğlum var 7 yaşında 2. Olmuyor 2 senedir

Yaa Allah bagişlasin inşallah herşey gönlünüzce olur isteyen herkese nasip etsin Allah peki belirtileriniz varmi şüphelendiğiniz bir durum
Yumurtlama gününden beri kasık ağrım var, göğüslerim acıyor ve bazen şeffaf bazen beyaz akıntım var. Bunlar hiç olmazdı adetten 1-2 önce olurdu ama 10 gündür her gün oluyor. Psikolojik midir nedir bilmiyorum bazen öyle de oluyor bata 2-3 gün kaldı bakalım inşallah isteyen herkese versin rabbim

Bu da testim ama kaset testler negatif bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_0824.jpeg
    164,2 KB · Görüntüleme: 85

Bende de durumlar aynı ama akıntı pek yok arada bir oldu inşallah güzel sonuçlar alırız

Bu da testim ama kaset testler negatif bilemiyorum
Benimki gibi sizin testte umarım yanıltmaz dün negatif görüp bugün silik de olsa pozitif görünce bi mutlu oldum kan sonucunu çıkınca yazarmısınız belki banada bi umut olurda gider kan veririm

Benimki gibi sizin testte umarım yanıltmaz dün negatif görüp bugün silik de olsa pozitif görünce bi mutlu oldum kan sonucunu çıkınca yazarmısınız belki banada bi umut olurda gider kan veririm
Tabi ki yazarım yumurtlama takibi yapmıştım ben 13 aralık çatlamaydı sizde yaptınız mı ?

Tabi ki yazarım yumurtlama takibi yapmıştım ben 13 aralık çatlamaydı sizde yaptınız mı ?
Yapmadım ama akintidan anlıyorum takvime göre 11 yumurtlama günüydü 8.9 11.12nci günleri değerlendirdik inşallah tutmuştur benim korkum 3aylik korunama iğnesi aslında çok kötü yorumlar var onla ilgili hamile kalmak isteyip kalamayanlar varmış doktora gittiğimde hiç bir sorun yok zamanını bekleyeceksin dedi o ümitle ilerliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…