Feerly dünki awox tuBen de gördüm çizgiyi. Testin markası nedir ?
İnşallah vardır. Artık testlere güvenemiyorum ben kaç kez yalancı pozitif çıktı.Feerly dünki awox tu
İnşallah vardır. Artık testlere güvenemiyorum ben kaç kez yalancı pozitif çıktı.
Freely pek yalancı pozitif çıkarmıyor. Yani var gibi görünüyor. Kaç gün var bata canımMerhaba bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik düzenli regl oluyorum bu ay çok farklı şeyler yaşadım yumurtlamadan 2 gün sonra başlayan göğüs ağrısı adete 10 gün varken kaşık bel ağrısı ve hâlâ devam ediyor belime bıçak saplanıyor sanki dün erken gebelik testi yaptm negatifti bugün yaptm çok silik bir çizgi çıktı kuruma cizgisidir diye su tuttum ama hâlâ belli bir çizgi var ben görüyorm sizcede varmıdır yanılıyor muyum yarın testi tekrarliycam 2gun sonra regl bekliyorm
Yaa inşallah doğrudur 2 gün kaldı ama ben çok sabırsızım hemen test yapmak istedimFreely pek yalancı pozitif çıkarmıyor. Yani var gibi görünüyor. Kaç gün var bata canım
Kan testi verip netleştirebilirsin. Ben yarın vericem sabah. 3 erken gebelik silik çıktı ama kasetler negatif iyice psikolojim bozuldu.Teşekkür ederim inşallah ben 3 aylık korunma iğnesi yaptırmıştım üstünden 9 ay geçti 4.5aydir deniyoruz ama hep negatif sonuç bu sefer inşallah olmuştur artık Dediğim gibi bu ayda farklı şeyler yaşayınca sormak istedim düşündükçe pskolojim bozuluyor artık
Valla korkuyorm yine sonuç negatif olacak diye yarin bi test daha yapayım yine aynı olursa kan vermeye giderim ve ilk defa böyle silik çizgi oldu daha önce silik dahi görmüyordum siz ne zamandır deniyosunuz ilk gebelik miKan testi verip netleştirebilirsin. Ben yarın vericem sabah. 3 erken gebelik silik çıktı ama kasetler negatif iyice psikolojim bozuldu.
Başka marka test var mı elinizde. Kan tabiki en garanti sonuç ama.Yaa inşallah doğrudur 2 gün kaldı ama ben çok sabırsızım hemen test yapmak istedim
Allah bağışlasın bir oğlum var 7 yaşında 2. Olmuyor 2 senedirValla korkuyorm yine sonuç negatif olacak diye yarin bi test daha yapayım yine aynı olursa kan vermeye giderim ve ilk defa böyle silik çizgi oldu daha önce silik dahi görmüyordum siz ne zamandır deniyosunuz ilk gebelik mi
Yok aynı markadan var yine onuda sabah deniycem eğer aynı olursa kan vermeye gidecem dua edin lütfen çok istiyoruzBaşka marka test var mı elinizde. Kan tabiki en garanti sonuç ama.
Yaa Allah bagişlasinAllah bağışlasın bir oğlum var 7 yaşında 2. Olmuyor 2 senedir
Yumurtlama gününden beri kasık ağrım var, göğüslerim acıyor ve bazen şeffaf bazen beyaz akıntım var. Bunlar hiç olmazdı adetten 1-2 önce olurdu ama 10 gündür her gün oluyor. Psikolojik midir nedir bilmiyorum bazen öyle de oluyorYaa Allah bagişlasininşallah herşey gönlünüzce olur isteyen herkese nasip etsin Allah peki belirtileriniz varmi şüphelendiğiniz bir durum
Yumurtlama gününden beri kasık ağrım var, göğüslerim acıyor ve bazen şeffaf bazen beyaz akıntım var. Bunlar hiç olmazdı adetten 1-2 önce olurdu ama 10 gündür her gün oluyor. Psikolojik midir nedir bilmiyorum bazen öyle de oluyorbata 2-3 gün kaldı bakalım inşallah isteyen herkese versin rabb
Bende de durumlar aynı ama akıntı pek yok arada bir oldu inşallah güzel sonuçlar alırızYumurtlama gününden beri kasık ağrım var, göğüslerim acıyor ve bazen şeffaf bazen beyaz akıntım var. Bunlar hiç olmazdı adetten 1-2 önce olurdu ama 10 gündür her gün oluyor. Psikolojik midir nedir bilmiyorum bazen öyle de oluyorbata 2-3 gün kaldı bakalım inşallah isteyen herkese versin rabbim
Benimki gibi sizin testte umarım yanıltmaz dün negatif görüp bugün silik de olsa pozitif görünce bi mutlu oldum kan sonucunu çıkınca yazarmısınız belki banada bi umut olurda gider kan veririmBu da testim ama kaset testler negatif bilemiyorum
Tabi ki yazarımBenimki gibi sizin testte umarım yanıltmaz dün negatif görüp bugün silik de olsa pozitif görünce bi mutlu oldum kan sonucunu çıkınca yazarmısınız belki banada bi umut olurda gider kan veririm
Yapmadım ama akintidan anlıyorum takvime göre 11 yumurtlama günüydü 8.9 11.12nci günleri değerlendirdik inşallah tutmuştur benim korkum 3aylik korunama iğnesi aslında çok kötü yorumlar var onla ilgili hamile kalmak isteyip kalamayanlar varmış doktora gittiğimde hiç bir sorun yok zamanını bekleyeceksin dedi o ümitle ilerliyorum bakalımTabi ki yazarımyumurtlama takibi yapmıştım ben 13 aralık çatlamaydı sizde yaptınız mı ?