- 5 Kasım 2024
- 92
- 5
- 24
Merhaba sizce pozitif miKan testi verip netleştirebilirsin. Ben yarın vericem sabah. 3 erken gebelik silik çıktı ama kasetler negatif iyice psikolojim bozuldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sizce pozitif miKan testi verip netleştirebilirsin. Ben yarın vericem sabah. 3 erken gebelik silik çıktı ama kasetler negatif iyice psikolojim bozuldu.
Valla benmde öyle hafif belli ama şuan leke gelmiş unarm yerleşmedir diye dua ediyorum inşallah senin vardır allah gönlüne göre versin bu arada benm adete 2 gün var bugünki test silikti senin adet geçti mi varmı daha zamanınMerhaba sizce pozitif mi
Merhaba benim de yumurtam 10 unda çatladı, 10 ve 11 değerlendirdik. O tarihten beri kasık ağrısı ve aşırı bel ağrısı çekiyorum. Geçen ay 21 inde regl olmuştum, döngüm hep 30-31 gündür. Kullandığım programlara göre 2-3 gün gecikmedeyim regl için ama yumurtlamaya bakarsak 25 inde regl olmalıyım gibi duruyor çünkü geç yumurtladım. 2 gün kala predictor test yaptım ve çok silik bir çizgi oluştu. Sonra 2 başka test denedim negatifti. Foto eklediğim predictır olan test. Bugün de yine predictor ike test yaptım, ilk 30 sn çizgi belirdi kurudukça kayboldu ve hiç kalmadı onu da 2. Fotoda ekledim. Garip bir durum yaşıyorum, ne düşünsek bilemiyorumMerhaba bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik düzenli regl oluyorum bu ay çok farklı şeyler yaşadım yumurtlamadan 2 gün sonra başlayan göğüs ağrısı adete 10 gün varken kaşık bel ağrısı ve hâlâ devam ediyor belime bıçak saplanıyor sanki dün erken gebelik testi yaptm negatifti bugün yaptm çok silik bir çizgi çıktı kuruma cizgisidir diye su tuttum ama hâlâ belli bir çizgi var ben görüyorm sizcede varmıdır yanılıyor muyum yarın testi tekrarliycam 2gun sonra regl bekliyorm
Valla bende okuduğum yorumlara göre kuruma çizgisidir diye ıslattım testi ama o çizgi gitmedi ve şuan leke geldi açık pembe adete dönecek mi diye bekliyorm testi sabah ilk idrarla deneseniz bi daha net sonuç alırsınız aslındaMerhaba benim de yumurtam 10 unda çatladı, 10 ve 11 değerlendirdik. O tarihten beri kasık ağrısı ve aşırı bel ağrısı çekiyorum. Geçen ay 21 inde regl olmuştum, döngüm hep 30-31 gündür. Kullandığım programlara göre 2-3 gün gecikmedeyim regl için ama yumurtlamaya bakarsak 25 inde regl olmalıyım gibi duruyor çünkü geç yumurtladım. 2 gün kala predictor test yaptım ve çok silik bir çizgi oluştu. Sonra 2 başka test denedim negatifti. Foto eklediğim predictır olan test. Bugün de yine predictor ike test yaptım, ilk 30 sn çizgi belirdi kurudukça kayboldu ve hiç kalmadı onu da 2. Fotoda ekledim. Garip bir durum yaşıyorum, ne düşünsek bilemiyorum
Elimde başka erken genelik kalmadı şuan maalesef tek bir kaset var , onu yaparım sabah. Sizin de inşallah yerleşme kanamasıdır. Pütürlüyse eğer regl öncesi oluyor, ama pürüzsüzse yerleşme diyorlar geneldeValla bende okuduğum yorumlara göre kuruma çizgisidir diye ıslattım testi ama o çizgi gitmedi ve şuan leke geldi açık pembe adete dönecek mi diye bekliyorm testi sabah ilk idrarla deneseniz bi daha net sonuç alırsınız aslında
Benm adet düzenlidir hiç 2 gün erken olduğumu bilmem ve baslarkende asla pembe bir şekilde olmaz kahve ve kaygan bi şekilde olur şuan çok açık pembe cok az geldi şuan da gelmiyo yarın sabah belli olur inşallah yerleşmedir allah sizinde gönlünüze göre versin sabah ilk idrarla deneyin kaset testi onun yaniltmayacagini söylüyorlar ve ben senin çizgileri gördüm inşallah vardır sabah sende haber ver testi yapınca hiç değilse bi fikrimiz olmuş olur neler yaşadığımıza dair bu süre içerisindeElimde başka erken genelik kalmadı şuan maalesef tek bir kaset var , onu yaparım sabah. Sizin de inşallah yerleşme kanamasıdır. Pütürlüyse eğer regl öncesi oluyor, ama pürüzsüzse yerleşme diyorlar genelde
Benim de aynı şekilde hiçbir zaman pembe başlamaz reglim, kahvemdi başlar. Senin yerleşme kanaması yaşadığını düşündüm şuan ayy çok heyecanladım senin adına kaset test çok daha geç çıkıyor diyorlar ama elimde bir tek o var, sabah onu yapıp yollarım yine bşr de birşey sormak istiyorum, belirtileri yaşayıp, belirtilerin bitti mi? Ben resmen 10 gündür her an regl olacakmış hibi bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim. Dünden beri de belirtilerim çok azaldı. Göğüs hassasiyetim olmuştu 1-2 gün , o da kaybolduBenm adet düzenlidir hiç 2 gün erken olduğumu bilmem ve baslarkende asla pembe bir şekilde olmaz kahve ve kaygan bi şekilde olur şuan çok açık pembe cok az geldi şuan da gelmiyo yarın sabah belli olur inşallah yerleşmedir allah sizinde gönlünüze göre versin sabah ilk idrarla deneyin kaset testi onun yaniltmayacagini söylüyorlar ve ben senin çizgileri gördüm inşallah vardır sabah sende haber ver testi yapınca hiç değilse bi fikrimiz olmuş olur neler yaşadığımıza dair bu süre içerisinde
Yaa çok teşekkür ederim umarım oyledir ben her ay adetten 10 gün yada 1 hafta önce hafif göğüs ağrısı yaşıyorum kasiklarmdada ağrı olur ama bu ay yumurtlamadan 2.3 gün önce göğüslerim ve belim ağrımaya başladı belimn ağrısı cok değişik sanki bıçak saplaniyor gibi oldu elimle baktgmda neresi ağrıyor diye hiç bişey yoktu sonra hafif hafif kramplar oldu kasiklarimda goguslerimde aşırı şişmişti ağrısı coktu özür dilerm ama sudyen bile takamadm ama şuan dediğin gibi belirtiler bendede azaldı özellikle şuan aşırı kasik ağrısı yaşamam lazımdı ama yok sadece belimde çok az ağrı var akıntı ara sıra oldu çok deildi ama beyazdi umarım bunlar hamilelktendir dediğim gibi eğer adet oluyorsam yarın yoğun bir şekilde olmam lazım ki her ay fazla fazla olur genelde ve adet başladığından itibaren çok olur bekliycem bakalm kaset testte zaten silik bi görüntü var senin yarın sabah yaparsan yine aynı şekilde çıkacağını düşünüyorum eğer aynı çıkarsa bi kan ver bence ve bence sen hamilesin Bana öyle geldi umarım vardır vakti gelmiştir artıkBenim de aynı şekilde hiçbir zaman pembe başlamaz reglim, kahvemdi başlar. Senin yerleşme kanaması yaşadığını düşündüm şuan ayy çok heyecanladım senin adına kaset test çok daha geç çıkıyor diyorlar ama elimde bir tek o var, sabah onu yapıp yollarım yine bşr de birşey sormak istiyorum, belirtileri yaşayıp, belirtilerin bitti mi? Ben resmen 10 gündür her an regl olacakmış hibi bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim. Dünden beri de belirtilerim çok azaldı. Göğüs hassasiyetim olmuştu 1-2 gün , o da kayboldu
Yaaa ağzından bal damlasın inşallah öyledir sabah mutlaka paylaşacağım. Akıntı bende de var ama beyaz süt kıvamda. Bel ağrımda azaldı çok. Bende aynı şekilde senin hamileliğinden çok ümitlendim, yerleşme kanaması olmasını dikiyorum. Değilse de yarın sabah uyandığında belli olur zaten, regl gibi gelmedi bana başlangıcıYaa çok teşekkür ederim umarım oyledir ben her ay adetten 10 gün yada 1 hafta önce hafif göğüs ağrısı yaşıyorum kasiklarmdada ağrı olur ama bu ay yumurtlamadan 2.3 gün önce göğüslerim ve belim ağrımaya başladı belimn ağrısı cok değişik sanki bıçak saplaniyor gibi oldu elimle baktgmda neresi ağrıyor diye hiç bişey yoktu sonra hafif hafif kramplar oldu kasiklarimda goguslerimde aşırı şişmişti ağrısı coktu özür dilerm ama sudyen bile takamadm ama şuan dediğin gibi belirtiler bendede azaldı özellikle şuan aşırı kasik ağrısı yaşamam lazımdı ama yok sadece belimde çok az ağrı var akıntı ara sıra oldu çok deildi ama beyazdi umarım bunlar hamilelktendir dediğim gibi eğer adet oluyorsam yarın yoğun bir şekilde olmam lazım ki her ay fazla fazla olur genelde ve adet başladığından itibaren çok olur bekliycem bakalm kaset testte zaten silik bi görüntü var senin yarın sabah yaparsan yine aynı şekilde çıkacağını düşünüyorum eğer aynı çıkarsa bi kan ver bence ve bence sen hamilesin Bana öyle geldi umarım vardır vakti gelmiştir artık
Umarım öyledir hava değişiminden mi erken geldi diye düşünmüyoda değilim yani oda olabilir herşeye hazirlikliyim şuanda sabah haberleşelim o zaman inşallah güzel haberlerle yazarsınız ve yazarım allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın beklemek çok zormuş şüphe dahada zormuş hadi inşallah güzel haberlerle gelelim hepimizYaaa ağzından bal damlasın inşallah öyledir sabah mutlaka paylaşacağım. Akıntı bende de var ama beyaz süt kıvamda. Bel ağrımda azaldı çok. Bende aynı şekilde senin hamileliğinden çok ümitlendim, yerleşme kanaması olmasını dikiyorum. Değilse de yarın sabah uyandığında belli olur zaten, regl gibi gelmedi bana başlangıcı
İnşallah hamilesindir ,ilk defa silik çizgi çıktı diyosun bana sorarsan hamilesin çünkü bende çok yaptım hep tek cizgiydi ama ilk silik testte hamileydim , darısı başına inşallah ve diğer tüm isteyenlereYok aynı markadan var yine onuda sabah deniycem eğer aynı olursa kan vermeye gidecem dua edin lütfen çok istiyoruz
Bu şüphe, belirsizlik gerçekten çok zormuş. Yıllarca uğraşan, ümitsizliğe kapılanlr var onları daha iyi anlamaya başladım gerçekten çok yıpratıcıymış bu süreç. Allah isteyen herkese en sağlıklısını nasip etsin sabah güzel haberini bekliyorumUmarım öyledir hava değişiminden mi erken geldi diye düşünmüyoda değilim yani oda olabilir herşeye hazirlikliyim şuanda sabah haberleşelim o zaman inşallah güzel haberlerle yazarsınız ve yazarım allahım kimsenin kucağnı boş bırakmasın beklemek çok zormuş şüphe dahada zormuş hadi inşallah güzel haberlerle gelelim hepimiz
İnşallah bakalım hayirBu şüphe, belirsizlik gerçekten çok zormuş. Yıllarca uğraşan, ümitsizliğe kapılanlr var onları daha iyi anlamaya başladım gerçekten çok yıpratıcıymış bu süreç. Allah isteyen herkese en sağlıklısını nasip etsin sabah güzel haberini bekliyorum
Evet ilk defa gördüm silik çizgi ama dedim gibi bi leke var umarım adete dönmez şuan hiç bişey gelmiyo hayırlısı bakalm aminnnn Allâh isteyen herkese nasip etsin şu ufacık çizgi bile heycanlandirdi gerçekten olsa neler hissederim kim bilirİnşallah hamilesindir ,ilk defa silik çizgi çıktı diyosun bana sorarsan hamilesin çünkü bende çok yaptım hep tek cizgiydi ama ilk silik testte hamileydim , darısı başına inşallah ve diğer tüm isteyenlere
Evet o incecik çizgi bile umut veriyormuş insana, yaşayarak anladım. Hatta gözlerim şaşı oldu çizgi aramaktan öyle söyleyeyim, çizgiler uçuşuyor heryerdeİnşallah bakalım hayir
Evet ilk defa gördüm silik çizgi ama dedim gibi bi leke var umarım adete dönmez şuan hiç bişey gelmiyo hayırlısı bakalm aminnnn Allâh isteyen herkese nasip etsin şu ufacık çizgi bile heycanlandirdi gerçekten olsa neler hissederim kim bilir
Hahahha Benımde aynı sorma dün bi test yaptım evirdim çevirdim flasla bakyrm resim çekip bakiyorm hiç bişey yoktu bugün tekrarladigmda silik görünce şok oldum hemen üye oldum ki belki ben yanılıyorumdr birileri fikir versin diye ama işte şimdide leke gelince o ümidim bi kalmadı yılbaşında eşime söyleyecektim eğer öyle birşey olsaydı eminim sevinçten havalara uçardı çünkü o bile kendinden şüphelenmeye başladı çok üzülüyor olmayackmi acaba benden çok o takip ediyor adetimiEvet o incecik çizgi bile umut veriyormuş insana, yaşayarak anladım. Hatta gözlerim şaşı oldu çizgi aramaktan öyle söyleyeyim, çizgiler uçuşuyor heryerde
Flasha bakmaktan gözüm karardı artık bende yeni üye oldum, daha önce sadece okurdum şimdi de yazmaya başladım. Ama bu kadar çok okuyarak da strese girip iyice hata yapıyoruz bence, hep okumayacağım diyorum ama regl yaklaşdıkça kendimi okurken buluyorum maalesefHahahha Benımde aynı sorma dün bi test yaptım evirdim çevirdim flasla bakyrm resim çekip bakiyorm hiç bişey yoktu bugün tekrarladigmda silik görünce şok oldum hemen üye oldum ki belki ben yanılıyorumdr birileri fikir versin diye ama işte şimdide leke gelince o ümidim bi kalmadı yılbaşında eşime söyleyecektim eğer öyle birşey olsaydı eminim sevinçten havalara uçardı çünkü o bile kendinden şüphelenmeye başladı çok üzülüyor olmayackmi acaba benden çok o takip ediyor adetimi
Valla bende öyle çok isteyince böyle oluyormuş demekki ben genelde çevremde olmuyo diye üzülen kişileri teselli ederdim stres yapma vakti vardır diye meğer öyle demekle olmuyormuş yaşayınca anladm allah isteyen herkese nasip etsin bir melekFlasha bakmaktan gözüm karardı artık bende yeni üye oldum, daha önce sadece okurdum şimdi de yazmaya başladım. Ama bu kadar çok okuyarak da strese girip iyice hata yapıyoruz bence, hep okumayacağım diyorum ama regl yaklaşdıkça kendimi okurken buluyorum maalesef
Benim çevremdeki herkes de nasıl olsa hemen olmuyor deyip ilk aydan hamile kaldı ben de olsun diye başladım 6 ayı gördüm. Kafada ne olduğu da çok önemli bence, stres çok etkiliyorValla bende öyle çok isteyince böyle oluyormuş demekki ben genelde çevremde olmuyo diye üzülen kişileri teselli ederdim stres yapma vakti vardır diye meğer öyle demekle olmuyormuş yaşayınca anladm allah isteyen herkese nasip etsin bir melek
Bencede stresten bi kFaya takmayı biraksak olur kısmetse ama daha yumurtlama nin 2nci günü acaba oldumu diye düşüncelere başlıyorm sonra sabaha kadar burda yorum oku dur işin yoksaBenim çevremdeki herkes de nasıl olsa hemen olmuyor deyip ilk aydan hamile kaldı ben de olsun diye başladım 6 ayı gördüm. Kafada ne olduğu da çok önemli bence, stres çok etkiliyor