Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset test en güvenilir olanı:)Merhabalar bir süredir bu platformda aklımda takılanlara yanıt atıyorum. 8 aydır bebiş denemesi yapıyoruz bu ay ilk defa çatlamam oldu ve değerlendirdik. Yumurtlamadan beri kasık ağrısı göğüs ağrısı göğüslerimde bariz bir değişim bel ağrısı mide bulantısı yaşıyorum. Reglime 5 gün kaldı dayanamayıp test yaptım burda birisinin yazısında erken gebelik testlerinin çok güvenilir olmadığı kaset testlerin daha güvenilir olduğu yazısını gördüm. Oyüzden hem erken gebelik hemde normal test yaptım. Erken gebelikte birşey çıkmazken kaset testimde hayalet çizgi gördüm ve gebeliğini bu şekilde olan birçok insan varmış. Ama emin olmak adına sormak istiyorum normal kaset testler gerçekten güvenilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet herkesin yorumu bu yönde ama bende emin olamadım çünkü kaset testte ilk 10 dakikada çıktı çizgi hepKaset test en güvenilir olanı:)
Bende bir şey sorucam bu çatlama işini nasıl anlıyoruz ya ?Merhabalar bir süredir bu platformda aklımda takılanlara yanıt atıyorum. 8 aydır bebiş denemesi yapıyoruz bu ay ilk defa çatlamam oldu ve değerlendirdik. Yumurtlamadan beri kasık ağrısı göğüs ağrısı göğüslerimde bariz bir değişim bel ağrısı mide bulantısı yaşıyorum. Reglime 5 gün kaldı dayanamayıp test yaptım burda birisinin yazısında erken gebelik testlerinin çok güvenilir olmadığı kaset testlerin daha güvenilir olduğu yazısını gördüm. Oyüzden hem erken gebelik hemde normal test yaptım. Erken gebelikte birşey çıkmazken kaset testimde hayalet çizgi gördüm ve gebeliğini bu şekilde olan birçok insan varmış. Ama emin olmak adına sormak istiyorum normal kaset testler gerçekten güvenilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Hemen sağlık ocağına kan ver akşam 5 te çıkar en nabızdan bakarsın :)Evet herkesin yorumu bu yönde ama bende emin olamadım çünkü kaset testte ilk 10 dakikada çıktı çizgi hep
Ovülasyon testleriyle anlayabilirsin ya da vücudundaki değişikliklerdenBende bir şey sorucam bu çatlama işini nasıl anlıyoruz ya ?
Bugün geçti artık 2 günüm kaldı sabırla bekliyorumHemen sağlık ocağına kan ver akşam 5 te çıkar en nabızdan bakarsın :)
Ben şu İnternet'te yumurtlama hesaplama var oradan hesapladım hiç biri ilişki yaşadığım tarihe denk gelmiyor hepsi oncesiOvülasyon testleriyle anlayabilirsin ya da vücudundaki değişikliklerden
Çatlama, yoğun akıntı olur sefffaf . Fakat en doğu yumurtlama ve çatlama işi ovülasyon testindeBende bir şey sorucam bu çatlama işini nasıl anlıyoruz ya ?