Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık sizden haber beliyorm allah hakkınızda hayırlısını versin güzel haberlerle gelinHayirlisi olsun ya, insallah hepimiz guzel haber aliriz
Bende az önce ilk idrarla kaset test yaptım, elimde sadece o vardı. 3 dk da çok sikik bir çizgi belirdi, regl de olmadım bugün de. Kafam allak bulşak gerçekten, kan testi vermekte istemiyorum aslında. Çünkü kullandığım programlara göre reglim 3 gün gecikti fakat bu ay 3 gün geç yumurtlama yakalamıştım, belki de o yüzden regl olmadım bugün diyorum. Testi ekliyorumAynen öyle valla okudukça sürekli aa bende de var diyorum
Ilk uc dk ciktiysa olabilirBende az önce ilk idrarla kaset test yaptım, elimde sadece o vardı. 3 dk da çok sikik bir çizgi belirdi, regl de olmadım bugün de. Kafam allak bulşak gerçekten, kan testi vermekte istemiyorum aslında. Çünkü kullandığım programlara göre reglim 3 gün gecikti fakat bu ay 3 gün geç yumurtlama yakalamıştım, belki de o yüzden regl olmadım bugün diyorum. Testi ekliyorum
Ama her yaptığın test te çıkıyor bence var inşallah da vardır artk bi kan vermelisin varsa çıkarBende az önce ilk idrarla kaset test yaptım, elimde sadece o vardı. 3 dk da çok sikik bir çizgi belirdi, regl de olmadım bugün de. Kafam allak bulşak gerçekten, kan testi vermekte istemiyorum aslında. Çünkü kullandığım programlara göre reglim 3 gün gecikti fakat bu ay 3 gün geç yumurtlama yakalamıştım, belki de o yüzden regl olmadım bugün diyorum. Testi ekliyorum
Evet ilk dk larda gördüm ama çok silik olarak gördüm o çizgiyi. Şimdi 45 dk geçti hala duruyor aynı çizgi ama yine çok silikIlk uc dk ciktiysa olabilir
Bende görüyorm baya belli yani bi kan ver icimiz rahatlasınEvet ilk dk larda gördüm ama çok silik olarak gördüm o çizgiyi. Şimdi 45 dk geçti hala duruyor aynı çizgi ama yine çok silik
Evde başka test yok, bende ovulasyon testi yaptım, onunla da öğrenenler olmuş. Ama ikisi aynı kırmızılıkta olmadıBende görüyorm baya belli yani bi kan ver icimiz rahatlasın
Ay hayırlı olsun bende de varMerhaba bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik düzenli regl oluyorum bu ay çok farklı şeyler yaşadım yumurtlamadan 2 gün sonra başlayan göğüs ağrısı adete 10 gün varken kaşık bel ağrısı ve hâlâ devam ediyor belime bıçak saplanıyor sanki dün erken gebelik testi yaptm negatifti bugün yaptm çok silik bir çizgi çıktı kuruma cizgisidir diye su tuttum ama hâlâ belli bir çizgi var ben görüyorm sizcede varmıdır yanılıyor muyum yarın testi tekrarliycam 2gun sonra regl bekliyorm
Ben adet oldum malesef ama sende inşallah vardirAy hayırlı olsun bende de var
Ben buna inanmıyorum ya ben adete 3 gün varken yapmistm geçen ay ve ikisidi kirmiziydi ama adet olmuştum ama senin testler de çıkıyo her yaptığında bide bence var bu kadar yanıltmaz benceEvde başka test yok, bende ovulasyon testi yaptım, onunla da öğrenenler olmuş. Ama ikisi aynı kırmızılıkta olmadı
Yanlış yazmışım bence de var olucaktı o yaBen adet oldum malesef ama sende inşallah vardir
Allah kucağını boş birakmasin inşallah olur herseyinn bir zamanı var demekkiRegl olmama rağmen testim pozitif çıkmıştı kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim bir ay sonra regl gördüm çok şükür inşallah güzel haberlerde duyarım yani her an herşey olabiliyor banada dua edin
Allah söyletti demekki olacak sendedeYanlış yazmışım bence de var olucaktı o ya
Adet geciktikten sonra test yapsanız boşuna ümitlenmiş olmazsınızMerhaba bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik düzenli regl oluyorum bu ay çok farklı şeyler yaşadım yumurtlamadan 2 gün sonra başlayan göğüs ağrısı adete 10 gün varken kaşık bel ağrısı ve hâlâ devam ediyor belime bıçak saplanıyor sanki dün erken gebelik testi yaptm negatifti bugün yaptm çok silik bir çizgi çıktı kuruma cizgisidir diye su tuttum ama hâlâ belli bir çizgi var ben görüyorm sizcede varmıdır yanılıyor muyum yarın testi tekrarliycam 2gun sonra regl bekliyorm
Aynen ama işte isteyince sabredemiyo insan bide belirtiler olunca hemen varmı yokmu öğrenmek istyrz ama bi dahaki ay kendime eziyet etmiycem aslaa erkenden test yapmıycamAdet geciktikten sonra test yapsanız boşuna ümitlenmiş olmazsınız
Umarım dilediğiniz gibi olurAynen ama işte isteyince sabredemiyo insan bide belirtiler olunca hemen varmı yokmu öğrenmek istyrz ama bi dahaki ay kendime eziyet etmiycem aslaa erkenden test yapmıycam
İnşallah allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese de nasip etsinUmarım dilediğiniz gibi olur
Aminİnşallah allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese de nasip etsin