Hamilelikte kilo alımı

24. Haftaya girmek uzereyim. 8 kilo aldim. Biliyorum her bunye degisik ama cok merak ediyorum. Sizce normal mi? Demir hapi ve vitamin kullaniyorum. Depresyona girmek uzereyim. Herkes amma kilo almissin diyor evden cikmicam bu gidisle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiç canını sıkma , bebeğin sağlıklıysa gerisi önemli değil, insanlar da ne derse desin , hamileyiz heralde tabii ki de kilo alcaz bebiş besliyoruz dimi :))
o kiloları verirsin zamanı gelince yeter ki bebek sağlıklı olsun

Tesekkur ederim canim verdigin moral icin :). Bunlari bana soyleyenlerde daha once hamilelik yasamis insanlar. Destek olacaklarina kostek oluyorlar nedense. Allah saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın güzel anneler..
ilk çocuğumda 25 kilo almıştım 60 kilo ile hamile kalmış 85 ile doğuma girmiştim..
şimdi
2. çocuğuma hamile kalmadan önce kilo vermeye çalışdım ama pek başarılı olamadım. şuan 70 kiloyum ve 6 haftalık gebeyim,, acaba ilk üç ay nekadar kilo almalıyım. hamileliğimi kaç kilo alarak bitirsem iyi olur tecrübesi olan..

canım çok sıkkın kızlar yaaa....
herhalde yaza yürüyemicem....
ilk gebeligimde 57 ile hamile kalıp 72 ile dogum yapmıştım.15 kg almıştım
şuanda ise 17 haftalık hamileyim,63 ile hamile kaldım ve 68 kililoyum 5 kilo aldım vede gidişat daha çok alacagımı gösteriyo

boyumda kısa zaten,yaaaa inadıma sanki eşimde zayıflamaya başladı
dikkat etmeye karar verdim umarım bu sözümü tutarım.
çünkü 6 aydan sonra çok zor olucak benim için biliyorum

Son düzenleme:
cocukluktan beri çok zayıfımdır. hamile kaldığımda 37 kıloydum şimdi 4.ayımdayım 39 kıloyum ve yasım 25. bı cok ınsan az kılo almak için çırpınıyor bılıyorum ama bende kılo alamadığım için üzülüyorum. allaha şükür bebeğin gelişimi normal . ilk 3 ay iştahım açıldı fakat grip, ağız yaraları ve bulantılar yuzunden hiç bişey yıyemedım açlıktan ağladıgımı biliyorum. yiyebildiğim tek şey meyve, salatalık ve yoğurttu. 3 ay aç kaldım resmen. çok kilo aldığınız için üzülmeyin bence, vermenin bi çok yolu var. ama benim gibi kilo alamayanlara çare yok.

Kizimda 9 kilo ile dogum yapmistim... Ikinci hamileliğim ve 28 haftalık 9 kilo aldım... Bir de zaten kiloyu hemen verebilen biride degilim umarım emzirirken gider o kilolar....👼 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla ben 20.haftanın içindeyim yaklaşık 8kilo almışım. şimdi 59um. dr'um olabiliyor bazen diyor:)) hiç bulantım olmadı iştahım da çok iyiydi haliyle topaç gibi oldum. biraz takıyorum ama napıyım alıyorum işte... bebişler iyi olsun da veririz herhalde.

28. haftamdayım. En kilolu halimle hamile kaldım 60. İlk 4 ay 4 kilo verdim şimdiye kadar verdiklerimi aldım sadece.
Her sabah tartılıyorum düzenli olarak. Kalan sürede doktorumla yaptığımız plana göre en fazla 6 kilo almalıyım. Her ay 2 kilo.
Başarırsam güzel olur

Aranizda bazi arkadaslar gibi ilkine 66 ile hamile kaldim ve 83 le dogum yaptim simdi tekrar 6 haftalik hamileyim ins ve 68 kiloyim😊ne yesem ama kilo almasam😉😉

mrb bende sızın gıbıyım nedendır bılmıorum ama hıc ıştahım yok aglayarak yemek yıyorum anlamıorum bu ınsanlara nasıl iştah gelıyor ya depresyona gırdım resmen ne yesemde kılo alsam bılmıorum sızınkı nekadrlık?

9. hafta 2 kilo aldim kafami nerelere vursam kizlar 😣 kilo alimimi acilen durdurmaliyim da su istah meselesine bi cozum bulunsa. surekli acikiyorum 😳 gerci ben zaten biraz fazla yiyince hemen bir iki kilo aliyodum 😔 boy 1.59 kilo 60i gordum🙈

Brn hamile kalmadan diyetisyene basladim tam 2 kilo vermisken hamile kaldim. Suan 5 haftalik hamileyim ve diyetisyenimbeslenme programimi degistirdi tabiki hamile kalinca. Normal olan her aya bir kilo yani toplamda 9 kilo alimi dedi. Ve bir liste verdi.birde defter tutup her yedigimi yazmami istedi.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 8. haftamın içindeyim 4,5 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. O zaman 58 dim, 2 gün önce doktorda randevum vardı orda da 58 çıktım. yani kilo almamışım. Boyum 1,73. Şu ara midem kötüleşmeye başladı. Bu haftaya kadar bulantım yoktu ama bu hafta çok kötüyüm. Hiç bir şey yemek istemiyorum. Ama zorla açlığımı bastırmak için hafif şeyler yiyorum sonrada çok kötü bir mide bulantısı iş yerinde falan fena durumdayım. Böyle giderse pek kilo alacakmışım gibi görünmüyor bir süre daha

Kesin olan bir şey varsa oda bebeğe faydası olmayan hiç birşeyin yenmemesi. Bu kendimize zarardan başka bir şey olmayacak. Ben pek abur cubur sevmem. Hele tatlıyla hiç aram yoktur. Ama kola, börek, poğaça, her tür hamur işi, tuzlu hastasıyım. Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kola içmiyorum. Bazen sırf nefsimi köreltmek için yemek arasında eşimin bardağından 1-2 yudum alıyorum o kadar. Tuzu azalttım. Şeker artık pek kullanmıyorum diyebilirim. Çay zaten yok denecek kadar az içiyorum (günde 1 bardak o da çok açık) ama artık içecek olursam da içine şeker yerine 1 kaşık bal koyuyorum. Kahve hiiç içmiyorum.

Geriye bir hamur işlerini azaltmak kalıyor onu da başarırım inşallah pek ümitli değilim ama en azından kendime vicdan yaparsam belki azaltabilirim.

Meyve yemekte ölçülü olunmazsa oda kilo yapıyor

bu konu da muallak 😳 kimisi meyve bol bol yenmeli diyor, kimisi gunde iki ara ogune birer meyve alinmali diyor, bi de insanin caninin istedigi eklenince evlere senlik kafalar karisiyor tabii 😣 ama bence meyveden zarar gelmez yine de herseyin fazlasi zarar tezinden yola cikarsak fazlasi tabii iyi gelmez mideyi bozar sekerli oldugundan kilo yapar vs ...

canım şimdi 33. Haftada olmalısın şuan kaç kilo aldın ben 34. Haftadayım 15 kilo aldım için rahat olsun kimseyi takma bebeklerimiz önemli çatlakların çok var mı ?

Slm kizlar, 16haftalik hamileyim ve 3kilo almisim normal mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…