55 ile hamile kaldım. 30 haftalık hamileyim. 9 kilo aldım kızlar..
ben de 34 haftalık hamileyim 6.5 kilo aldım
Bu konuda benim kendim için tespitim şu; mesela ben çok yemiyorum, hatta iştahsızım,zorla öğün atlamamaya çalışıyorum. Ama buna rağmen 17. haftamda 9 kilo aldım. Bunun tek sebebi;-benim için- gebelik öncesi çook hareketliydim. Şimdi hormonlardan sanırım bana derin bir sersemlik hissi ve halsizlik hakim olduğundan; Garfield gibi sere serpe Tv karşısındayım, evi bile eşim temizliyor; yani kilo almamızın sebebi hareketsizlik ve hantallıktan bence...
Ayrıca insan bedenen hantallaştığı zaman bağırsakları da hantallaşıyor ve yediklerini yakmamaya başlıyor. Aradan iki öğün geçiyor çünkü yediklerimin hala midemde ve sindirilmemiş olduğunu hissediyorum bazen. Sürekli gazlıyım vs. Eskiden her gün büyük abdeste çıkarken şimdi 4-5 günü buluyor...
Yani demem o ki sırf boğaz meselesi değil. Ben "hiiiç" abur cubur yemiyorum. İçecek olarak sadece su içiyorum,öğlen et cinsi,akşam da balık ya da sebze yiyorum. Yani kilo almaması gereken biri vardıysa o da bendim:))) ama aldım.Sadece ve sadece hareketsizlikten benceBir de belki Elevitten de olabilir, ama kesemem yani,yarasın bebişime :) Yeni yeni hareketlenmeye başladık zaten.Bundan sonra o kadar kilo almayız diye düşünüyorum
16 haftalik hamileyim, 8.5 kilo verdim. Bu bulantilar ve istahsizlik hic gecemeyecek sanirim.
cnm hıc mı yıyemıosun ? 16. haftada bıtmesı lazım bulatılarının.ilk uc ay kılo vermek dogal ama artık vermemen lazım
19+0 im bugun. Simdiye kadar 2kilo aldim
Canım senin haftanda ben 10 kilo almıştım.nasıl 2 kilo aldın bu haftaya kadar? ben şuan 37+1 haftalığım ve 22 kilo aldım.20. haftadan sonra durdurulmuyo kilo alımı az yesende.Bünye meselesi aslında.umarım bu kilolar doğumdan sonra gider hemen
Dedigin gibi bunye meselesi, 30.haftamdayim 5kilo oldu toplam aldigim kilomuhim olan miniklerimizin sagligi ya kilolar alinir verilir napalim
aynen doğru söylüyosun.Sağlıklı sıhhatli doğsunlarda kilo alınır verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?