Hamilelikte kilo alımı

ilk haftalarda kilo almamanın avantajını kullandım ben. hakkımı sonraya sakladım ben de 17 18 haftalık hamileyken neredeyse hiç kilo almamıştım hep azar azar aldım kiloyu.ayrıca bebeğimin kilosuda gayet iyi önden bile gidiyor

ben 7-8 haftalarda elevit kullanmıştım mide bulantısı yaptığından bıraktırdı drum elevit kilo aldırmıyor ama şişkinlik ve kabızlık yapıyor 16. haftada decavit verdi dr daha başlamadım henüz kilo da almadım aynıyım bakalım kan vitamin ilaçları ve balıkyağı sayesinde bundan sonra azar azar alırım diye düşünüyorum ama çok almamak için dikkat edeceğim inşallah

ayyy bende buraya girince kimbilir ne kadar kilo almissiniz dedim ama beni gecen olmamis:-( ilk dogumda 59 la hamile kalip 106 kiloyla doguma girdim tabi 2 senede 73 e dusup yine hamile kaldim ve yine 102 le girdim doguma 2 ay oncesine kadar 69 a dusmeyi basardim ve simdi2. ayim bitti 74 kiloyum:-( ne yaparsam yapim dikkatte edim genetik sanirim ama tabi parca pincik oldum:-(karnim bacaklarim bebisler saglikli olsunda artik kendimizi boyle avutucaz hepinize saglikli gebelikler ve saglikli bebisler

Ilk evlediğimde 58 kiloydum işten çıktım 70kilo oldum psikolojim bozuldu evde oturmaktan Ben 73 kilo ile hamile kaldım şimdi 85 kiloyum Allah'tan orantılı kime söylesem ki söyleme taraftarı değilim nasıl vericem bilmiyorum umarım bebişim emer daha 3lü rakamlar korkutuyor biraz dikkatte etmek lazım canım ne istediyse yedim vallaaa doğum sonra tempolu bir yaşam beni bekliyor sanırım kızlar

Bende ilk ay üç kilo aldım insülin direncim olduğu için ayarlayamadım beslenmemi. neyseki durdu bir aydır hiç almadım ama zaten ilk 3 aydan sonra çok kilo alınıyor. Resmen kabusum oldu çok kilo almak.

arkadaşlar 23 haftalık hamileyım sımdıye kadar 5 kılo aldım suan 59 kıloyum ama cok acıkıyorum ekmek yemzsem doymuyorum gunde 5 6 dılım tambugday ekmegı yıyorum canım buaralar tatlı borek turu seyler ıstıyonapabılırım bole gıderse cok sısıcem :) benım gıbı olanlar varmııı

28+5 günlük hamileyim 12 kilo aldım. Görenler çok belli olmuyor kilo aldığın diyorlar ama göbeğim aldı başını gitti, 9 aylık gibi görünüyor şimdiden

Arkadaşlar meraba

ben 14+4 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak inşallah.Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve tedaviye başladığım günden beri toplam 3 kilo aldım=(aslında karnım hala çıkmış diil ama kalçam ve basenlerim çok fazla büyüdüler.normalde de kalçam kendini belli ederdi zaten am çok fazla rahatsız etmeden=)basenim hiç yoktu şimdi yandan yandan genişlemeye başladım ve çok korkuyorum bundan ne yapmam lazım bilmiyorum önlemek için.acaba doğumdan sonra gider mi?eritebilir miyim?yememe de dikkat ediyorum aslında ama sonuçta hamileyim ister istemez yiyorum da yani=)inşallah msjımı okursunuz ve cevaplarsınız=((

Ben 8 haftalık hamileyim ve çok kilo almaktan korkuyorum şu anda 1 kilo almış olabilirim. Vitamin ve kan ilacına başlamadım henüz. bakalım neler olacak?

Dedigin gibi bunye meselesi, 30.haftamdayim 5kilo oldu toplam aldigim kilo muhim olan miniklerimizin sagligi ya kilolar alinir verilir napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…