• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kilo alımı

55 kilo ile hamile kaldım 36 hafta bitti 63 kilodayim. Toplam 8 kilo aldım. 9 kilo ile bitiririm diye düşünüyorum. Ilk gebelikte 19 kilo almıştım hepsini verdim. Doğuma 3 Haftam kaldı.

52 kilo ile hamile kaldım 70 kiloyu buldum yani 18 kilo aldım doğumdan sonra 55 oldum diyet felan da yapmadım şimdi yine Hamileyim 12 haftam bitti 55 kiloyum ilk hamileliğim gibi fazla kilo almak istemiyorum ama son 4 ayım da asırı kilo almıştım ilkinde umarım bunda öyle olmaz

31. haftamdayım 9 kilo aldım. 52 ile başladım 61 kiloyum . sanırım 65 ile tamamlarım gebeliği:) yani inşaallah

offf cok kotu hissediyorum bende 19+5 im 7 kilo almisim yaaaa 58 dim 65 olmusum ama ac karnina tartilmadim boyumda kisa gerci vucudumda bariz bi degisiklik yok kilo anlmainda bir tek karnim ve goguslerim :(bol su icmeye calisiyorum meyve falan ole abur cubur yedigimde yok acaba bebek mi aliyo kiloyu anlamadim.bebegin esi,ivir zivir,bebegin kilosu,falan filan 6-7 kilo yapiyomus diyolar nasil gidicek bu kilolar bilmiyorummmmm

19+1 im 50 ile basladım 54 kiloyum.. 4 kilo almışım
bir yerde okumuş idim normal olan her ay 1 kilo son 3 ay 1,5 kilo
total 9 kilo ! bunun dışındaki zarar..

Arkadaslar, doktordan aldigim Anne Bilgi kitabina baktim simdi bende cook kilo almisim :-(

Hamilelik baslangici:
27.11.2012
6+ 4: 72, 7 kg

13.12.2012
8+6: 75,2 kg

10.01.2013
12+ 4: 76,8 kg

07.02.2013
16+4: 79,7kg

07.03.2013
20+ 4: 83,9 kg

fazla söze gerek yok kizlar biliyorum. Doktorum son gittigimde uff 11 kg almissiniz bu cok dedi ama ne yapiim??
Daha önceden de dedi, fazla yemeyin, o yumusak sekerlerden varya, türkiyedeki adini bilmiyorum onlardan biraz yiyordum onu kestim, simdi sirf sabah öglen ve aksam düzenli olarak yiyorum, bolsebze ve meyve, haftada bir defa istedigim sekerleri yiyorum, amayinede kilo aliyorum haftada bir defa yüzmeye, bir defa hamile yogasina birde bazen fitness centere gidiyorum amahabire aliyorum, nisanin 4ünde terminim var yine Dextro ogt seker testi yapilacak, doktorum seker den süphelendi..

kizlar ya bugun benim tam 20 .haftam yani 5.ay ve ilk defa ac karnina tartildim bu sefer 63 gosterdi tarti.dogru olani ac karnina tartilmak sanirim bu duruma gore 5 kilo almis oluyorum sanirim

kizlar ya bugun benim tam 20 .haftam yani 5.ay ve ilk defa ac karnina tartildim bu sefer 63 gosterdi tarti.dogru olani ac karnina tartilmak sanirim bu duruma gore 5 kilo almis oluyorum sanirim

Her zaman ayni sekilde tartilcan, yani sabah tartiliyorsan hep sabah, ayakkabisiz tartiliyorsan hep ayakkabisiz, ayakkabili tartiliyorsan hep ayakkabili, ben kendim evde hic tartilmiyorum, her 4 haftada gittigim doktor kontrolünde tartiyorlar ve hep ayni sekilde

Her zaman ayni sekilde tartilcan, yani sabah tartiliyorsan hep sabah, ayakkabisiz tartiliyorsan hep ayakkabisiz, ayakkabili tartiliyorsan hep ayakkabili, ben kendim evde hic tartilmiyorum, her 4 haftada gittigim doktor kontrolünde tartiyorlar ve hep ayni sekilde

haklisin cnaim ben hep evde tartiliyorum ama az karnina ve tok karnina tartildiginda da farklilik cok oluyo bgun yine az karnina tartildim62,3 kg dim tabi gun icinde yemek yedim su ciiyorum sonra tartildim 65kg dim.Cok fark ettigini simdi daha iyi anladim

Merhaba Arkadaslar, ben araniza yeni katildim. 15 haftalik hamileyim. Ilk uc ayimda sigarayi da birakip ve birden istahimda acilinca cok kilo aldim, tam 6 kilo :( Simdi kara kara dusunuyorum :( Siz de cok kilo aldiniz mi ilk uc ayda? veya Nasil besleniyorsunuz fazla yememek icin neler yapiyorsunuz?

Sevgili loving, aslında çok kilo almış sayılmazsınız. İlk aylar 1-1,5 kilo normal olduğunu hesaplarsak bence çok kötü görünmüyor :) Umarım bebeğini sağsağlim kucağına alırsın çünkü o gün kilolar dahil olmak üzere herşeyi unutacaksın..

Bende normalde randevularım hep sabah oluyordu ve aç karnına,tüm ihtiyaçlarımı gidermiş bir şekilde tartılıyordum fakat son randevum öğleden sonraydı,tok karnıma ve çişe sıkışıktım :( onun için bayaa bi fark etti..hatta o kadarki 51 kilodan 55 kiloya çıkmış!4 kg almış göründüm. Dr kiloyu zıplatmışsın azcık dikkat,20 kg almanı istemem diye sitem etti :( İstikrar çok önemli...

58-59 gibi hamile kaldım şu an 68 im. ama hiç belli olmuyor.aynı kilodaymışım gibi sadece karnımda bi top var :9: annem 3 aydır görmüyordu beni o bile yok aynısın hala dedi. Allahtan da kilo almamaşım zaten. kayınvalidem hep fazla kilo almayan zayıf bi hamile gelin hayal etmiş :26: şükredip duruyor. allaha şükür ki kilo almadın diye :26:

61 ile hamile kaldım 31. haftamda 67 kiloyum. 6 kilo aldım şimdilik :49:

Son düzenleme:
benim durum vahim arkadaşlar,25 haftalık gebeyim şimdiden 16 kilo aldım inanın çok yemiyorum düzenli besleniyorum ama genetik herhalde
inşallah hayırlısıyla doğum yapar emzirerek veririm kiloları:emir_bebek:

58 le hamile kaldım. 66,5 kiloyum şuan. son 2 ayda çok kilo almazsam iyi. ilk gebeliğimde 11 kilo almıştım. buda öyle olur gibime geliyor

Back