- 30 Aralık 2022
- 294
- 49
- 33
Devam ettim ama dozunu düşürdüm iç sıkıntılarım doğumdan sonra geçti çok tuhaf.Birde birşey danışacağım hamileyken ilaç kullandınız peki bebekleriniz dünyaya geldikten sonra hemen kestiniz mi yoksa devam ettiniz mi süreç nasıl ilerliyor
Eşin falan bu durumu nasıl karşılıyorBen bu geceyi de sanırım uykusuz geçireceğim öldürmeyen Allah süründürüyor
Tavan yapan hormonlar doğumdan sonra düzelmeye başladığı için hamilelikte ki kadar olmuyor. Sizde galiba hamilelikte lustral kullanmıştınız kaç mg kullanmistinizDevam ettim ama dozunu düşürdüm iç sıkıntılarım doğumdan sonra geçti çok tuhaf.
Eşim bir gün evdeyse bir gün gece nöbetinde evde olduğu zamanlarda zaten uykusuz olduğu icin güzel uyuyor maşallah bende sessiz sedasız kalkıyorum yanından ya da ne yapacaksam sessiz oluyorum. Bazen yanında olmadığımı anlamıyor bile kendim geçiriyorum geceleri bi de onu ayağa diksem vicdan yaparım zaten gece gündüz çalışıyorEşin falan bu durumu nasıl karşılıyor
Evet 100 lük lustral ve başka sakinleştiriciler kullandım..Tavan yapan hormonlar doğumdan sonra düzelmeye başladığı için hamilelikte ki kadar olmuyor. Sizde galiba hamilelikte lustral kullanmıştınız kaç mg kullanmistiniz
Aman iyi bari, benim eşim delirmişti valla hastalanacaktı artıkEşim bir gün evdeyse bir gün gece nöbetinde evde olduğu zamanlarda zaten uykusuz olduğu icin güzel uyuyor maşallah bende sessiz sedasız kalkıyorum yanından ya da ne yapacaksam sessiz oluyorum. Bazen yanında olmadığımı anlamıyor bile kendim geçiriyorum geceleri bi de onu ayağa diksem vicdan yaparım zaten gece gündüz çalışıyor
Allah korusun Ya en azından birimiz sağlam olalımAman iyi bari, benim eşim delirmişti valla hastalanacaktı artık
Ben de ilk hamileliğimde 50 lik kullanmıştım iyi gelmiştiEvet 100 lük lustral ve başka sakinleştiriciler kullandım..
Evt iyi gelmeyenlerde oluyor her ilac herkeze iyi gelmiyor baska hangisini kullandiniz.Bana hiç iyi gelmedi, dolu ilaç kullanmak zorunda kaldım onun yüzünden..
Say say bitmezEvt iyi gelmeyenlerde oluyor her ilac herkeze iyi gelmiyor baska hangisini kullandiniz.
Neyseki gecti gitti aynn dusunmeyin bile artik saglikla yavrularinizi kucaginiza almissiniz onemli olanda bu ne guzelSay say bitmezboşverin aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor çok kötü günlerdi
Evet öyle oldu, sağ olNeyseki gecti gitti aynn dusunmeyin bile artik saglikla yavrularinizi kucaginiza almissiniz onemli olanda bu ne guzel
Yutubede faruk uguz diye psikiyatri doktru hamilelik ve emzirmede kullanılan ilaçlar hakkında bilgi veriyor gerçekten bilimsel konuşuyor isterseniz bir dinleyinEvet öyle oldu, sağ olinşallah ilerde sıkıntı yaşamayız çok korkuyorum..
Tamam bakayım birazdanYutubede faruk uguz diye psikiyatri doktru hamilelik ve emzirmede kullanılan ilaçlar hakkında bilgi veriyor gerçekten bilimsel konuşuyor isterseniz bir dinleyin
Evt boyle durumlar doğum esnasında olabiliyor diye niliyorum hazneye sıkışıyor ya da spontane gelişiyorBir şey sormak istiyorum kızlar, bir tanıdığım doğum yaptı geçenlerde, bebeği doğumda oksijensiz kalmış falan hiç duydunuz mu etrafınızdan böyle bir şey ilerde sıkıntı olur mu acaba dedim
Dinledim biraz önce, evet güzel konuşmuş daha önce bu doktora denk gelmemiştim. Umarım her şey yolunda gider. En çok otizm olayı beni korkutuyor, bekleyip göreceğiz..Yutubede faruk uguz diye psikiyatri doktru hamilelik ve emzirmede kullanılan ilaçlar hakkında bilgi veriyor gerçekten bilimsel konuşuyor isterseniz bir dinleyin
Arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı. Bebeği anne karnında sağlıklıydı kendinde de bir sorunu yoktu. İlaç kullanmıyordu yani böyle bizim gibi. Normal doğum yaptı bebek çıktığında oksijen alamamış bir kaç gün yoğun bakımda kalmıştı şuan sağlıklı bir sıkıntısı yok. böyle olup sıkıntısız yaş almış çocuklar var.Bir şey sormak istiyorum kızlar, bir tanıdığım doğum yaptı geçenlerde, bebeği doğumda oksijensiz kalmış falan hiç duydunuz mu etrafınızdan böyle bir şey ilerde sıkıntı olur mu acaba dedim