- 19 Şubat 2024
- 278
- 43
- 25
Birşey olmaz inşallah Allah'ın izniyleDinledim biraz önce, evet güzel konuşmuş daha önce bu doktora denk gelmemiştim. Umarım her şey yolunda gider. En çok otizm olayı beni korkutuyor, bekleyip göreceğiz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey olmaz inşallah Allah'ın izniyleDinledim biraz önce, evet güzel konuşmuş daha önce bu doktora denk gelmemiştim. Umarım her şey yolunda gider. En çok otizm olayı beni korkutuyor, bekleyip göreceğiz..
Annenin sağlığı iyimiydi rahatsızlığı felan varmiydiArkadaşım yakın zamanda doğum yaptı. Bebeği anne karnında sağlıklıydı kendinde de bir sorunu yoktu. İlaç kullanmıyordu yani böyle bizim gibi. Normal doğum yaptı bebek çıktığında oksijen alamamış bir kaç gün yoğun bakımda kalmıştı şuan sağlıklı bir sıkıntısı yok. böyle olup sıkıntısız yaş almış çocuklar var.
Aman iyi bari, bende internetten baktım kötü şeyler yazıyor korktumArkadaşım yakın zamanda doğum yaptı. Bebeği anne karnında sağlıklıydı kendinde de bir sorunu yoktu. İlaç kullanmıyordu yani böyle bizim gibi. Normal doğum yaptı bebek çıktığında oksijen alamamış bir kaç gün yoğun bakımda kalmıştı şuan sağlıklı bir sıkıntısı yok. böyle olup sıkıntısız yaş almış çocuklar var.
Yok hiçbir sıkıntısı yoktu sağlıkla ilgili. Hatta güzel bir hamilelik geçirdi. Devlette yaptı doğumunu bebek çıktığında ağlamamış sadece. Oksijen alamadığı içinde hemen yoğun bakıma almışlar. Allah kimseye yaşatmasın öyle bir şeyi ama şuan sağlıklı bir kız kendisiAnnenin sağlığı iyimiydi rahatsızlığı felan varmiydi
Bakma internete bu sıkıntılarımızın çoğu İşte o internet denen şeyden de oluyor. Sağlıkla getirmişsin dünyaya ileriyi düşünüp şimdiden stres olmamak lazım. Kimin başına ne gelir bilemeyiz öyle olsa herkes sürekli kaygı duymalı bişeyler için. Boşver bak doğurdun yanındalar Allah’ın izniyle birşey olmaz cinsiyetleri neAman iyi bari, bende internetten baktım kötü şeyler yazıyor korktum
Evet doğru diyorsun maalesef öyle. Yarın ne olacağımız belli değil aslında.. ikisi de erkekBakma internete bu sıkıntılarımızın çoğu İşte o internet denen şeyden de oluyor. Sağlıkla getirmişsin dünyaya ileriyi düşünüp şimdiden stres olmamak lazım. Kimin başına ne gelir bilemeyiz öyle olsa herkes sürekli kaygı duymalı bişeyler için. Boşver bak doğurdun yanındalar Allah’ın izniyle birşey olmaz cinsiyetleri ne
Aynen oyleBakma internete bu sıkıntılarımızın çoğu İşte o internet denen şeyden de oluyor. Sağlıkla getirmişsin dünyaya ileriyi düşünüp şimdiden stres olmamak lazım. Kimin başına ne gelir bilemeyiz öyle olsa herkes sürekli kaygı duymalı bişeyler için. Boşver bak doğurdun yanındalar Allah’ın izniyle birşey olmaz cinsiyetleri ne
Allah'ım esirgesin rabbim su mübarek günlerin yüzü hürmetine de bizlere ve bizim gibilerine safi ismiyle şifalar versinEvet doğru diyorsun maalesef öyle. Yarın ne olacağımız belli değil aslında.. ikisi de erkek
MaşallahEvet doğru diyorsun maalesef öyle. Yarın ne olacağımız belli değil aslında.. ikisi de erkek
AminAllah'ım esirgesin rabbim su mübarek günlerin yüzü hürmetine de bizlere ve bizim gibilerine safi ismiyle şifalar versin
İlk başlarda öyle yapıyor atakları arttırıp sonra geçiriyorKizlar ilacı ictim ama bende acayip mide bulantısı daha çok bunalım yaptı birde yarım icmeme rağmen şimdide sersemlik var beynimde kollarım uyuşuyor
İlk defa bugün mü almaya başladınKizlar ilacı ictim ama bende acayip mide bulantısı daha çok bunalım yaptı birde yarım icmeme rağmen şimdide sersemlik var beynimde kollarım uyuşuyor
Vücut alışma aşaması geçirecek stres yapma kendine. Bende de el uyuşması olmuştu bilekten başlıyor ellerimi hissetmiyordum. Sakin olKizlar ilacı ictim ama bende acayip mide bulantısı daha çok bunalım yaptı birde yarım icmeme rağmen şimdide sersemlik var beynimde kollarım uyuşuyor
Bir yandan hamilelik bir yandan böyle sıkıntılar uykusuzlik bir yandanİlk başlarda öyle yapıyor atakları arttırıp sonra geçiriyor
Kız sen geceleri hiç uyumuyor musun nasıl geçiyor gecelerin bir anlat bana bende sabahlar olmuyorİlk başlarda öyle yapıyor atakları arttırıp sonra geçiriyor
Canım ilacı almaya başladın iyileşeceksin daha bugün aldın merak etme bak ben düzensiz almama rağmen iyi hissetmeye başlamıştım. Ben burun tıkanıklığından uyuyamıyorum iki gündür beni benden aldı. İlaç elbet etkisini gösterecek korkmaBir yandan hamilelik bir yandan böyle sıkıntılar uykusuzlik bir yandan
Aynn vallaha bendede durum aynı gecmiyor vakit ama onun bebekleri var onlsrlami uyrasiyorki bide 2tane çünküKız sen geceleri hiç uyumuyor musun nasıl geçiyor gecelerin bir anlat bana bende sabahlar olmuyor
İlk gunden bu kadar yan etkisi ağır geldi ama kendimi daha çok kötü hissettim yarım icmeme rağmen galiba devam etmeyeceğim surupla idare etmeye çalışacamCanım ilacı almaya başladın iyileşeceksin daha bugün aldın merak etme bak ben düzensiz almama rağmen iyi hissetmeye başlamıştım. Ben burun tıkanıklığından uyuyamıyorum iki gündür beni benden aldı. İlaç elbet etkisini gösterecek korkma
Onlarla ilgileniyordur tabi ama yazmıştı ben gececiyim normalde de gündüzleri uyuyorum diyeAynn vallaha bendede durum aynı gecmiyor vakit ama onun bebekleri var onlsrlami uyrasiyorki bide 2tane çünkü