- 17 Ocak 2023
- 702
- 411
- 35
Bana öyle süre söylemediler hatta bende doğum olduktan sonrası için soracaktım süreç nasıl oluyor diyeKizlar doktor ne diyor peki ilaç konusunda ne kadar kullanmanız gerekiyormuş ben en son 6 ay kullanıp bıraktım hamile olunca
O korkma durumu herkes de var sanırım o hallerimi gördükleri için annemle eşim böyle aman aman diyorlar yani düşmanıma vermesin Allahİnşallah o da olur merak etme, etrafımda ki insanlar korkuyor benden
Ah bende gündüzleri uyuyabilsem keşkeYok olmuyor ya gündüzleri ara ara uyuyorum dengeliyor
Aslında lustural uyku yapar derler amaAh bende gündüzleri uyuyabilsem keşke
Ben hem hamilelikten hem de bu rahatsızlıktan dolayı uyanığım. Herşey birbirini tetikliyor.Uyku sorunumu var sizdede yoksa bebekler için mi uyaniksiniz ben hastalık yüzünden uyanigim önceden böyle bı sorunum yoktu
Aynen yaBen hem hamilelikten hem de bu rahatsızlıktan dolayı uyanığım. Herşey birbirini tetikliyor.
Peki ben bugün ilacımı almadım desem çektiğim eziyet bu yüzden dışardaydım uykum gelsin istemedim mal ediyor ilaç beni sonrada almayım zaten geç oldu uyurum dedim nerdeeeeeAslında lustural uyku yapar derler ama
Şurubun etkisi nasıl pekiAynen ya
Kaç mg ilacinPeki ben bugün ilacımı almadım desem çektiğim eziyet bu yüzden dışardaydım uykum gelsin istemedim mal ediyor ilaç beni sonrada almayım zaten geç oldu uyurum dedim nerdeeeee
Saat 11gibi ictim 1saat uyudum sadece o kadar pek etsiki yok ama bunada sukur 2ay onunla idare ettimŞurubun etkisi nasıl peki
25 mg benim ilacım yarım sabah yarım akşam olacak şekilde alıyorumKaç mg ilacin
En iyi uyku sanırım 22.00 ile 04.00 arası diye duydum sonrası uyusanda coz etkili dinlenmiyormuş beyin aman ne kadar doğru bilemedim.Saat 11gibi ictim 1saat uyudum sadece o kadar pek etsiki yok ama bunada sukur 2ay onunla idare ettim
Lustrala mı başladın. Tez zamanda etkisini görürsün inşallahBugün ilaca başladım bende
Ilacınızın adı ne?Bugün ilaca başladım bende
Yani annelik içgüdüsüyle insan korkuyor elinde olmuyor şöyle düşün hamileliğin ilerledi ilk aylarında değilsin zararı olmaz korkma tabı gerek kalmasa kullanmasak ama işte elımızde degıl çekılecek dert degıl ınsanı canından bezdırıyorMisol ama şuan acayip korku var içimde
Ben bu geceyi de sanırım uykusuz geçireceğim öldürmeyen Allah süründürüyorSelam nasılsınız
Birde birşey danışacağım hamileyken ilaç kullandınız peki bebekleriniz dünyaya geldikten sonra hemen kestiniz mi yoksa devam ettiniz mi süreç nasıl ilerliyorSelam nasılsınız