- 19 Şubat 2024
- 278
- 43
- 25
Bebeklerine bakabiliyormusun nasıl ilgilenebiliyormusun senin bide 2tane rabbim yardimcin olsunİnşallah canım sağ olEvet atak falan kalmadı hiç bir şeyim yok sadece o zaman yaptığım hareketleri düşünüp şaşırıyorum ben mi yaptım diye
Bende bu zamanlarıma gülüp geçerim inşallah ve bir daha yaşamam umarım. Keşke yapmasaydım etmeseydim diye pişmanlık duyacağıma eminim ama elde değil işteİnşallah canım sağ olEvet atak falan kalmadı hiç bir şeyim yok sadece o zaman yaptığım hareketleri düşünüp şaşırıyorum ben mi yaptım diye
Aynen elinde olan birşey deyil çok zor bı hastalıkmis rabbim kimseye yaşatmasınBende bu zamanlarıma gülüp geçerim inşallah ve bir daha yaşamam umarım. Keşke yapmasaydım etmeseydim diye pişmanlık duyacağıma eminim ama elde değil işte
Evet bakabiliyorum, çok zorlanıyorum ama yapacak bir şey yok.Bebeklerine bakabiliyormusun nasıl ilgilenebiliyormusun senin bide 2tane rabbim yardimcin olsun
İyi olda kendin iyi oldunmu onlarda iyi olurEvet bakabiliyorum, çok zorlanıyorum ama yapacak bir şey yok.
İnşallah o da olur merak etme, etrafımda ki insanlar korkuyor bendenBende bu zamanlarıma gülüp geçerim inşallah ve bir daha yaşamam umarım. Keşke yapmasaydım etmeseydim diye pişmanlık duyacağıma eminim ama elde değil işte
6 ay dedi bana da ama saçmalık bence. Ben 3 yıl kullanmıştım ama hamile olunca tekrar ortaya çıktı hani iyileşmiştim.Kizlar doktor ne diyor peki ilaç konusunda ne kadar kullanmanız gerekiyormuş ben en son 6 ay kullanıp bıraktım hamile olunca
Neden korkuyorlarİnşallah o da olur merak etme, etrafımda ki insanlar korkuyor benden
Kötü olduğum zaman deli gibi hareketler yapmışım birde psikiyatri servisinde yattım ya ondanNeden korkuyorlar
Ama sen yapmıyorsun ki o haretleri beynin yaptiriyor herkezdede aynı şikayetler amaKötü olduğum zaman deli gibi hareketler yapmışım birde psikiyatri servisinde yattım ya ondan
Evet ama kimse inanmıyordu ki banaAma sen yapmıyorsun ki o haretleri beynin yaptiriyor herkezdede aynı şikayetler ama
Yok geceleri uyanık olmayı seviyorumUyku sorunumu var sizdede yoksa bebekler için mi uyaniksiniz ben hastalık yüzünden uyanigim önceden böyle bı sorunum yoktu
Çok zor bı durum hastanede yattiginda nasıl oldun iyi geldimi kaç aylıkken yattin nasil tedavi uygulandıEvet ama kimse inanmıyordu ki bana
Zor olmuyormu ben uykuyu çok seven bı insanimYok geceleri uyanık olmayı seviyorum
13 haftalıktım. Orda beni profesöre çıkardılar o da ilaç eklemesi yaptı ve psikoterapi başladılar. Kadın doğuma da gönderiyorlardı ultrason takibi yapılıyordu. Normal hayatımdan ve herkesten uzak kalmak çok iyi geldi.Çok zor bı durum hastanede yattiginda nasıl oldun iyi geldimi kaç aylıkken yattin nasil tedavi uygulandı
Yok olmuyor ya gündüzleri ara ara uyuyorum dengeliyorZor olmuyormu ben uykuyu çok seven bı insanim
Baya zor olmuş ya13 haftalıktım. Orda beni profesöre çıkardılar o da ilaç eklemesi yaptı ve psikoterapi başladılar. Kadın doğuma da gönderiyorlardı ultrason takibi yapılıyordu. Normal hayatımdan ve herkesten uzak kalmak çok iyi geldi.
Ben gündüz de uyuyamiyorumYok olmuyor ya gündüzleri ara ara uyuyorum dengeliyor