- 17 Ocak 2023
- 702
- 411
- 35
Şurupla idare edebiliyorsan et. Ama uykusuz dayanabiliyor musun yani uyku sorunun oluyor mu benim gibiİlk gunden bu kadar yan etkisi ağır geldi ama kendimi daha çok kötü hissettim yarım icmeme rağmen galiba devam etmeyeceğim surupla idare etmeye çalışacam
Aslinda uyuyordum 1 haftadır böyleyimŞurupla idare edebiliyorsan et. Ama uykusuz dayanabiliyor musun yani uyku sorunun oluyor mu benim gibi
Hiç mi uyumuyorsun peki Ya da uyuduğunda mı atak falan geliyorAslinda uyuyordum 1 haftadır böyleyim
Bir düşük sonrası ilk hamileliğim yaşım 34 bi de bu benim tüp bebek sizin yaş kaçSizin ilk hamilelik mı yasiniz kaç
1saat felan uyudum bugün ondada kabuslarla uyandım atak geçirdim hafif sonra şimdi iyi gibiyimHiç mi uyumuyorsun peki Ya da uyuduğunda mı atak falan geliyor
Ben 25 ikinci hamileliğim 23haftalikBir düşük sonrası ilk hamileliğim yaşım 34 bi de bu benim tüp bebek sizin yaş kaç
Maşallah cinsiyetleri ne bir tane daha varmış oyalanacak sebepleriniz var tabi bi de bu illet olmasaBen 25 ikinci hamileliğim 23haftalik
Şimdi iyiysen ilaç etkisini yavaş yavaş göstermeye başlamıştır1saat felan uyudum bugün ondada kabuslarla uyandım atak geçirdim hafif sonra şimdi iyi gibiyim
Aynen erkek 2 sideMaşallah cinsiyetleri ne bir tane daha varmış oyalanacak sebepleriniz var tabi bi de bu illet olmasa
Korktum ya ilk günden bu kdar yan etki yapmasi saat 11gibi uyumusum bir saat beynim sallanıyor resmen kabuslar felanŞimdi iyiysen ilaç etkisini yavaş yavaş göstermeye başlamıştır
Karnındakini de sağlıkla kucağına alAynen erkek 2 side
Öyle oluyor canım benim ilk günden bir çarpıyor sonra etki ediyor amaKorktum ya ilk günden bu kdar yan etki yapmasi saat 11gibi uyumusum bir saat beynim sallanıyor resmen kabuslar felan
Hamilelikten önce kullaniyormuydunuzİstikrarlı olmasa da detaylı ultrason zamanları işte senin haftalarında içmeye başlamıştım. Şimdi 30 haftalık oldum.
Hayır benim böyle bir sorunum hiç olmadı. Ben bebekte çıkan sıkıntıdan dolayı bu duruma geldim. Detaylı ultrasona kadar o kadar güzel bir hamilelik geçiriyordum ki hiç bir sorunum yoktu ama sınav işte geldi çattıHamilelikten önce kullaniyormuydunuz
Öyleymiş tez zamanda geçmesi için dua ediyorum. Gerçekten çok kötü birşey yani çözümsüz gibiKorku endişe ve kaygıyla geliyor bu hastalık zaten
Keşke olmasa ama buda bizim imtihanimizmisÖyleymiş tez zamanda geçmesi için dua ediyorum. Gerçekten çok kötü birşey yani çözümsüz gibi