Selamlar muhtemelen sorulmuştur ama ben yine sormak istedim paxil kullanmanıza kadın doğum doktorunuz ne diyor??19+3 üz xanax ve paxil 10 alıyorum gebeliğim çok şükür güzel şimdilik herşey yolunda 2 Aralıkta detaylı ultrasona gireceğim ozaman herşey belli olur rabbim hayırları çıkartsın karşımıza ilk gebeliğimde ativan paxil remeron aldım kızım 3 yaşında herhangi bi sorun yaşamadık hamd olsun gelişimi ileri inşallah buda öyle olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax
- Konu Sahibi ilkimgnc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Aralık 2014
- 1.583
- 1.844
- 333
dusuk doz sorun olcagnı sanmıyorum dedi 3 aydan sonra basladm kızmda 20 mg kullanmştmSelamlar muhtemelen sorulmuştur ama ben yine sormak istedim paxil kullanmanıza kadın doğum doktorunuz ne diyor??
- 2 Haziran 2022
- 248
- 151
- 33
- 30
Niye öyle diyor ki senin bu halin daha mi iyi ben de 24 . Haftada bir anda kötü oldum doktorum direk verdi 25mg selectra sonra 50 ye çıktık ve nörodol damla verdi doğuma yakın atak için maşallah kızım çok zeki 5 yaşında .ikinciye gebeyim şu an önce 25 mg aldım bunda da 5. Haftaya kadr 12. Haftaya kadr içmiycem.sonra başlarız dedi doktorSelam herkese,
saatten de anlayacağınız gibi bende de uykusuzluk çok fazla olmaya başladı,eskiden sadece iç sıkıntısı ağlama krizleri olurdu şimdi fiziksel etkileri yaşamaya başladım gece titremeler başladı korkuyorum biraz ama kadın doğum doktorum ısrarla ilaç içemezsin diyor,dayanmaya çalışıyorum 18. Haftaya girdim.Allah yardımcımız olsun çok zor dayanması.Eşim de bir kere bile sevinemedik bebeğe gibi şeyler söylüyor her ağlama krizinde iyice kötü oluyorum,biz ister miydik böyle olmasını ah ah.
Niye öyle diyor ki senin bu halin daha mi iyi ben de 24 . Haftada bir anda kötü oldum doktorum direk verdi 25mg selectra sonra 50 ye çıktık ve nörodol damla verdi doğuma yakın atak için maşallah kızım çok zeki 5 yaşında .ikinciye gebeyim şu an önce 25 mg aldım bunda da 5. Haftaya kadr 12. Haftaya kadr içmiycem.sonra başlarız dedi doktor
Ben de başladım ilaca daha fazla dayanamadığım için ludiomil ve lustral başladım inşallah daha iyi olacağız hakkımızda hayırlısı
- 2 Haziran 2022
- 248
- 151
- 33
- 30
Olursun tabiki bana kar etmesi 1 ay sürdü ama inşallah senin daha çabuk etki ederBen de başladım ilaca daha fazla dayanamadığım için ludiomil ve lustral başladım inşallah daha iyi olacağız hakkımızda hayırlısı
- 2 Haziran 2022
- 248
- 151
- 33
- 30
Kaç mg lustralBen de başladım ilaca daha fazla dayanamadığım için ludiomil ve lustral başladım inşallah daha iyi olacağız hakkımızda hayırlısı
- 23 Ekim 2024
- 44
- 48
- 3
Arkadaşlar ben de 14 senedir yaygin ank..bozukluğu ve depresyon ile mucadele ediyorum. Paxera kullaniyorum ve stabil kaldim ..gebelik dusununce ilaci kestik yavasca ama bilin bakalim ne oldu ? Iki hafta olmadan koekunc bir atak gecirdim. Paxera dozu yukseldi . Simdi bir suru makale , doktorlar vb arastirmaktan uzmanliga dogru adim atiyorum :) dogum doktorlari kesinlikle diyor ama psikiyatristlerin bazilari tedaviye devam bazilari asla ancak esinin imzasiyla mumkun diyor. Hele paeoksetin asiri riskli diyorlar. Ben c grubuna gecis yapip en azindan denemek istiyorum. Baktim olmuyor paroksetinin en dusuguyle sureci kontrol altinda tutmayi planliyorum. Ama.bilemiyorum. gebe kaldigimi ogrenirsem ruh halim belki inanilmaz iyi olacak ve ilk 3 ay en azindan iyi gececek. Herkese allah yardim etsin
- 28 Temmuz 2016
- 175
- 229
- 103
- 36
Arkadaslar selam, burada yazdiklarimdan bazi arkadaslar beni bilir. Ben de uzun sure anskiyete tedavisi gordum. Sonra cocuk yapmaya karar verdik ama en dusuk dozda ilacima devam ediyordum. Sonra hamile kaldim. Ogrendigimin ikinci gunu anksiyete atagi geçirdim. Ilaci kestim tabi. Sonra onu bir kac siddetli atak daha takip etti. Eeen buyuk pismanligim bu basliga gereginden fazla takilip bu konu hakkinda gereginden cok fazla arastirma yapip okumak oldu. 16. Haftaya kadar iyi geldim. Sonrasinda dedigim gibi bu basligi ve benzerlerini cok fazla okumam sebebiyle konunun icinde o kadar kaldimki ne kafami dagitabildim ne baska bisi yapabildim. Baska hicbiseyle mesgul olmayip sabahtan aksama kadar hamilelikte depresyon anksiyete okuyodum. Basta rahatladim benim gibiler var diye. Ama sonra gecem gunduzum bu konu oldu. Ya soyle olursa ya boyle olursa diye diye kafayi kirdim. Ne hamileligimden bisi anladim ne guzel bi hazirlik yapabildim. Esim ve ablam olmasa bebegimin bi odasi bi yatagi bile olmazdi. Tedaviye de direndim o zamanki psikiyatr kafani dagit ilac vermicem dedi. Kafami dagiticak seviyede degildim artik. Kadin dogum doktorumun yonlendirmesiyle (Allah ondan binlerce kez razi olsun) baska bi doktora gittim ve ilac basladik. Ben ilaca da taktim nasil birakicam dogumdan once diye. Ilk once bu basligi ve benzerlerini okumayi biraktim. Sonra bir ay ilacin etki etmesini bekledim ki cok zordu. Sonra toparladim gule oynaya ilaci azaltip biraktim ve doğum yaptim. Halbuki ne senaryolar uretmistim burayi okuya okuya kendimi herkesle ozdeslestirdim. Okuyun yazin okumayin demiyorum ama abartmayin. Baktiniz cok etkileniyosunuz uzak durun nolur. Tedaviye ihtiyaciniz olduguna inaniyosaniz gerekiyosa baska doktora gidin, bu zikkimi ilerletmeyin benim gibi. Keske direnmeseymisim ilerlemeden onlem alsaymisim bu kadar zehir etmezdim kendime dokuz koca ayi. Lutfen tavsiyemi dinleyin kendinizi iyilestirmeye bakin ki dogum sonraniz nispeten daha kolay geçsin. Dogum sonrasi baska bir mental mucadele cunku.
- 23 Ekim 2024
- 44
- 48
- 3
Cok
Hak veriyorum.ben daha gebe olmadan bu hale geldiysem gebe olursam ne yaparim bilmiyorum. Artik cidden salmak istiyorum. Sizin adiniza sevindim rabbim saglikli omur versinArkadaslar selam, burada yazdiklarimdan bazi arkadaslar beni bilir. Ben de uzun sure anskiyete tedavisi gordum. Sonra cocuk yapmaya karar verdik ama en dusuk dozda ilacima devam ediyordum. Sonra hamile kaldim. Ogrendigimin ikinci gunu anksiyete atagi geçirdim. Ilaci kestim tabi. Sonra onu bir kac siddetli atak daha takip etti. Eeen buyuk pismanligim bu basliga gereginden fazla takilip bu konu hakkinda gereginden cok fazla arastirma yapip okumak oldu. 16. Haftaya kadar iyi geldim. Sonrasinda dedigim gibi bu basligi ve benzerlerini cok fazla okumam sebebiyle konunun icinde o kadar kaldimki ne kafami dagitabildim ne baska bisi yapabildim. Baska hicbiseyle mesgul olmayip sabahtan aksama kadar hamilelikte depresyon anksiyete okuyodum. Basta rahatladim benim gibiler var diye. Ama sonra gecem gunduzum bu konu oldu. Ya soyle olursa ya boyle olursa diye diye kafayi kirdim. Ne hamileligimden bisi anladim ne guzel bi hazirlik yapabildim. Esim ve ablam olmasa bebegimin bi odasi bi yatagi bile olmazdi. Tedaviye de direndim o zamanki psikiyatr kafani dagit ilac vermicem dedi. Kafami dagiticak seviyede degildim artik. Kadin dogum doktorumun yonlendirmesiyle (Allah ondan binlerce kez razi olsun) baska bi doktora gittim ve ilac basladik. Ben ilaca da taktim nasil birakicam dogumdan once diye. Ilk once bu basligi ve benzerlerini okumayi biraktim. Sonra bir ay ilacin etki etmesini bekledim ki cok zordu. Sonra toparladim gule oynaya ilaci azaltip biraktim ve doğum yaptim. Halbuki ne senaryolar uretmistim burayi okuya okuya kendimi herkesle ozdeslestirdim. Okuyun yazin okumayin demiyorum ama abartmayin. Baktiniz cok etkileniyosunuz uzak durun nolur. Tedaviye ihtiyaciniz olduguna inaniyosaniz gerekiyosa baska doktora gidin, bu zikkimi ilerletmeyin benim gibi. Keske direnmeseymisim ilerlemeden onlem alsaymisim bu kadar zehir etmezdim kendime dokuz koca ayi. Lutfen tavsiyemi dinleyin kendinizi iyilestirmeye bakin ki dogum sonraniz nispeten daha kolay geçsin. Dogum sonrasi baska bir mental mucadele cunku.
- 28 Aralık 2014
- 1.583
- 1.844
- 333
merhaba ben detaylı ultrasona girdim cok sukur hersey yolunda sadece sol böbreğinde hafif genişleme çıktı oda çoğu erkek bebekte görülen bi durummuş takip edilecek büyüme durumu zaten kendiliğine düzelebiliyomuş onun dısında baska bi skntı ckmadı sukurDetaylı ultrasona girince haber edin inşallah güzel olur
- 2 Haziran 2022
- 248
- 151
- 33
- 30
Ay çok sevindim napalım Allah bize de böyle bir imtihan vermiş en büyük imtihanımız bu olsun ben de çok daha kötü olacağımı düşünmüştüm ikinci gebelikte ama ilacı bırakmama rağmen gayet iyi ilerliyorum 12. Haftaya kadar sabredeceğim bana da dua edinmerhaba ben detaylı ultrasona girdim cok sukur hersey yolunda sadece sol böbreğinde hafif genişleme çıktı oda çoğu erkek bebekte görülen bi durummuş takip edilecek büyüme durumu zaten kendiliğine düzelebiliyomuş onun dısında baska bi skntı ckmadı sukur
- 28 Aralık 2014
- 1.583
- 1.844
- 333
inşallah cabucam gecer seninde hamdolsun ne bedensel bi rahatszlk ne organ olarak bseyi yok sadce hafif derecede genısleme var bobrekte oda zamanla duzelır ınsalah sizlere umut olayımAy çok sevindim napalım Allah bize de böyle bir imtihan vermiş en büyük imtihanımız bu olsun ben de çok daha kötü olacağımı düşünmüştüm ikinci gebelikte ama ilacı bırakmama rağmen gayet iyi ilerliyorum 12. Haftaya kadar sabredeceğim bana da dua edin
Sevgili anneler ve anne adaylari,sekiz başarısız tüp bebek denemesi bir genetik anomali ile sonlandirilab gebelik üstüne genetik taramalı iki sağlıklı embriyo yine ilki basarız ve son umudum tutan bebeğim.Havalara uçsam da öğrendiğimde altıncı aydan sonra bende ağır bir depresyon ve anksiyete krizleri baş gosterdi öyle ki çocuğuma alışverişi hep erteledim bebek mağazası görmeye bile dayanamıyordum boğulma hissi aşırı terleme ve ağlama atagiyla kaciyordum böyle 35. Haftayı ettim ne uyku ne umut bitmisim ben sanki dünya üstüme çökmüş ağlayan çocuk görünce komalık oluyorum sokaklarda yerinde duramama hissi evin içinde dört dönme ilaç kullanmadm çok korkuodn gebelikte ilaçtan aslında icilebilirmis kendimi ikna edemedim 35. Hafta evebege girdik eşimle artık kacamazdm bir eşyaya bile bakamadım eşimin alisverisi bitrmesini bekledm ve çıkınca sokaklarda avazım çıktığı kadar ağladım benim çocuğuma çok yazık değil mi n'olacak böyle bittim ben perişan hallerden geçtim doğumdan sonra daha da kötü oldm bebeğe sevgisizlik yaşamadım ama yaşama arzum yok sürekli ağlama bir hafta kesintisiz ağladım sıfır uyku insanlıktan çıkmıştım artık eşim de hekim üstelik pskiyatrist bir arkadaşıyla görüştürdu beni ilaca ikna ettiler isim vermek istemem ilacın aylarca fayda görmedim ama altı ayın sonunda normale yakın bir düzelme yaşadım gececegine zerre inancım yokken üstelik Yani geçiyor destekle ilaçla terapuyle oturup geçmesini bekleyerek değil malesef,yazılanları gözüm yaşlı okudum ocakta doğum yaptım ozamana kadar hergun burdaydm şimdi baya şey yazılmış ozamanda beri umut olmak için geldim,Sizi en iyi ben anlarim Allah yardımcınız olsun bebeginze sarilin Allah'a dayanın inşirah süresini dinleyin benim tavsiyelerim,bir kişiye yalnız değilim hissi verebilirsem bu beni inanılmaz mutlu eder.Allah yar ve yardımcınız olsun ben şimdi onbir aylık oğlum yanımda uyurken yazıyorum Allah sizlere de bu aylara sağlığınıza kavusarak gelmeyi nasip etsin
Ben yaklaşık 12 yıldır panik bozukluk yaşıyorum. Fiziksel olarak ishal çarpıntı yaşardım önceleri. Sonra psikoterapi dönemsel ilaç kullanımıyla birlikte, hastane başvurularım azaldı ve artık atakla gerçek bir hastalık arasındaki ayrımı yapabilmeye başladım.
Ama yıllar boyu beklenmedik zamanlarda bazen iş hayatı bazen özel hayattaki streslere karşı vücudum yine çarpıntı, uykuya dalarken sıçrama,sırtımda ter boşalması gibi şeyler yaşıyordu.
Ekim ayında ise tüp benek tedavisyle gebe kaldım.Aslında istediğim planladığım bir süreçti.ama pozitif test sonucıyla beraber küçük çaplı huzursuzluğum başladı.gebelik fiziksel bir hastalık gibi hissediyorum.Sürekli canımın derdindeyim gibi.
6.Haftamda bir gece burun tıkanıklığıyla uyandım ve sonra gece uykularım 2-3 kere uyanmalarla devam etti. Gebelik hali hormonlar dedim takmamaya çalıştım ama hemen bir psikiyatristen psikoterapi almaya başladım.
9. Haftamda da ikiz lerden 1inin gelişimi durdu.Bunun etkileri olur diye düşünüyorsunuz ama olmadı garip bir rahatlama ve bu düşünce yüzünden daha daha kötüleşöeye başladım. Gebeliğimi sonlandırmayı çok düşündüm ama eşime karşı hayata karşı böyle birşey yapmak istemediğimi de hissediyordum.
Fakat bu akşam boğazımda bir yanma ile başlayan ay yutkunamıyorum nefes alamıyorum gibi bir gerginlikle ilk büyük atağımı geçirdim.
Pazartesi 12. Haftam doluyor doktoruma ilk atak geçiriyorum dediğimde çok üstünde durmamıştı. 14 senedir aynı kadın doğumcuya gidiyorum. Ama burda yazılanlardan gördüm ki sert bir geri dönüş olursa ilaçla ilgili başka doktorları görebilme cesaretini göstermek lazım.
Sorum ise şu panik atakla hastaneye aciline başvurduğunuzda nasıl bir tedavi aldınız onu merak ediyorum.
Hiç acile başvuran var mı?
Ama yıllar boyu beklenmedik zamanlarda bazen iş hayatı bazen özel hayattaki streslere karşı vücudum yine çarpıntı, uykuya dalarken sıçrama,sırtımda ter boşalması gibi şeyler yaşıyordu.
Ekim ayında ise tüp benek tedavisyle gebe kaldım.Aslında istediğim planladığım bir süreçti.ama pozitif test sonucıyla beraber küçük çaplı huzursuzluğum başladı.gebelik fiziksel bir hastalık gibi hissediyorum.Sürekli canımın derdindeyim gibi.
6.Haftamda bir gece burun tıkanıklığıyla uyandım ve sonra gece uykularım 2-3 kere uyanmalarla devam etti. Gebelik hali hormonlar dedim takmamaya çalıştım ama hemen bir psikiyatristen psikoterapi almaya başladım.
9. Haftamda da ikiz lerden 1inin gelişimi durdu.Bunun etkileri olur diye düşünüyorsunuz ama olmadı garip bir rahatlama ve bu düşünce yüzünden daha daha kötüleşöeye başladım. Gebeliğimi sonlandırmayı çok düşündüm ama eşime karşı hayata karşı böyle birşey yapmak istemediğimi de hissediyordum.
Fakat bu akşam boğazımda bir yanma ile başlayan ay yutkunamıyorum nefes alamıyorum gibi bir gerginlikle ilk büyük atağımı geçirdim.
Pazartesi 12. Haftam doluyor doktoruma ilk atak geçiriyorum dediğimde çok üstünde durmamıştı. 14 senedir aynı kadın doğumcuya gidiyorum. Ama burda yazılanlardan gördüm ki sert bir geri dönüş olursa ilaçla ilgili başka doktorları görebilme cesaretini göstermek lazım.
Sorum ise şu panik atakla hastaneye aciline başvurduğunuzda nasıl bir tedavi aldınız onu merak ediyorum.
Hiç acile başvuran var mı?
Ben de yaklasik 14 senedir ayni sey ile mucadele ediyorum ve paxera kullaniyordum. donem donem evrilip gittikce kaygimin arttigi donemler oldu. En son ben de gebelik dusuncesi ile ilaci biraktim ama tabi o kadar zaman kullanip kisa surede birakmak olmuyormus , 1 ay sonra yogun ataklar yasadim ve mecburen tekrar ilaca basladim. Ama bir yandan yasim da geciyor diye gebeligi ertelemek istemedim, psikiyatrisim ile konusip ilaclarin yarar ve zararini konustuk. Paxera bazi kaynaklarda D grubu kategoriye alinmis bu nedenle C grubundan bir ilaca cipralexe gecis yaptim. Insanlarda calisma olmadigi icin kesin suna sebep oluyor diyemiyorlar bu tarz ilaclar icin, riske atmamak icin ozellikle ilk 3 ay kullanilmamasi isteniyor. Ben de su an 12 haftalik gebeyim basindan beri cipralex ile devam ediyorum, kaygili bir yapiya sahip insanlar gebelikte de kaygili olmaya meyilli oluyor maalesef. Stres ve korku daha cok etkiliyor diyorlar, umarim saglikla alirim kucagima , benim gibi ilac kullanan herkes saglikla kavussun bebegine , sevgiler.Arkadaşlar ben de 14 senedir yaygin ank..bozukluğu ve depresyon ile mucadele ediyorum. Paxera kullaniyorum ve stabil kaldim ..gebelik dusununce ilaci kestik yavasca ama bilin bakalim ne oldu ? Iki hafta olmadan koekunc bir atak gecirdim. Paxera dozu yukseldi . Simdi bir suru makale , doktorlar vb arastirmaktan uzmanliga dogru adim atiyorum :) dogum doktorlari kesinlikle diyor ama psikiyatristlerin bazilari tedaviye devam bazilari asla ancak esinin imzasiyla mumkun diyor. Hele paeoksetin asiri riskli diyorlar. Ben c grubuna gecis yapip en azindan denemek istiyorum. Baktim olmuyor paroksetinin en dusuguyle sureci kontrol altinda tutmayi planliyorum. Ama.bilemiyorum. gebe kaldigimi ogrenirsem ruh halim belki inanilmaz iyi olacak ve ilk 3 ay en azindan iyi gececek. Herkese allah yardim etsin
- 23 Ekim 2024
- 44
- 48
- 3
Selam hayirli olsun canim. Ben de 6 haftalik hamileyim ve 5 mg paxera ile direnmeye calisiyorum..doktorum onay verdi . Tabi korku hep olacak ama minimumda tutmaya calisiyorum. Allah bizlere ve yavrularimiza saglik versin. Ben de cipraleks vb sormustum ama bana paxera ile devam edebilecegimi soyledi. Insallah guzel haberler veririz :)Ben de yaklasik 14 senedir ayni sey ile mucadele ediyorum ve paxera kullaniyordum. donem donem evrilip gittikce kaygimin arttigi donemler oldu. En son ben de gebelik dusuncesi ile ilaci biraktim ama tabi o kadar zaman kullanip kisa surede birakmak olmuyormus , 1 ay sonra yogun ataklar yasadim ve mecburen tekrar ilaca basladim. Ama bir yandan yasim da geciyor diye gebeligi ertelemek istemedim, psikiyatrisim ile konusip ilaclarin yarar ve zararini konustuk. Paxera bazi kaynaklarda D grubu kategoriye alinmis bu nedenle C grubundan bir ilaca cipralexe gecis yaptim. Insanlarda calisma olmadigi icin kesin suna sebep oluyor diyemiyorlar bu tarz ilaclar icin, riske atmamak icin ozellikle ilk 3 ay kullanilmamasi isteniyor. Ben de su an 12 haftalik gebeyim basindan beri cipralex ile devam ediyorum, kaygili bir yapiya sahip insanlar gebelikte de kaygili olmaya meyilli oluyor maalesef. Stres ve korku daha cok etkiliyor diyorlar, umarim saglikla alirim kucagima , benim gibi ilac kullanan herkes saglikla kavussun bebegine , sevgiler.
Hanımlar ben de bir güncelleme paylaşayım. Ben gebeliğimi öğrendiğimden beri bir kaç kere atak geçirdim ve ilk ataktan sonra psikiyatriste başladım.başta kadın doğumcum nurun tıkanıklığı yüzünden atak geçirdim bir ilaç önerin dediğimde tamamen bitkisel bir burun spreyi önerdiği için ataklar için ilacı da onaylamayacağını düşünmüştüm.
Dolayısıyla Psikiyatristimle de hiç konuşmamıştım bu konuyu.ama 11. Haftamın sonunda ciddi bir atak geçirdim ve zaten haftalardır uyumadığım için psikiyatristten ilaç istedim.
Passiflora verdi ama ben çok etki göremedim 2 gün sonra 12. Hafta detaylı ulttasonumda duru h doktoruma anlattım.Hiç uyu adığımı panik atak geçirdiğimi el titremeleri sürekli korlu halinde olmanın zorluğunu.
Doktorum hemen C grubu bir antidepresan başlayın psikiyatristle görüşüp dedi.12. Haftadan sınra bir sorun oluşmaz ıorkmayın önce sizin sağlığınız önemli dedi. Yani demem o ki kızlar korkmayın bebekler bizden bile güçlü.(ki benim ikizdi birinin gelişimi durdu) ona rağmen doktorum korkma dedi.
Uyku sorunum ciddi olduğu için bana zeztat başladı doktor. Zorda kalırsan uyuyayım kurtulayım dersen haftada 3 geçmeden bunu kullanabilirsin dedi. Ve ben hiç ihtiyaç duymadım.
Yani xanax gibi kenarda beni salinleştirip uyuyacak bir şey olduğunu bilmek bile bana yetti.
Fakat ihtiyacım olsa tek bir saniye düşünmem içerim.
Korkmayın bir tek sizin başınıza gelmiyor. İnşallah çabucak geçiririz bu süreyi.
Dolayısıyla Psikiyatristimle de hiç konuşmamıştım bu konuyu.ama 11. Haftamın sonunda ciddi bir atak geçirdim ve zaten haftalardır uyumadığım için psikiyatristten ilaç istedim.
Passiflora verdi ama ben çok etki göremedim 2 gün sonra 12. Hafta detaylı ulttasonumda duru h doktoruma anlattım.Hiç uyu adığımı panik atak geçirdiğimi el titremeleri sürekli korlu halinde olmanın zorluğunu.
Doktorum hemen C grubu bir antidepresan başlayın psikiyatristle görüşüp dedi.12. Haftadan sınra bir sorun oluşmaz ıorkmayın önce sizin sağlığınız önemli dedi. Yani demem o ki kızlar korkmayın bebekler bizden bile güçlü.(ki benim ikizdi birinin gelişimi durdu) ona rağmen doktorum korkma dedi.
Uyku sorunum ciddi olduğu için bana zeztat başladı doktor. Zorda kalırsan uyuyayım kurtulayım dersen haftada 3 geçmeden bunu kullanabilirsin dedi. Ve ben hiç ihtiyaç duymadım.
Yani xanax gibi kenarda beni salinleştirip uyuyacak bir şey olduğunu bilmek bile bana yetti.
Fakat ihtiyacım olsa tek bir saniye düşünmem içerim.
Korkmayın bir tek sizin başınıza gelmiyor. İnşallah çabucak geçiririz bu süreyi.