Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Evet ya neden 2 hafta dedi 2 gün önce kessen yetmiyor mı? Tedavi yarım kalacak bunun lohusalığı var daha
Basta 2 gun dedi bana da. Gecen gittigimde 20ye dusur baktin olmadi her gun 40 almaya devam et dedi. Prozac sute gecermis. Ben de bunyemden ciksin bari ne kadar erken o kadar iyi dedim. 40-20 gitmeye calisiyorum suan.

Basta 2 gun dedi bana da. Gecen gittigimde 20ye dusur baktin olmadi her gun 40 almaya devam et dedi. Prozac sute gecermis. Ben de bunyemden ciksin bari ne kadar erken o kadar iyi dedim. 40-20 gitmeye calisiyorum suan.
Zaten anne karnından daha antidepresana maruz kaldı bebeklerimiz lustral kullanmıştım ben emzirirken ilk oğlumda

Sizin gibi düşünüyordum.ilacsiz 29 haftayı devirdik çok şükür.doktorum ilaca karşı değil gebelikte fakat ısrarla yazmadi.idare edebiliyorsun demkki ilaca gerekyok dedi.ilavi güvence yaptin dedi.gercekten öyle oldu sanırım.son seansında gene kalamam bu hastalıkla diyordun bak kaç ay oldu dedi.dogru söylüyor.bunlar zihnimizin ürünü.zihnimizden her geçen gerçek olmadı ki

Atakların nasıl oluyor çok mu ağır geçiriyorsun. İlacı ne kadar kullanıyorsun. Bende kullandım onu biraz geç etki ediyor gibi ama sonunda etkisini görmüştüm
atak geçirmiyorum şu an . İlk atak olarak geçirdim . Şu an takıntılı düşüncelerim var . İlk 10 gün 25 mg içtim . 20 gündür de 50 mg içiyorum ama henüz etki etmedi .

Size ne zaman etki etmişti yarın hastaneye gideceğim kontrole bakalım ne diyecek
Benim ataktı takıntı olarak değildi uyku olayımı o çözmemişti ama ataklarıma iyi gelmişti bir ayda etkisini gördüm 15 günde biraz ataklarım artmıştı sonra rutine bindi belki de kafamda da biraz olsun rahatlamaya çalışmamdan kaynaklıydı bilmiyorum. Doktor belki değiştirir ilacı dozu az kullanmıyorsunuz çünkü

Doz olarak yeterli gelmiyor sanırım okb biraz daha inatçı maalesef 3 sene önce atlatmıştım ama bu sefer hiç geçmeyecek gibi

Sizin uyku olayını ne çözmüştü? Bende selectra 25 alıyorjm 23 gün oldu ama uykuya dalamıyorum rexapin verdi ama bağımlı olmak istemiyorum ona. Hamile misiniz sizde hangi ilaçları alıyorsunuz

Şimdi nasılsınız bebiş nasıl? İlaçlara devam mı merak ettim son durumunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…