Hamilelikte kaygi bozuklugu ve xanax

Merhaba arkadaşlar ,dört gün önce uyurken bir ıslaklık hissettim .Tuvalete kalktığımda dizlerime kadar sulu kanamam olmuştu ,tuvalete de kocaman bir parça düştü .Bebeğimi kaybettim sandım o anki çaresizliğimi anlatamam çünkü daha önce de 19 haftalık bir bebeğimi kaybetmiştim .Acile gittiğimizde hala kanamam durmuyordu ama çok şükür ki bebeğim yaşıyordu .Dört gün hastanede kaldım .Sebebini bulamadılar .Calısıyorum sanırım heyet raporu verecekler bu süreçte .İnsallah tamamen sorunsuz atlatabilirim bu durumu.

Nasılsın şimdi nasıl hissediyorsun??nasıl gidiyor süreç ??

Çok zor bi süreçten geçiyoruz önce bunun farkında olalım istedim belki birileri görür de biraz iyi hisseder , bebiş haberini aldığımızdan beri mücadelemizi devam ettiriyoruz, bebeğimiz için endişelenmemiz bile ne kadar iyi birer anne olacağımızın kanıtı kendine çok yüklenme zaten yükümüz ağır el ele yola devam canım anneler

Raporluyum evdeyim ,eskisi gibi olamamak da etkiliyor psikolojik durumumu .Açıkçası çok iyi olduğum söylenemez .Eski ben değilim artık .Nerdeyse her gün ağlıyorum .Günü geçirmek yerine en en kötü en zor yanlarını düşünüyorum ama elimde olan bir şey değil bu.Bilmiyorum şu yaşadıklarımız bir rüya olsun da uyanalım istiyorum.İnsanın hayatı bir anda bu kadar nasıl değişir ,nasıl çaresiz kalır aklım almıyor .Desteğiniz için çok teşekkür ederim.İnsallah geçecek bu kötü günlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…