Nasılsın şimdi nasıl hissediyorsun??nasıl gidiyor süreç ??Merhaba arkadaşlar ,dört gün önce uyurken bir ıslaklık hissettim .Tuvalete kalktığımda dizlerime kadar sulu kanamam olmuştu ,tuvalete de kocaman bir parça düştü .Bebeğimi kaybettim sandım o anki çaresizliğimi anlatamam çünkü daha önce de 19 haftalık bir bebeğimi kaybetmiştim .Acile gittiğimizde hala kanamam durmuyordu ama çok şükür ki bebeğim yaşıyordu .Dört gün hastanede kaldım .Sebebini bulamadılar .Calısıyorum sanırım heyet raporu verecekler bu süreçte .İnsallah tamamen sorunsuz atlatabilirim bu durumu.
Nasılsın şimdi nasıl hissediyorsun??nasıl gidiyor süreç ??
Çok zor bi süreçten geçiyoruz önce bunun farkında olalım istedim belki birileri görür de biraz iyi hisseder , bebiş haberini aldığımızdan beri mücadelemizi devam ettiriyoruz, bebeğimiz için endişelenmemiz bile ne kadar iyi birer anne olacağımızın kanıtıkendine çok yüklenme zaten yükümüz ağır el ele yola devam canım anneler
Raporluyum evdeyim ,eskisi gibi olamamak da etkiliyor psikolojik durumumu .Açıkçası çok iyi olduğum söylenemez .Eski ben değilim artık .Nerdeyse her gün ağlıyorum .Günü geçirmek yerine en en kötü en zor yanlarını düşünüyorum ama elimde olan bir şey değil bu.Bilmiyorum şu yaşadıklarımız bir rüya olsun da uyanalım istiyorum.İnsanın hayatı bir anda bu kadar nasıl değişir ,nasıl çaresiz kalır aklım almıyor .Desteğiniz için çok teşekkür ederim.İnsallah geçecek bu kötü günlerimizNasılsın şimdi nasıl hissediyorsun??nasıl gidiyor süreç ??
Çok zor bi süreçten geçiyoruz önce bunun farkında olalım istedim belki birileri görür de biraz iyi hisseder , bebiş haberini aldığımızdan beri mücadelemizi devam ettiriyoruz, bebeğimiz için endişelenmemiz bile ne kadar iyi birer anne olacağımızın kanıtıkendine çok yüklenme zaten yükümüz ağır el ele yola devam canım anneler
Ben sunu anladim. 1 ay dolmadan hicbirinin bi etkisi olmuyo. Tovbe yarabbi allahim sasti bunyem uyumlanana kadar. Eger ciddi yan etki yasamiyosaniz disinizi sıkın. Bende 1. Ay doldu sanki sihirli bi degnek degdi. Bana da uyku icin adini hatirlayamadigim bi damla verdi rexapinle ayni sinif. Ondan almaya bile gerek duymamistim. 2 hafta daha dayanin
Özelden yazdım sizeMerhaba ben doğum yapalı tam 2 ay olacak. Bu platformda kendime çareler aradım, dertleştim. Detaylı ultrason sonrası bebeğimde olan sıkıntıdan dolayı panik atak başladı. İleri seviyeleri ulaştı. İlaca başladım. Doğum yapana kadar zorluklarla gece uykusuzluklarıyla son sürece geldim. Hatta hiç uyku uyuyamadım aylarca. Doğum yapıp bebeğimi kabul edememekten ve lohusalıktan korktum. Doğumum mecburi sezaryen oldu. Onda da panik atak yaşarım diye düşündüm. Ama hiçbirşey yaşamadım. Bebeğimi odaklanmıştım. Çok şükür sağlıkla doğdu. O anda onu gördüm. Kontrol amaçlı yoğun bakıma aldılar. Ona yetebilme düşüncesiyle hemen ayaklandım. Hastalığımı ağrımı düşünecek durumum hiç olmadı. Hastanede 5 gün kaldım biraz zorluydu evet ama bebeğimin yanına gidebilme mutluluğu vardı. Bu süreçte ilaç almadım. Eve geçtiğimizde hafif bi stresim vardı o da bebeğe alışma yeni hayat falan düşünceleri belli süre odamda uyuyamadım yani yalnız kalmadım. Uyuyacaksam birileri yanımdayken salonda koltukta orda burda uyukladım biraz içim kararıyordu o da lohusalık dedim sonra da geçti zaten çok şükür bebeğe koşturmaktan birşey düşünemedim. Diyeceğim o ki geçiyor. Hamilelikte de ilaç kullanmaktan hiç çekinmedim. Belki stres yapsaydım. O stresle daha da tetiklenecekti. Bana destek olan bu platformda çokça kişi oldu. Gönlünüzü ferah tutun geçiyor geçecek uyuyacaksınız. Bebeğiniz sağlıkla gelecek. Merak etmeyin ilaçlar hiçbir şey yapmıyor. Bu düşünce kafanızda olsun ki bir de onun stresini yaşamayın. Kullanılması gerekiyorsa ilaç kullanın. Benim kadın doğum doktorum hemen ilaç başlayalım dedi psikiyatri doktorum kullanmazsan bebeğe daha çok stres zarar olur dedi. Öyleydi yani beterdi günlerim. Nefes alamazdım. Kalbim ağzımda uyku uyuyamadım. Birden uyanırdım. Allahım kabus gibi günlerdi. Rabbim düşmanıma yaşatmasın. Bana da bir daha göstermesin. Şifa diliyorum herkese. Geçtiğini bilin yeter. Herşey gönlünüzce olsun. Birşey sormak isteyen olursa özelden de yazabilir.
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
Canım gebeliğin nasıl geçiyor kaç aylık oldunuz ve kullandığın ilaç nediryaa doğrudur canım çok kişiye tecrübelerimden dayanarak moral desteği oldumÇok teşekkür ederim hamd olsunn az ve düşük doz ilaca ragmen daha iyiym ilk gebeliğimde baya çekmiştim
19+3 üz xanax ve paxil 10 alıyorum gebeliğim çok şükür güzel şimdilik herşey yolunda 2 Aralıkta detaylı ultrasona gireceğim ozaman herşey belli olur rabbim hayırları çıkartsın karşımızaCanım gebeliğin nasıl geçiyor kaç aylık oldunuz ve kullandığın ilaç nedir
Bende ilk kızımda selectra 50 mg kullandım da yine gebelik durumum var bu kez hiç bırakmamayı düşünüyorum doktorda 25 le ilk 3 ay tamamla dedi. Siz ilk 3 ayda kullandnz dimi19+3 üz xanax ve paxil 10 alıyorum gebeliğim çok şükür güzel şimdilik herşey yolunda 2 Aralıkta detaylı ultrasona gireceğim ozaman herşey belli olur rabbim hayırları çıkartsın karşımızailk gebeliğimde ativan paxil remeron aldım kızım 3 yaşında herhangi bi sorun yaşamadık hamd olsun gelişimi ileri inşallah buda öyle olur
kızmda ılk uc ay kullanmadm bundada 3 hafta gibi bi ara verdm öyle kullanmaya başladm 11 haftadan snraBende ilk kızımda selectra 50 mg kullandım da yine gebelik durumum var bu kez hiç bırakmamayı düşünüyorum doktorda 25 le ilk 3 ay tamamla dedi. Siz ilk 3 ayda kullandnz dimi
İlk üç ay hiç bir şey kullanmadınız dimi valla bende kızımda 6 ay kullanmadım ama önceki gebelik çok kötü geçtiği için bu kez ilacı hiç bırakmamak istiyorum lustral kullanacağımkızmda ılk uc ay kullanmadm bundada 3 hafta gibi bi ara verdm öyle kullanmaya başladm 11 haftadan snra
Kızlar benle aynı durumu yaşamış veya yaşayan kimse yokmuGebeligimin 26. Haftasındayım 8 gündür citoles kullanıyorum çok kötü olduğum için yanına ek olarak xanax verdi doktorum ama günlerim çok zor geçiyor her an bebeğe bişey olcak duygusu yiyip bitiriyor beni 2 gündür de bu hastalıgın geçmiyecegi noktasına kafamı taktım bi türlü kaygım bitmiyor varmı benim gibi olan birbirimize destek olalım
Xanax ne kadar kullanıyosunuz19+3 üz xanax ve paxil 10 alıyorum gebeliğim çok şükür güzel şimdilik herşey yolunda 2 Aralıkta detaylı ultrasona gireceğim ozaman herşey belli olur rabbim hayırları çıkartsın karşımızailk gebeliğimde ativan paxil remeron aldım kızım 3 yaşında herhangi bi sorun yaşamadık hamd olsun gelişimi ileri inşallah buda öyle olur
evet cnm arada saknlestrici tarzı seyler aldım ilk 3 ay asıl antidepresana 3 aydan snra başladım ikincisi erkekİlk üç ay hiç bir şey kullanmadınız dimi valla bende kızımda 6 ay kullanmadım ama önceki gebelik çok kötü geçtiği için bu kez ilacı hiç bırakmamak istiyorum lustral kullanacağımikinci bebişin cinsiyeti ne
haftda 1/2 kez alıyorum malesefXanax ne kadar kullanıyosunuz
Detaylı ultrasona girince haber edin inşallah güzel olurevet cnm arada saknlestrici tarzı seyler aldım ilk 3 ay asıl antidepresana 3 aydan snra başladım ikincisi erkek
Özelden mesaj attım sizehaftda 1/2 kez alıyorum malesef
kötü bsey olacagı hic aklmdan gecmiyor sanmıyorumda hamd olsn hersey haftasyla uyumlu ikili testtede bakıldı genel anlamda bi sorun ckmadı gittğim muaeyenede doktorumzda bakıyor midesine kdar gösteriyor bnuda hayrlsyla atlatırız umarm sizde gebemısınz gebelkmı dusunuyorsunz?Detaylı ultrasona girince haber edin inşallah güzel olur
Gebeyim canjm maleswf bende 25mg selectra kullanıyorum bazen onuda yarım alıyorum. Kızımda 6 ay kullanmadm ama çok kötü oldum tekrar kötüleşmek istemiyorum daha keseyi gördük yeni kalp atışını haftaya duyacağız inşallahkötü bsey olacagı hic aklmdan gecmiyor sanmıyorumda hamd olsn hersey haftasyla uyumlu ikili testtede bakıldı genel anlamda bi sorun ckmadı gittğim muaeyenede doktorumzda bakıyor midesine kdar gösteriyor bnuda hayrlsyla atlatırız umarm sizde gebemısınz gebelkmı dusunuyorsunz?