Yazdıklarınızı okudum çok etkilendim bende 4 yıllık evliyim bir düşüğüm oldu çok istiyorum anne olmam ama suan 150 mg misal kullanıyorum nefesim kesiliyor kaç defa gitti korkuyorumDoğumdan önce yani gebelikte 50 mg misol.Doğumdan hemen sonra 200 mg misol okb için.
Canım inşallah Allah sanada nasip eder evlat sahibi olmayı misol etkili bir ilaçtır tedavinizi olun gebeliktede kullanılıyor zaten.Kızım 2 yaşında çok zor günler geçirdim gebelikte ama hepsi geçti çok teşekkür ederimYazdıklarınızı okudum çok etkilendim bende 4 yıllık evliyim bir düşüğüm oldu çok istiyorum anne olmam ama suan 150 mg misal kullanıyorum nefesim kesiliyor kaç defa gitti korkuyorum
İnşalllah bende atlatırım düzelirim çok istiyorum anne olmak biraz ilaçla toparlanıp düşünüyorum çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinCanım inşallah Allah sanada nasip eder evlat sahibi olmayı misol etkili bir ilaçtır tedavinizi olun gebeliktede kullanılıyor zaten.Kızım 2 yaşında çok zor günler geçirdim gebelikte ama hepsi geçti çok teşekkür ederim
Merhabalar şuan sanırım aynı kaygıları paylaşıyoruz.Burada gördüğüm kadarıyla da hamilelik öncesi yada hamilelikte anksiyete panik atak vs yaşayan çok kişi var nolucak bizim halimiz bilmiyorumSiz nasılsınız şimdi bütün yazılarınızı okudum en zor geciren bence siz gibisiniz gerci hepimizinki birbirinden beterde bebeklere baglandınızmı kaygılarınız bittimi hala keşke dogurmasaydım diyomusunuz ben bunu demekten cok korkuyorum
Canım senin rahatsızlığın okb miydiCanım inşallah Allah sanada nasip eder evlat sahibi olmayı misol etkili bir ilaçtır tedavinizi olun gebeliktede kullanılıyor zaten.Kızım 2 yaşında çok zor günler geçirdim gebelikte ama hepsi geçti çok teşekkür ederim
Canım ben 100 mg kullandığım halde çok fayda etmediValla bana da cok gelmedi selectra 25 alıyorum1.5 aydır ama uyku sorunum devam ediyor. Uyuyamayanlar uyku sorununuza nasıl hangi ilaçla çözüm buldunuz
Kişiye göre değişir ama ben zorlanıyorum. Günleri sayıyorum. İlaç da veriliyor ama henüz psikologum ve esim bekle diyor. Ne bekliyorum bilmiyorum. Hepimize rabbim en kisa zamanda şifa versin. Amin.Arkadaşlar öncelikle hepimize Allah şifa versin. Bende panik atak hastasıyım ve gebelik düşünüyorum. Çok zorlanır mıyım acaba?
AminnnKişiye göre değişir ama ben zorlanıyorum. Günleri sayıyorum. İlaç da veriliyor ama henüz psikologum ve esim bekle diyor. Ne bekliyorum bilmiyorum. Hepimize rabbim en kisa zamanda şifa versin. Amin.
İlacım yok . İlaçsız devam ediyorum. Panik bozukluğa dair her şey var bende. Bazısına hamilelik iyi geliyor. İyi oluyor bu dönem. Doktorla konuşup neler yapılabilir konuşmak lazım. Süreci planlayıp hamilelik düşün bence.AminnnNe gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz? Kaç mg ilaç kullanıyorsunuz acaba?
Çok zorlanırsan sende bizler gibi ilaç kullanırsın cünpü ilacı kesince sonra daha şiddetli geliyor maalesefArkadaşlar öncelikle hepimize Allah şifa versin. Bende panik atak hastasıyım ve gebelik düşünüyorum. Çok zorlanır mıyım acaba?
Gebelikte antidepresan kullanılmıyor dedi doktorum yani ilk üç ayÇok zorlanırsan sende bizler gibi ilaç kullanırsın cünpü ilacı kesince sonra daha şiddetli geliyor maalesef
Doğru ben 3 aydan sonra kullanmaya başladımGebelikte antidepresan kullanılmıyor dedi doktorum yani ilk üç ay
Kaç aylık pekiDoğru ben 3 aydan sonra kullanmaya başladım
6 aylık şu anKaç aylık peki