- 28 Aralık 2014
- 1.554
- 1.783
yazarlar canım özelde evet devlet hastanelerindeki doktorlarn suratları beş karış hamileyim deynce zaten direk yok deyip cıkartıolar seni odadanAmiin inşallahdevlet hastanesinde ilaç yazmıyorlar maalesef . Özele gitsem yazarlar mı acaba
Cidden öyle yaptılar . Daha çok moralimi bozdu git dayan bi 6 ay dedi banayazarlar canım özelde evet devlet hastanelerindeki doktorlarn suratları beş karış hamileyim deynce zaten direk yok deyip cıkartıolar seni odadan
sadece doktor olsa kadın kadının düşmanıdır derler bi grupta paylasım yaptım kullanmak zorunda kalan oldumu diye gebelkte bana dediki cok merak ettim bu haldesinz madem neden ıkncı cocugu yaptınz diyen mi dersin Allah herkesin kalbine göre versinCidden öyle yaptılar . Daha çok moralimi bozdu git dayan bi 6 ay dedi banazaten dayanabilsem böyle olmayacak
Aminnnsadece doktor olsa kadın kadının düşmanıdır derler bi grupta paylasım yaptım kullanmak zorunda kalan oldumu diye gebelkte bana dediki cok merak ettim bu haldesinz madem neden ıkncı cocugu yaptınz diyen mi dersin Allah herkesin kalbine göre versin
sigara , alkol alanlar var gebelikte bzmki inan masum kalıyor bsey demiyorumAminnnböyleyiz diye ömrümüz boyunca çocuk sahibi olmayalım mı yani bizim de hakkımız sonuç olarak
korkmayn ben psikologm normalde ama kendime hayrım yok milleti iyi ediyorm ancaİlaca alışma süresinden çok korkuyorum açıkçası
Aa cidden mikorkmayn ben psikologm normalde ama kendime hayrım yok milleti iyi ediyorm anca
tabii kelin ilacı olsa basına sürerAa cidden miterzi kendi söküğünü dikemiyor misali
Bize de yardımcı olursanız sevinirimtabii kelin ilacı olsa basına sürer
ama eğitimlerimde iyiym sukur kmlıgıım gizli smdilik burada ilaç kullanıyorm cnku duyurmuyorum yoksa derler kendine hayrı yok ama hastalarım memnun safece bi şok yaşarlar :)
bi sıkıntın olduğunda herzaman özelden yazabilirsin elimden geldiğince destek olurumBize de yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederimbi sıkıntın olduğunda herzaman özelden yazabilirsin elimden geldiğince destek olurum
MerhabalarNeden kimseden ses çıkmıyor keşke yazsalar da dertleşsek
AminnMerhabalar
Çok üzülüyorum halimize Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Sanırım herkes çocuklarıyla meşgul o yüzden yoklar ben dahil. Yine de fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum buraya
ben kullanmadım ama kullanılıyor lustral prozac flan veriyor doktorlarkızlar gebelikte prozac kullanılıyor mu acaba aranızda kullanan var mı
Benim önceki ilacım prozac bana çok iyi gelmişti doktoruma soracağım kullanılır inşallahben kullanmadım ama kullanılıyor lustral prozac flan veriyor doktorlar
İnşallah görürsünüz. Ben inanıyorum bir şekilde iyi olacağız inşallah. Ümidimizi kesmeyelimAminnne güzel bende o günleri görebilir miyim acaba mutlu huzurlu ve sağlıklı